6.1.11

Hvitt i mitt hus.
I dag tok jeg noen bilder i huset.
Spennende å lete etter ulike hvitfarger.
Har ikke vært så bevisst på alle skalaene hvit kan ha.
Men det er jo nyanser i brunt, grønt, brunt, gult.

Da vi malte veggene for ti år siden så var de lyyst brune, Lys Jord heter fargen. Men med årene har den gulnet, så veggene ser ofte rosa ut. Urgh. I dagslys er de lysbrune, men blir ofte rosa på bilder. Det er jeg så lei. Nå skal det bli hvitt!

Jeg kjenner at jeg blir rolig av det hvite. Men samtidig elsker jeg farger! Jeg må ha sterke farger rundt meg. Men fargene kan være på møbler, puter, bilder og løst interiør. Da blir veggene som ett hvitt lerret for de fargerike tingene.

Gleder meg til å ta fatt på malejobben!
Pin It!

11 kommentarer:

 1. Ah, så nydelige hvite bilder! <3

  SvarSlett
 2. Hvitt er et fint lerret.

  Forresten... Var det du som var på med på Jordmødrene igår? I såfall er du en tøffing:-) All applaus for hjemmefødsel.

  Klem Louise

  SvarSlett
 3. vakre, hvite bilder:) Enig med deg, lerretet kan være hvitt også kan vi boltre oss med farger oppå:) Gleder meg til å se:)

  Klemmer fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Louise
  Ja, det var meg :)
  Men jeg har ikke født alle 4 hjemme altså. Har født de tre siste, her i stua. Men det var gøy å være på tv ja. Morro at du skjønte at det var meg.

  ;)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder :)Jeg er nok enig med deg.hvite vegger og fargerike ting.

  Jeg så foresten også på jordmødrene i går , satt å grein nesten hele tida.Blir så rørt av fødsler og alle følelsene som vises. ( mulig det er et tegn til at jeg sjøl er litt babysyk..) - uansett så tenkte at det var deg jeg også - åsså var det det!hihi.
  Jeg har aldri født barn selv men virker så mye mer fint og trygt med en hjemmefødsel - slik det var "før i tida" :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Fine bilder! Fargen "visjon" er veldig frisk og det føles ut som den gir energi, ihvertfall erfarer jeg den slik. Den trekker ihvertfall ikke til seg lys slik som jeg tror lys antikk gjør. Jeg er ingen ekspert, men jeg liker bare den fargen. skal male stua i samme hvitfarge når det blir litt mer vår. I ett av kjøkkeninnleggene mine på bloggen ser du korktavla jeg snakket om. den er det enkelt å forandre om man skifter stemning og ønsker noe annet. Ja, hvitt er en fin basis og så kan fargene plasseres i det hvite. Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 7. Hei på dæi!
  Hærlige bilder av kvite ting hjemme hos dæi.Gøy å gå på oppdagelsesferd i hjemmet sitt for å fange ting med kamera:)
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 8. jeg har kjøpt Chi i Green Room-typen i dag, etter tips fra noen på innlegget under her! Nå skal skapdørene males... lørdag formiddag! bare å komme opp å se (ikke så mye på meg som maler, men kanskje mest på selve huset?)

  SvarSlett
 9. Åh hvorfor så jeg ikke på jordmødrene da?

  Herlig barnerom du har under her. Og masse lykke til med malerjobben. Her i huset går det i eggehvite vegger og i kjelleren går det i chi. Utrolig mange hvite nyanser ja.

  Småkakene går nok til fuglene ja.

  SvarSlett
 10. Flotte, hvite bilder! :o) Det er vel egentlig sykt mange nyanser av ALLE farger, men de er vi så mye mer opptatt av. Svart og hvitt er liksom bare svart og hvitt det... Helt til vi går til butikken for å kjøpe enten svart eller hvitt, da... :o)

  Lykke til med malingen!

  God helg!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 11. Herlige hvite glimt! Jeg har også en greie for hvitt om dagen. Tror det må være fordi det er så inderlig mørkt ute...

  SvarSlett