13.12.10

Kaldt ute på natten. Varmt inne.

Jeg kledde på meg masse ull.
Lue og votter.
Og min kjære manns store, tykke jakke utenpå det hele.

Jeg ville ut og se på meteorittregnet! Geminidene!
Her på gården er det langt mellom lyskildene, og derfor en
flott mulighet til å se stjerneskuddregnet.

Vel ute på tunet, tittet jeg opp.
Og til min store skuffelse så jeg at det var overskyet.
Nedtur!

Tuslet inn igjen. Satte på "Jul på svenska".
Krabbet opp i sofaen med ullpleddet over meg.Nyter bittelitt sjokolade, og alle de vakre bloggene her inne.
Like fint som meteorittregn!

Ha en deilig kveld og natt, venner.
Pin It!

9 kommentarer:

 1. :) Det er så koselig at det ikke bare er meg som er natterangler, og at du har lagt ut et nytt innlegg i bloggen din nå, som jeg kan lese på, fordi jeg nekter å legge meg. Selv om jeg skulle lagt meg for lenge siden, og skal på jobb klokka 7 i morra tidlig :)

  SvarSlett
 2. Jeg har bare velutviklet lakenskrekk for tiden. *sukk* godt jeg ikke er alene... :) Klarer ikke helt rive meg løs fra bloggene selv om jeg må opp før fuglene fiser i morgen. Så søtt med svibler i mummikopper *♥*

  SvarSlett
 3. svibler i Mummikopper er sååå fint:) Sakl lure inn noen svibler jeg også:) Min mann tror han får vondt i hodet av den skarpe lukta:) Kanskje det har gått over fra tidligere år?;)
  Ikke mye å se på himmelen for tida nei, mest bare snø:)

  Jul på svenska, er det den med Jan Johansson?:)

  Tirsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. ;-) Kos deg ;-)

  Sender du meg adressen din til: post(at)lekenghverdag.com?

  SvarSlett
 5. Ja, tenk - overskyet her også. Og ungene som ble så gira - storebror på 8 sprang og gjorde klar lekestjernekikkerten sin med èn gang jeg fortalte om fenomenet...og før de la seg fikk de gå ut og se på himmelen....men så var det skyet over...sukk.
  Jaja, vi får håpe det letner, for det kunne ses i dagene før og etter også..

  Marit

  SvarSlett
 6. Forresten - sviblene i de finfine mummikoppene var GOD idè!

  SvarSlett
 7. Så synd det var overskyet da! :o(

  Du skriver så fint. Enkelt og veldig beskrivende alikevel. :o) Nydelig bilde!

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 8. Så koselege glimt frå heimen din! Mummikoppane er kledelege blomsterpotter for sviblane! :)

  SvarSlett