14.11.10

Spisestua mi

Spisestue. Bare navnet høres retro ut, hehe.
En egen del av stua som kan brukes til "fin". Når man har gjester på besøk, og vil tilby en annen plass å spise enn kjøkkenet. Det må ha vært før det ble vanlig å innrede kjøkkenet som ett koselig oppholdsrom.

Nuvel. Nå er det nå slik at huset mitt har en slik "spisestuekrok". OG jeg har en spisestue, så da ble det til at vi satte det sammen slik. Men vi bruker den delen av stua ofte altså. Både til spill og kreativitet og måltider.

Men spisestua ja, jeg skulle vise dere den.Dette virkelig ekte kvalitetsmøbler. Stolene er tunge og solide.
Møblene er produsert i Sverige på 70-tallet.Jeg fikk kjøpt dette settet av en eldre, fornèm dame. De kjøpte det til sitt hus i mitt fødeår 1975. Da var dmøblene helt nye. Men de hadde ikke brukt det så mye, da bordet og stolene sto i en del av huset som bare var til penbruk. De hadde hatt middagsbesøk av presten en gang, og ja, da hadde de brukt dette.Og det beste av ALT: stolene er TURKISE!
Og at de alltid har vært turkise. Bare elsker at de er så retro som det går an. Og i min yndlingsfarge.Og så må jeg til slutt bare vise dere lampa over bordet her.
Det er en lampe fra 70 tallet, viklet med tråder.
Kjøpt i bruktbutikk i Sverige for den nette sum av 20kr.
Slike funn gir stor varme i mitt interiørhjerte.

Pin It!

4 kommentarer:

 1. Så utrolig fin den var ✿

  SvarSlett
 2. haha, de brukte den da presten var på besøk! Regner med at Bent nekter å spise andre steder enn her når han får høre dette :)

  SvarSlett
 3. Åshild; Bent skal få plassen i høysetet!

  SvarSlett
 4. Myssig blogg! har en likadan vepa hemma som min farmor gjort, gillar den mycket!

  SvarSlett