9.1.11

Barnerom. Januarutfordring hos NIB
Min aller første deltagelse i en utfordring hos Norske Interiørblogger.

Jeg legger til mine bilder av nestminstens rom.
Det er mest kollage-bilder der, og det vil de heltst ikke ha.
Men det er som regel sammensatte bilder jeg bruker, så jeg hopper i det.

"Det får heller våga seg", som min mor ofte sa.
Det morsomste er jo å delta, ikke å vinne.
(Selv om premiene frister, hehe.)

Det er mange FLOTTE barerom her i blogglandia.
Så utrolig gøy å titte igjennom og bli inspirert.
Pin It!

5 kommentarer:

 1. Det bildet er så fint.....
  Har bare vært med på en utfordring før men det var veldig spennende. Skal prøve å bli med nå men knoter med å lære meg å bruke kameraet skikkelig....blir liksom ikke helt fornøyd med bildene. Får studere videre...
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Lurer på om NIB kan utlyse en konkurranse om "det mest rotete ungdomsrommet"? I så fall skal jeg delta med to innlegg ;). Sukk og bevare skjønner du. Men på samme måte som de har arvet håndballskillsene fra pappaen, har de arvet mammaens evne til å rote. Slik er det bare. Så jeg synes liksom ikke jeg kan kreve noe av de som jeg ikke er i stand til å mestre selv.

  Jeg ønsker deg innmari lykke til, søte deg - og du vet - det handler ikke om å vinne, men være med. Ja -jeg er lærer - og så langt fra gymlærer du nesten kommer ;).

  SvarSlett
 3. Fina barnerommet!
  Lykke te i utfordringen.
  Hærlig plansje du viste i forrige innlegg og. Sku gjerna hatt den :o)

  Håpe du har hatt ei flottanes helg med dine vennen :o)

  SvarSlett
 4. Masse lykke til! Nydelig barnerom du deltar med:)

  SvarSlett
 5. Kjempefint bidrag!!!

  Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett