1.12.10

Sheneligans på veggen og mammas Brune Pinner.

Jeg våknet opp til ungeprat og rop. De kledde på seg, spiste frokost, pakket sekker, leita etter luer og votter. De vanlige aktivitetene, de vanlige lydene.

Mannen min går hit og dit, sørger for at de tre store har nok klær for skole og barnehage.
Ull på ull. Det er iskaldt ute! Vi fyrer i alle ovner.
Jeg og minstemann kan ta det litt mer med ro. Vi er hjemme og styrer huset.

Da varmer det et morratrøtt hjerte, at mannen min hadde laget kaffe, smørt på skiver, lagt fram Mamma-bladet og tent lys til meg. Selv midt i allt morgenstresset, tok han seg tid til dette.
Og jeg kjenner en kjærlighet og omsorg fra han til meg.
En dyp kjærlighet basert på at han vet hva jeg setter sånn pris på og hva som gir meg glede og energi.
12 års ekteskap, og det blir bare bedre og bedre. ♥

Og fra min plass ved mitt vakre kjøkkenbord, kan jeg nå skue mitt kjøkkens nyeste bilde.
Det er en vidunderlig plakat fra herligste Sheneligans. Dette bildet har jeg siklet på lenge, og til slutt så bestemte jeg meg at dette kunne være min advenstgave, min 1. desember-gave.

Jeg kjøpte det på hennes butikk på Epla.
Jeg ELSKER dette bildet!
De orange kjelene med lotusmønster. Minner meg om mine Cathrineholm-kjeler.
Og den lilla kaffekanna. Fargene sammen, lilla og orange, det er som sukkertøy for mine øyne!

Takk vakre, vakre Sheneligans fordi du lager så vakker kunst!
Og takk for at du deler din kreativitet med oss.
Men når gradestokken viser -20 kalde,
og henting av ved blir en ekspedisjon og en studie av ulltøy....
...da er det vidunderlig at minstemann etterhvert tar seg en deilig blund på sofaen,
og jeg kan nyte min andre kopp med kaffe, mammas nybakte Brune Pinner og alle mine favorittblogger der ute.
Dette blir en deilig dag!
God 1. desember til dere alle!


Pin It!

11 kommentarer:

 1. Hei på dæi!
  For en mann du har da! Så utrulig koselig når nåen tar sæi tid til å gjøre litt ekstra. E ikke bestandig så mye som skal til.
  Det bilde va kjæmpefint! Likte det veldig godt! Lurt å kjøpe en liten gave til sæi sjøl, treng det nåen gang:)
  Her e det også kaldt, -10 grader e i kaldetse laget her i Rogaland.
  Håpe du kose dæi masse i dag.
  klæm fra mæi.

  SvarSlett
 2. For en deilig morgenstund, ble helt rørt av å lese om mannen din, tenk at det finnes slike menn! Da er dere heldige som fant hverandre. ♥ Hos oss er skolegutten pjusk i dag, så vi er hjemme alle 3, Gullet koser seg og leker med storebroren og jeg får litt tid med te & bloggverden. *♥*

  SvarSlett
 3. Jeg har vært gift i 16 år - tror jeg - begynner snart å gå ut av tellingen ;). Og det blir liksom bedre og bedre. Tryggere og tryggere, mer og mer omsorgsfullt på en måte. Det er mye mer "oss" nå etter at vi har fått tenåringer. De krever ikke like mye oppmerksomhet som mindre barn - de kommer i porsjoner på en måte, samværet med de, på deres premisser - ikke 24/7. Å presse seg på en tenåring som ønsker å være i fred er ikke greia ;). Litt sårt og litt godt.

  Jeg synes skildringen dina av morgenstunden var vakker.

  SvarSlett
 4. For en idyllisk morgenstund.så snill mann du har da:)
  Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 5. Så koselig innlegg aaa. Jeg ble faktisk litt rørt av hvor godt du skildret stemningen, og hvordan du setter pris på de viktigste tingene i hverdagen. Herlig!..og ingenting er bedre enn sovende barn, brune pinner, kaffe og bloggsurf;-)))
  Klem fra Tone

  SvarSlett
 6. Det høyrdes ut som ein aldeles nydeleg dag! Og ingenting er betre enn overraskingar, og når dei er så koselege som den frokosten der, så fins det jo ikkje noko betre :)
  Håpar dagen har fortsett minst like bra som den starta!

  :) Cam

  SvarSlett
 7. Søteste, søteste jenta mi! :) Vettu, du rører meg til tårer! Både med den vakre skildringen din av morgenstyret som du på utrolig vis klarer å gjøre koselig med ordene dine, men også de fine ordene du skriver om meg! Det er jo jeg som skal takke deg, for at du liker det jeg lager, og fordi du i tillegg vil ha det på veggen! Det gjør meg beæret, glad og stolt! En stor, varm klem herfra!

  PS: For en fantastisk og omtenksom mann du har! :)

  SvarSlett
 8. For en deilig måte å våkne på, og for en herlig start på dagen:)Ingenting er som de dagene man kan ta morgenstunden i sitt og babyens tempo..Her er det rekking av barnehage og skole for min del for tiden- men helgene..de er deilige de!

  SvarSlett
 9. For en MANN! Håper du viser han kommentarene på dette innlegget og forteller han at han er meget spesiell, på den gode måten;-)

  Brune pinner er noe av det beste jeg, likevel har jeg ikke spist det på mange år. Men om en ukes tid skal jeg og en venninne ha bakedag og DA, blir det Brune Pinner, vet jeg! :-)

  Fortsatt fin onsdag, det lille som er igjen:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 10. Lovely pictures... the teapots, the kids :-) great.
  Love, Maaike

  SvarSlett
 11. Så herlig innlegg! Nydel8ig liten venn her, og skjønner st du også hører med til klubben av oss heldige som har verdens beste mann ;)

  Tusen takk for en knallkjekk hilsen inne hos meg! Utrolig kjekt med sånne veldig veldig kjekke tilbakemeldinger som denne fra deg

  Og lille adventsstjerne kjøpte jeg på tilbud på Plantasjen ;)

  Ønsker deg en like flott 2 desember ;) Klem fra meg!

  SvarSlett