18.11.10

Kreativt verksted med barna

Jeg har en stor forkjærlighet for sandkakeformer.

Som barn var jeg alltid med og trykket ut deigen i formene. Det var faste tradisjoner før jul.
Det ligger mye stemning i de minnene. Lukten av kaker og de varme, trygge stundene.
Så når jeg kommer over gamle sandkakeformer, da bare må jeg ta de med meg hjem.
I kveld hadde jeg og ungene kreativt verksted.Vi forvandlet grå former til fargesprakende telysestaker!Dette blir vakre julegaver, som de er så stolte av.
Det er gøy å gi noe som de har dekorert selv.

Pin It!

11 kommentarer:

 1. Så god, glad og farverik ide:)

  Tror jeg skal kopiere din ide med kakeformer i norgesglass, har mange fine som godt kan stå fremme.

  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 2. Å, nå vet jeg hva jeg ønsker meg til jul! :) :) :) og så ønsker jeg meg en sånn vest som du sydde til Jenny :) :) :) blunk :) :)

  SvarSlett
 3. Så fine de ble, det er mye gode ideer med sandkakeformer i blogglandia for tiden, veldig artig å se de ulike variantene :) tror vi er mange som minnes de bakestundene (for min del sammen med min kjære farmor og hennes sandkakeformer) når vi var små. herlig nostalgi *♥*

  SvarSlett
 4. Jeg har også kakeformer i Norgesglass, og nå minnet du meg på at de skal få komme frem fra skapet snart:)

  For en god idè med fargerike sandkakeformer! Jeg fikk lyst å lage sandkakeformede stearinlys.

  SvarSlett
 5. Hei.
  Tusen takk for fantastisk hyggelige ord på bloggen min:) Hyggelig at du også vil delta på giborte`n min.
  Så vakkre kakeformene ble! Flott ide!
  De kan glede seg de sopm får disse i gave:)

  SvarSlett
 6. Åshild, takk for tips til julegave. Og så bra at du er tydelig på hva du ønsker deg, hehehe. Loveju!

  Mie, jeg er så ny i bloggland jeg, at jeg visste faktisk ikke at det var sååå populært med sandkakeformer. Hehe, nå følte jeg meg litt naiv plutselig, hehe.
  Men iallefall, de er vakre, og jeg er veldig glad i de jeg har.

  Og at jeg puttet dem på Norgesglass, hehe, det ser jeg jo at mange har gjort før meg. (Googlet litt vettu) Jeg trodde jeg var innovativ jeg. Det var det eneste oppbevaringsglasset jeg hadde for hånden.

  Men vakkert er det lell. :)

  SvarSlett
 7. Hej!
  Jeg har lige fundet din blog, superfin :-)

  SvarSlett
 8. heihei..
  å, ingenting er så koselig som kreative syssler med barna :0)
  sandkakeformene ble jo bare helt herlige!
  ..og så har du fått deg så nydelig header, den likte jeg veldig :0)
  ..da ønsker jeg deg & dine en riktig god helg!
  moaklem

  SvarSlett
 9. Så fine de ble! Moro med hjemmelaget som julegaver! Bruker også å ha telys i de ved jule tider, men må innrømme att for tilfelle brukes tre av de i bunn av orkidepottene. Takk for hygglige kommentarer på bloggen min! Koselig!♥ God helg til deg og dine!

  Klemmer

  SvarSlett
 10. Hei! For et fint navn på bloggen! Nesten sånn at jeg kunne ønske jeg fant på det selv, hihi. Takk for koselig kommentar inne hos meg, varmer med slike, spesielt når jeg har så lite tid til blogging for tiden. Det ble noen fine kakeformestaker, kan tenke meg barna er forbøyd med disse.Fargerike, glitterbomber!
  Carambaattack som du nevner under her har jeg også lagt min elsk på. Jeg har til gode å skaffe meg noen prints, men hennes trykk er faktisk en av de få som jeg kunne tenkt meg å bruke penger på også. Heldige du som har!

  Go helg klem fra Maya

  SvarSlett
 11. Stilig! Du er herlig fargerikt kreativ. Digger det! Jovisst hadde jeg blitt glad over å få sånne flotte barnegaver. Dette er jo stil! :)

  Er kjempeglad (om enn litt misunnelig) over at det ble Namaste som vant hos deg. Er det noen som fortjener det er det henne. Hadde lommeboken inneholdt litt mer enn lommerusk, skulle jeg gjerne dratt kortet i butikken din ja. Lusker litt rundt fra tid til annen, så en dag.. :)

  Flott måte du tok utfordingen på. Du virker som en varm og god dame, og etter å ha blitt litt mer kjent her inne er jeg ekstra glad for at jeg fant deg. :)

  SvarSlett