28.1.11

Kjøkkengleder
Hendene er fulle av malingsflekker, eller grunning er det vel. Og det verker litt i skuldre og rygg.
Jeg har jobbet med kjøkkenet i mange dager nå, og det har vært maling og pussing og grunning hver dag. Jeg er på god vei til å få det drømmekjøkkenet som jeg har lengtet etter i så lang tid!
Nå har jeg grunnet alle dørene, og de står klare for maling.

Så da var det ekstremt herlig å få to store pakker hjem i går.
Endelig kom julegaven min! Min egen Kitchenaid Pistachio.
Drømmemaskina i drømmefargen.

Jeg har ønsket med en slik maskin i flere år. Og det visste min mann. Vi snakket om det før jul, at vi kunne jo bestille fra USA. Både for å få den riktige fargen, men mest fordi det var så mye, mye billigere enn å kjøpe i Norge. Minuset var jo at det tok litt tid med frakten. Og på julaften fikk jeg et bestillingsbrev på en slik maskin, fra ektemannen. Og siden jeg allerede har ventet så lenge med å skaffe meg en slik maskin, så kunne jeg fint vente i 3-4 uker til. Så lang tid tok det å sende den med båten over dammen.

Nå skal jeg bake og virkelig KOSE meg! Ikke bare er det en praktisk maskin, som har mer enn nok krefter til mine behov, den er vakker også. Og det er jo ikke et minus, hehe.Mannen min har en liten barista i magen. Og sammen har vi trålet nettet etter en kaffemaskin.
Vi var begge enige om at vi ikke ville ha kapselmaskin, men en maskin som brygget kaffe vi kverner selv. Og jeg kan ikke få skryte nok av Finn.no. Der finnes det mange, mange flotte produkter, til en rimelig penge. Og det var også der vi fant vår Rancilio.

Nå står den der på benke og bare innbyder til deilig, duftende kaffebrygging. Så nå må vi bare sette oss godt inn i hvordan maskina skal brukes optimalt. På youtube finnes det faktisk mange, lærerike videoer av brygging av kaffe.

I dag har jeg allerede drukket tre kopper med hjemmebrygget kaffe, hehe.
Og jeg kan love dere, at dette er noe annet en kaffetrakterkaffe! Virkelig!
Etter den første koppen kunne jeg lett smake at dette var GOD kaffe.
Jeg ante ikke at temperatur, trykk og maskin kunne ha en slik innvirkning på smaken.
Men nå er det bekreftet. Akkurat like god som den jeg får på kaffebarer.
Kanskje bedre, for denne har jeg laget selv, med kjærlighet. ♥

Jeg anser meg ikke som noen stor materialist,
men noen ganger kan man bli litt lykkelig langt inne i ryggmargen av kjøpte ting.

Ha en fin helg, mine venner.
Ønsker dere masse glede og god kaffe.
Pin It!

18 kommentarer:

 1. Min kitchen aid kommer til uken. endelig. jeg var så heldig å åpne opp på julaften, men det var feil farge så jeg ble nødt til å sende den tilbake for å få riktig! så nå kommer creme de la creme istedet. det blir fint. siklet litt på den du har også, men tenk om jeg blir lei fargen? måtte ha noe jeg kan blande med alle andre farger og creme er jo nydelig nydelig.

  ha en deilig helg an <3
  klem fra melis

  SvarSlett
 2. Deilig hvitt kjøkken!! Og den kjøkkenmaskina er så sexy altså!! <3

  SvarSlett
 3. Deilig deilig og vakker farge! Me like! :)

  SvarSlett
 4. Herlige kjøkkenmaskinen med herlige fargen! Og kaffemaskin og kopp likeså!!
  Det fortjente du etter alt male-slitet!
  Flotte bilder!

  Klem
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott det ble! WOW! Du er jammen flink! Og for en fantastisk maskin du har fått deg! Ikke bare bittelitt sjalu nå, nei! ;) Vel fortjent da, snuppa! Utrolig vakre bilder også, jeg suger inn inspirasjon! :)

  SvarSlett
 6. Åhh, eg har lyst te å komma på kaffi te deg! ;o)
  Såg harligt ut.

  Gratulera med ny maskin og.
  Et lite obs: Broren min hadde tenkt å kjøpa sånn når han var i USA for det var så møkje billigare, men det var nåke som gjorde at den ikkje passte i våre kontakter. Om det var nåke med volt...? Huske ikkje ka det var, men verdt å sjekke ut kanskje? Håpe det funke og at du får ei storveis helg jaffal.

  Glede meg te å sjå kjøkkenet ditt altså ;o)

  SvarSlett
 7. Kjøkkenet ditt blir fint og så hardt som du har jobbet har du fortjent å kose deg med skikkelig god kaffe og noe godt og hjemmebakt til. Nyt helgen:-) Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 8. Åh, den der Pistacchio har jeg drømt om i snart 2 år siden jeg så den for første gang - lige efter jeg havde købt en i creme!
  Det er helt klart den flotteste farve den findes i. God fornøjelse med den :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlett
 9. Namaste-venn. Ja, jeg har kjøpt transformator til maskina mi. Det er en liten boks som omformer volten fra vår stikkontakt til maskina. Så nå fungerer den perfekt.

  :)

  SvarSlett
 10. Hurra for kjøkkenglede! Utrolig fin farge på kjøkkenmaskinen! I like♥
  Du er flink, kjøkkenet blir jo berre lekkert! Stå på! Du får ta deg noen gode kaffepauser, ser ikke ut som det blir få av de framover:o) God helg til deg og dine!

  Kram

  SvarSlett
 11. Lekre ting, lekkert kjøkken, lekker rancilio, lekker Kitchen Aid:) Og herlig dame er du:) Ja, kjøpte ting kan gjøre meg også glad langt inni margen;)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 12. Gratulerer med fine kjøkkenmaskiner! Eg er også storfornøgd med Silviaen min. Har fortsatt mykje å lære, men synest kaffien stadig blir betre. Nam! :)

  SvarSlett
 13. Så fint det har blitt på kjøkkenet! Gler meg til å kome på kaffibaren din, og sikle litt på Kitchen Aiden også *fnis*

  SvarSlett
 14. Hei igjen, har laga et slags awardinnlegg eg nå. Tok deg med i samme slengen, så får eg sjå om eg får vist fram ein imatriell glede ein aen dag ;o)

  God kveld i stua

  SvarSlett
 15. Ah - pistajse ;). Det var en lekkerbisken ;).

  Jeg hørte om denne sparken på radioen - og ironisk nok kommer jo T nettopp fra Sandefjord ;). Kanskje det er spesielt lange menn der???

  SvarSlett
 16. Der var den på plass ja, den herlige maskinen med den mest fantastiske fargen!!!

  SvarSlett
 17. Å, så deilig!! Nydelige smykker på kjøkkenet:)

  Synes nespressokaffen er godt - men helt enig i at det ikke kommer opp mot kaffe lagd på denne måten... En sånn er på ønskedrømmelista:) Først: moccmaster! :)

  SvarSlett