29.11.10

Mandags morgen- blåtime

Tidlig oppe i dag. Iskaldt ute!
Vi fyrer i alle ovenene. Blått lys ute.
Iskald morgen før sola har kommet frem

Minstemann koser seg på det grønnblomstrete vatteppet.
Deilig gutt med roser i kinnene. Han leker med en turkis lekesilke.
"Titt-tei!" er så gøy, på nytt og på nytt.Åh som jeg elsker den lille gutten!

Jeg malte min nye adventstake i går.
Den var i rustfritt stål. Kald og naken.
Men nå er den turkis, fargeklad og varm.
Røde sopper, en grønn påfugl. Herlige farger sammen med de lilla lysene.Kaffen venter på meg. I en av mine favorittkopper fra Poul Pava.
Koppen har doble vegger, så kaffen kan være varm, varm.
Men utenpå er den lunken og god å holde på.Nå venter en masse oppgaver på meg.
Må krype ut av sofaen og ut av pleddet.

Huset må ryddes litt. Skal sortere barnetøy. Alt som er for smått skal gis videre.
Og jeg vil prøve å gjøre noe med gangen i andre etage. Manskje male en liten sjenk som kan stå der. Må tenke litt på det. Viser sikkert bilder når jeg har kommet i havn med det prosjektet. Gangen oppe er så vanskelig å gjøre noe med. Den er lang og mørk. Jeg vil ha den fargerik og lys.

Ha en fin mandag, alle mine lesere. Takk for at dere kommer innom!
Det setter jeg UTROLIG stor pris på!
Pin It!

14 kommentarer:

 1. Kaldt hos deg òg, ja? Akkurat no skin sola inn og varmar ansiktet mitt - herleg! :)

  Kjempekoseleg innlegg frå mandagsmorgonen din. Adventsstaken vart SÅ fin!

  Ha ein fortsatt god måndag.

  SvarSlett
 2. for en sjarmerende gutt du har:) lenge siden jeg har sett noen med DET glimtet i øyet:) Husker da våre var så små, det var så deilig å kysse dem på kinnene og gape skikkelig opp slik at det ble mye kinn i munnen:) Ser kanskje litt "over the edge" ut , men lover det er det ikke.)Håper du skjønner hva jeg mener:) Borte-titt,titt kan de jo holde på i timesvis nesten i den alderen:)
  Adventsstaken din er nydelig, såå fint med turkis:) praktfulle adventsbilder:)
  Gleder meg til å se flere bilder av sjarmisen fremover:)

  Mandagsklem til dere fra Trine:)

  SvarSlett
 3. For en fantastisk nydelig gutt du har:) Jeg må bare si at jeg elsker bloggen din, du er utrolig inspirerende, og det gir alltid en sånn god følelse å lese den. Jeg bare føler alle de gode tankene dine strømmer gjennom dataen og gir meg energi. Du er utrolig, takk for at du finnes, og ikke minst for at du blogger så jeg fant deg:=

  SvarSlett
 4. Hei...for en herlig beskrivelse av en deilig mandags morgen. Og for en flott gutt du har!
  Har hatt en liknende formiddag her, med en liten gutt, jeg også...ro og fred og litt forskjellig å sysle med...pakker enda kalendergaver..(tar litt tid :)) drikker velsmakende kaffe, nyter adventslysende stue, babler med lillebror...bare kos, med andre ord.
  Så hyggelig at du stakk innom meg, det setter jeg pris på :)
  Ha en fin mandags ettermiddag.

  Marit

  SvarSlett
 5. så fin lysestaken ble! jeg tror jeg stjæler den ideen der jeg:)

  hvordan lukta du at jeg er tøybleie/bæremamma? (kan ikke huske å ha blogga om det...?) men ja, det er jeg! veldig bra å finne flere med samme sunne "interesser"! bruker dere nøstebarn-bleier? det gjør vi, og er veldig fornøyde!

  klem!

  SvarSlett
 6. Skjønn gutt og vakker adventsstake. Elsker turkis jeg også, men ville ikke kommet på å ha den fargen på adventsstaken, artig å se at det funker. *♥*

  SvarSlett
 7. For en skjønn liten gutt! Artig med titt-tei-leken, gleder meg til gutten min begynner med det :-)

  Adventsstaken din må være en av de tøffeste jeg har sett!

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder av gutten din:)
  Adventsatken ble veldig stilig, I like it:)
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 9. Skjønne gutten din!!!
  Og sååå fin adventstaken blei da!
  Så kjekt med litt utradisjonell farge :o)

  Og putene i forrige innlegg...
  *sukk*
  Dritfine! Likte spesielt godt den gule :o)

  Ha ein strålande kveld og ny veka!

  SvarSlett
 10. Takk for superkoselig kommentar på bloggen min! Slikt er jo alltid hyggelig å høre. Veldig fin gutt i body fra Nøstebarn, de er de aller beste! Mine gutter er store nå, men søstra mi sverger til ulla fra Nøstebarn. Både på stumpen og på kroppen forøvrig :)
  Fin og veldig positiv blogg du har forresten, kommer til å stikke innom titt og ofte!

  Klem, maiken

  SvarSlett
 11. Eg betalte forresten 4000,-
  STORT bilde da, og kjært minne :o)

  Eg har forresten endelig bestemt meg for smykkerier. IKKJE lett nei, for det e jo så masse fint!!!!

  SvarSlett
 12. Utrolig kul adventsstake :)

  SvarSlett
 13. nå fikk jeg sporenstreks lyst til å dra ut og kjøpe meg en metallfarget adventsstake og male den i samme farge som deg :D så fint med turkis stake, lilla lys og all den herlige pynten :D

  SvarSlett
 14. Hei! Flott å se hvordan du kreerer på ny og på ny.Hadde det vært en ide med speil opp på en av langsidene i gangen for å få den til virke bredere?Trenger du tomme rammer forresten? Jeg har noen i boda!

  SvarSlett