11.12.10

Adventstanker. Midt på natten.
Midt på natten.
Alle sover.
Hodet mitt jobber. Så mange tanker.

Alt som skal ordes. Alt som må gjøres. Planlegges, ryddes, handles, lages.
Jeg bør heller tenke på alt som er ferdig og gjort. At jeg har en plan for resten.
At jeg får lov til å slappe av. Hvile. Nyte tiden.

Tenne lys og tenke lette tanker.
Fortsatt mange timer til å fylle med glede.
Skaperglede. Varme og nærhet med mine.

Advent er en travel tid. Men for meg den beste tiden i året.
Masse lys. Gode minner og lukter. Og kreativiteten blomstrer.
Og jeg kjenner at det er godt.

Og jeg er så takknemlig!

Advent. Jeg skal nyte dagene.
Midt i all travelheten skal jeg fortsatt ta meg tid til å hvile.
Kjenne på det gode.
(Det lille fugleredet i de to øverste bildene, er ekte.
Laget av noen småfugler som har funnet ull, ett eller annet sted på gården.

Lilla ulldotter har de spunnet inn i nettverktet av små, små kvister og mose. M
in eldste sønn fant redet ute, under en furu, nå i høst.
Synes det er så vakkert!)
Pin It!

6 kommentarer:

 1. Ja, visst är det viktigt att finna vilan i juletider! Lätt att man bara stressar sig igenom allt annars... Jag gjorde en planeringslista till mig själv igår kväll, för jag var också vaken sent och tänkte på allt som skulle göras... Det är väl så för kvinnor i den här tiden. Här dlear jag med mig av min lista om den kan vara till någon hjälp för dig: http://husmorsskolan.blogspot.com/2010/12/planera-dina-julbestyr.html
  Ha en VILSAM lördag!
  Kram fr Maja!

  SvarSlett
 2. Jeg er så enig så enig. Jeg har i grunn lagt vekk kos og alt.. for å få gjort skole, pluss julegaver. Noe som svir litt. For julen er jo kos. Men etter å lese dette innlegget skal jeg konsentrere meg litt mer om å kose meg :-)
  Takk for fine kloke tanker.
  Klem fra lille meg.

  SvarSlett
 3. Søte, snille du som nevnte meg i bloggen din. Det satte jeg utrolig stor pris på:-)

  Er så enig med deg, det er så viktig å ta seg tid til kos og ettertanke og nært samvær med den man er glad i. Advent er en herlig tid, som skapt for småpusling alene eller sammen med sine kjære:-) Ha en riktig god lørdag! Klem

  SvarSlett
 4. Så nyyydeleg fuglereir! Fantastisk kva dei kan lage, desse flygande skapningane!

  Ynskjer deg og dine ein god laurdag!

  SvarSlett
 5. Ja, det reiret var reine kunsten!
  Håpar du kosar deg skikkeleg denne helga, då:-)

  SvarSlett
 6. Fikk klump i halsen, vakkert skrevet *klem*

  SvarSlett