22.1.11

Malingsdagen
I går fikk jeg en utfordring av Mie. Om å vise en ting som har høy immatriell verdi for meg.
Det må bli stolen som min pappa lagde i sin ungdom.
Han smidde stolbeina sammen. Setet og ryggstøtte har han skåret ut i tre. Pusset og pusset.
Stolen er helt vidunderlig å sitte på. Den knirker i sammenføyningene.
Selv knirkingen gir meg gode minner fra utallige timer hvor pappa sitter på denne og jobber.
Nå er stolen min. Og jeg er så utrolig glad i den.

Jeg sender utfordringen videre til Kreativ♥Impulsiv og dill og dall og sånt

I dag er det malingsdag. Nå er det kjøkkenet som får gjennomgå.
Mye arbeid. Men det blir så fint.

Ha en deilig lørdag, alle sammen!
Pin It!

17 kommentarer:

 1. Åhhhh, det var den tøffaste stolen eg har sett! Og så ekstra stas med historien te da :o)
  Smil om munnen...

  Og dei bruktfunnene dine da snuppa!!! Jiiiises!
  Hvis du sku finna ut at du ikkje trenge begge dei vatteppene, så vett du kor du kan senda ett...
  Eg barra seie det eg ;o)

  STOR klem og skikkelig god helg videre vennen!!!!

  SvarSlett
 2. Særriøst? Steiki, enn å kunna lage noe slikt, helt nydelig!! :D

  SvarSlett
 3. KNALLKUL!!! Så kjekt at det er pappaen din som har laget:) Syns stolen rett å slett var RÅ... Ha ei strålende helg:)

  SvarSlett
 4. Så artig at du tok utfordringen :) Og for en fantastisk ting du viser. Må være ganske så flott å sitte på stolen som har minner i hvert lite knirk ♥ Flinke pappaen din! *♥*

  SvarSlett
 5. FOR en lekker stol!!! GOSJ! Flinke pappan din!:)

  Janni
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 6. Har pappan din lagd den? WOW! Skjønner at den bringer frem mange gode minner og lykke til hjertet :)

  SvarSlett
 7. Ja den stolen skjønner jeg har høy verdi, nydelig også:)
  Kos dere med malingen og ha en fortsatt fin helg!
  klem

  SvarSlett
 8. for en herlig stol, skjønner godt den har stor verdi for deg:)
  Gleder meg til å se bilder fra oppussinga:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 9. Kjempefin stol og så fint at du har mange minner rundt den. Da blir ting bare enda mer spesielle. Ha en fin lørdagskveld med eller uten malekost:-)

  SvarSlett
 10. Wow, for en utrooolig fin stol! Også med så mye sjel i seg også da :) Du er kjempeheldig!!!

  Ha en fin kveld!!!
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 11. gleder meg til å se maleresultatet! jeg er helt gåen i kroppen etter maling i dag, visste ikke at man kunne bli det av å dra hånda opp og ned. ps. så edvard hadde fått litt maling på den fine vesten sin... ups...

  SvarSlett
 12. hei
  kjekt å se hva som betyr noe spesielt for deg. den var fin.

  hvis du svinger inn hos meg kan du få med deg et knippe lodd i lotteriet mitt (du har svart på oppgava :) )

  riktig god helg!
  beste hilsner
  fra ÅPENT HUS

  SvarSlett
 13. bare send utfordringen videre til to du, så venter to lodd til på deg! :)

  hilsen Joker Nord/
  Åpent hus

  SvarSlett
 14. Hærligenminhet!
  Var så fascinert av stolen at eg ikkje såg det eg ;o)

  Eg omgir meg jo med så masse som har verdi for meg utenom den materielle eg at det må eg verkelig tenka på :o)

  Du e god altså. Sende et smil te deg akkurat nå :o)

  SvarSlett
 15. ja, nå vet jeg ikke akkurat hvor det med malingen skjedde, men maling på vesten er det uansett... Han fikk male litt hos oss i alle fall, "det kan jeg, det har jeg lært hjemme", sa han. Hadde også stor glede av Høkin i dag som viste hvor stor han var og alle de andre triksene han kan. Deilige barn!

  SvarSlett
 16. Så flott blogg du har!! :-) Jeg legger meg som følger! Tapet er topp!! Jeg har vært hjemme til en dame i dag og fått en eske, men fangsten var sånn middels. Bilde kommer. Jeg må bare se mer på bloggen din for der var det så utrolig mye fint og helt i min smak:-)) suuuupert. Ha en fin kveld! Mvh Anita

  SvarSlett
 17. Nina Nostalgi liker stolen og fortellingen bak den ;).

  Jeg skal gå litt i tenkeboksen angående utfordringen din. Jeg har flere ting som kan være aktuelle ;).

  Hvordan jeg rekker? Ja, det kan du si ;). I hvert fall når jeg føler jeg sover halvparten av det som burde vært den våkne tida mi. Zzz.

  Noe av det jeg har publisert i det siste sydde jeg ferdig i november - så det har bare ligget på vent for fotografering. Det andre er vel at jeg har systua mi som en del av stua vår - og om kvelden brer den seg ut. Jeg klipper lapper, stryker, nåler og syr til tv-titting. Det blir en del timer på den måten faktisk. På en måte i stedet for strikking. Ulempen er at det blir så innmari støvete og rotete - men slik er det - nå.

  Spesielt tenåringene kan mislike både duringen av symaskinen - som forstyrrer tvlyd etc og ikke minst knappenålene som ligger overalt. Men sånn er det også. Dette er faktisk mest mitt hus og mest min eiendom bruker jeg å svare. Hvis de vil ha syfritt hus da de blir voksne, så står jo de fritt til å velge det ;).

  SvarSlett