28.11.10

Her burde det har vært...

... et innlegg med litt adventspynt...
Men istendefor ville jeg bare vise dere to puter jeg sydde i går og i dag.
(Deilig å være litt kreativ når jeg har en halvtime helt for meg selv.)

Alle stoffene er fra bruktmarked, loppis eller det er arv.
Herlige, fargerike puter med masse historie i fargene.


Men vi har gjort en masse 1.adventsaktiviteter i dag.
Vi har vært på julegrantenning i iskaldt snøvær. Men det var utrolig hyggelig, og ungene fikk poser med sjokolade og klementiner. Akkurat slik det skal være. Og så har vi besøkt venner, spist og hatt det hyggelig sammen. Deilige timer hvor både stor og liten har hatt det fint sammen.

Jeg har malt adventstaken min turkis. Den var i rustfritt stål og ganske kjedelig.
Synes den ble så flott med de lilla lysene i. I morgen skal dere få se bilder av den.
Nå skal jeg kose med meg bloggene deres, drikke en kopp te og kose meg under ullpleddet mitt.

:klem:

Pin It!

12 kommentarer:

 1. For noen herlige farger! Får masse energi av å omgi seg med sånne farger, gult henger stadig med hos meg. Men spørs om den ikke viker en måneds tid for en 'naturfarget' jul, får se! Tusen tusen takk for utrolig fine ord hos meg forleden. Jeg ble utrolig glad og rørt, hilsnen fra deg traff meg midt i hjertet. Takk!<3 God klem fra Heidi

  SvarSlett
 2. så nydelige puter du har sydd:)
  Javisst er det trivelig med god, gammeldags jukletretenning med poser til barna:)

  Fortsatt fin søndagskveld fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Så godt når man kan finne tid til litt kreativt arbeide, har ikke vært så mye av det her i det siste. Skikkelig kupp den julestjerna di altså, den minner meg om et sofatrekk (av alle ting) vi hadde når jeg var liten på 70tallet, det var et mønster som lignet på fasongen på den stjerna. Rart hvordan minner trigges av de underligste ting. *♥*

  SvarSlett
 4. Der ser du - nok en gul vitaminbome i adventstiden ;). Fine var de - putene dine. Gult trenger vi i desember tror jeg sannelig. Skal vi snikinnføre gul som julefarge? Det rimer til og med på hverandre - gul - jul (ja - jeg har jobbet altfor mange år på småskoletrinnet *S*).

  Og må si at du sådde masse nygjerrighetsfrø med å gå ut med opplysninger om en turkis adventsstake. Jeg har turkise, lilla og grå lys i pressglass-vasene mine nå.

  SvarSlett
 5. Super skønne puder!! De er jo lige præcis i stil som bloggen din hedder - Romantisk retro :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlett
 6. DU ER SÅ FLINK!

  gleder meg til å se bilder av adventsstaken! jeg har nemlig en jeg skulle ha malt. hvilken maling/spraylakk brukte du?

  SvarSlett
 7. Kjempefine puter, igjen:-) du har virklig gjort noen stoff-kupp!! skal bli gøy å se adventsstaken din. Selv har jeg ennå ikke funnet en som jeg er fortrolig med, Turkis høres perfekt ut:-)

  SvarSlett
 8. Så nydelige puter. Det er virkelig en koselig tid vi har i møte.
  Gleder meg til å se den turkise adventsstaken.
  Ha en flott uke!!
  Klem

  SvarSlett
 9. Å, som jeg gleder meg til å se den adventsstaken :) Det var en god idé! Kanskje jeg skal gjøre det samme med en svart jeg har liggende..

  Og igjen; skjønne puter! For noen herlige stoffer!

  God mandag til deg og dine :)

  SvarSlett
 10. utrolig flotte puter og herlige kombinasjoner! herlig! ha en flott uke

  SvarSlett
 11. Weeee :)
  Synes det er deilig jeg,med bilder som ikke oser JUL hele tiden..
  Tror jeg har sett sånn ca 76 forskjellige adventstaker idag her inne i blogglanf*KNIS*
  ..Flink du er til å sy..Guri malla :)
  HERLIGE stoffer
  ME LIKE

  Ha en HERLIG mandag da snuppeliten.
  Go'klem

  SvarSlett