17.11.10

carambatack -Norsk kunst

Før jul i fjor bestilte jeg to print i fra carambatack på Etsy.
Kunstneren heter Annette Mangseth.
Hun lager de vakreste bildene jeg vet om.
Ta dere en tur inn på Etsy og nyt de andre bildene hennes. Anbefales!Min lille samling gamle julekuler.
Min mann arvet de ifra sin mormor.
De er bare så utrolig nydelige og skjøre.Det lille bordet fant jeg i en kontainer. O lykke!
Pin It!

13 kommentarer:

 1. Ja, de bildene har jeg sett og siklet på mange ganger;) De er nydelige! Likte så godt det du har gjort med rammene også..

  SvarSlett
 2. Flotte bilder du hadde kjøpt deg. Jeg har også arvet gamle julekuler av mormor stooor stas. De er jo bare helt nydelige. Så heldig med bordet i kontainer, kan du tenke deg at noen vil kaste en slik skatt.Ønsker deg en forsatt fin uke. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Å ja, de bildene fra Carambatack har jeg også lagt merke til! De er nydelige!
  Slike juletrekuler har min bestemor og bestefar også. Ingenting er som gamle, skjøre juletrekuler!

  SvarSlett
 4. wow, så utrolig flott bord du har funnet deg, utrolig hvilke skatter folk kaster altså!

  for en nydelig samling med julekuler du har altså, skulle gjerne hatt noen av de her på treet mitt altså :)

  SvarSlett
 5. For noen fantastiske bilder! :D Og det bordet da du! Det var jammen et funn! Tenk å kaste noe slikt! Kjempefin samling av fine ting, og er helt enig i at bildene er veldig fine, og annerledes!

  Vil også takke for kjempekoselige kommentarer inne hos meg! Blir så glad, så glad! :)

  SvarSlett
 6. Hei og takk for hyggelig kommentar. Synes din blogg er fin og har lagt meg som følger :) Jeg har også en del gamle julekuler, men de venter til min minste er blitt litt større. I år blir det julepynt som er utenfor rekkevidde for små pillefingre.

  SvarSlett
 7. Å for en utrolig fin start det ble på dagen med en så koselig kommentar på bloggen min. Tusen tusen takk!

  Jeg ser at vi liker en del av det samme når jeg seg på bloggen din, og at du også er "bærer":) Jentene mine har blitt båret rundt sine første år de også, så koselig. Nå er størstejenta blitt litt for stor, og minsta trives best til fots. Dessverre, må jo si jeg savner det av og til.

  De julekulene var helt fantastiske!!! Drømmen min er også å samle en anseelig mengde gamle kuler etterhvert, ingenting kan jo måle seg med de.

  Håper du får en strålende dag:)

  SvarSlett
 8. Hei på dæi!
  Takk for kosleig kommentar hos mæi:) Likte mæi godt her inne hos dæi også:) SKal ta mæi en lang runde her på bloggen din når æi kommer hjem.Har bare pauspå jobben no.

  De bildan du vise fram har æi også sedd mange ganger på på ebay. Like de kjempegodt:)

  Ha en fin dag.
  klæm

  SvarSlett
 9. Carambatack er også på Epla har jeg sett :) skjønne bilder! og fine julekuler, både min far og min mor har sånne i julepynten sin, de er fulle av gode minner *♥*

  SvarSlett
 10. Åh, fekk nesten litt julestemning av dei julekulene altså! Lekkert!

  SvarSlett
 11. Hei!! Var da så sikker på at jeg la meg til som følger hos deg, men har syntes det var så stille fra denne kanten. Men her hadde det jo kommet mange fine innlegg siden sist jeg var innom! Nå er jeg ihvertfall følger, og kan holde meg oppdatert!! :D Så flotte julekuler, det er så fint å ha de liggende slik til pynt! Jeg har også et sandkakeform-prosjekt på gang! De kan brukes til mye! Ha en fin kveld! Klem, Randi.

  SvarSlett
 12. åååååh... De bildene er bare så fine :)
  Og gamle julekuler er noe av det vakreste.

  Jeg ville og takke for kommentaren du la inn på min blogg :) Og JA jeg er på TI ;)Du hadde helt rett i det :)

  Klem fra Perlemor til to

  SvarSlett
 13. Himmel og hav - for eit nydeleg bord! Det var lsitt av eit containerfunn! Og julekulene er fantastiske!

  Ynskjer deg og dine ei god helg! :)

  SvarSlett