18.12.10

Kitchen Aid Pistachio?

Jeg må bare poste enda ett innlegg i kveld. ;-)
For jeg har ett spørsmål til dere.

Høyt på ønskelista mi står en Kitchen Aid maskin.
Jeg hadde en flott Kenwood som jeg hadde arvet etter min manns farmor.
Men den hadde nok sett siden beste dager og gjort sitt.

Og derfor vil jeg ha en Kitchen Aid på mitt kjøkken.
Og jeg ønsker meg en i fargen "Pistachio".
Men jeg klarer ikke finne denne i norsk butikk. Iallefall ikke i nettbutikker...

Er det noen som vet om denne selges i nettbutikk eller fysisk butikk i Norge?
Hadde blitt veldig glad om noen vet litt om denne.

Klem fra ei som lengter etter ny kjøkkenmaskin.
Låner nå mamma sin, men det kan jeg jo ikke gjøre så lenge mer.
Vi vil jo begge bake!

:)


Pin It!

11 kommentarer:

 1. Nydelig farge. Kan du ikke ringe til leverandøren og høre?

  http://www.kitchenaid.no/app.cnt/ka/no_NO/pageid/pgkasrvcnthome001/bottom/contactus

  SvarSlett
 2. Jeg tror Backe i Grensen har. De har de fleste fargene. Pistachio er kjempelekker. Lykke til med jakten:)

  Shoegal

  SvarSlett
 3. Kan det rett og slett være at Kitchenaid ikke har importert denne fargen til Norge? Som du sier så får man ingen nettbutikk-treff (og få treff i hele tatt) på Kitchenaid +Pistachio på norske sider.

  Selv ikke nettbutikker som har veldig mange farger (for eksempel royaldesign.no) ser ut til å ha den, desverre. Det nærmeste jeg kommer er mint.

  SvarSlett
 4. Jeg sjekket ut den svenske siden jeg kjøpte min gjennom - og den er sånn svenskestor - og fargen var ikke i deres sortiment. Det var en veldig FIN farge - og det kan jo hende den dukker opp etter hvert.

  http://www.bagarenochkocken.se

  Jeg har hatt Kitchen Aid i et år nå. Spurte pappaen min pent om jeg kunne få en slik av han i julegave - og ettersom jeg har vært en slikt prakteksemplar av en datter - fikk jeg det. Og søsteren min. Men jeg må si - etter å ha brukt en Kenwood i 16 år, synes jeg denne Kitchen Aiden er noe makkverk. Ja, det er å banne skikkelig i interiør-kirka! Vi har Kenwooden - som var en bryllupspresang i 1994 - i skapet - og drar den fram i hytt og pine fortsatt. Kitchen Aiden brukes til pizzadeig hver fredag og står ellers til pynt. Fin pynt da ;).

  SvarSlett
 5. Ser ikke fargen hos den norske importøren nei. Hm. Burde jo være mulig å få tak i da.
  http://howard.no/kitchenaid/index.htm

  Synes min oransje er veldig fin pynt jeg også. Men på det nye kjøkkenet, DA skal den brukes mye mere...

  SvarSlett
 6. Kan heller ikke hjelpe... Vi har den koksgrå og er superfornøyd med den:)

  Kunne jo være at butikken kan ta inn den fargen du vil ha ved neste bestilling, går ihvertfall an å høre..?

  Ha en fiin søndag!

  SvarSlett
 7. Denne står nok på manges ønskeliste:)Til og med jeg som ikke oppholder meg særlig på kjøkkenet ønsker en slik en.Den er jo et mesterverk og se på. Men herremin for en pris....

  SvarSlett
 8. Det var vel verdens fineste kommentar - om lille meg, mitt og mine ;). Herlighet, det er nesten så jeg rødmer litt. Men jeg tar ordene mine til hjertet mitt - for det har jeg blitt så voksen at jeg klarer.

  En god søndagsmorgen-klem

  SvarSlett
 9. Oh my God, har ikke sett den fargen før jeg, men det er helt klart den fineste!!! :D Hadde jeg ikke vært ubrukelig på kjøkkenet skulle jeg også ønska meg slik! :P

  SvarSlett
 10. Jeg har sett noen innlegg om andre bloggere som har kjøpt en sånn maskin på nettet. Et sted den var litt billigere. Jeg vet ikke om det bare var i en begrenset periode altså. Lurer på det var hos kasparas regnbue jeg leste det? Ellers får du kjøpt den på glassmagasinet, og du kan bestille i ønsket farge, men det tar visst litt tid å få den!

  SvarSlett
 11. Nyyyyydelig farge!! Den hadde jeg også valgt, om jeg ikke hadde en kjøkkenmaskin fra før.

  SvarSlett