17.1.11

Soveromsinspirasjon
Jeg har lenge tenkt at jeg skal ordne litt på soverommet
til meg og min kjære mann.
Det ble pusset opp for ti år siden, og det er på tide med et ansiktsløft.

Jeg vet sånn ca hvordan jeg vil gjøre det,
-vet hvilke farger og hvilke teksturer jeg vil ha.
Og i kveld har jeg kost meg med å finne inspirasjonbilder.

Nå gjelder det bare å sette de bildene jeg har i hodet og på pcn, ut i livet.
Spennende, litt vanskelig og veldig morsomt!
Pin It!

11 kommentarer:

 1. Herlig inspirasjon. Mye fint her. Og for et fantastisk barnerom under her. Det var virkelig helt fantastisk flott!

  Tusen takk for en knallkoselig kommentar hos meg. Setter utrolig stor pris på det.

  SvarSlett
 2. Wow, så flott! :D Gleder meg til å se resultatet! Jeg har faktisk nettopp skrevet et innlegg om akkurat det samme! Moro! God klem til deg! :D

  SvarSlett
 3. What a beautiful collection .... love them all !!!

  SvarSlett
 4. så herlig å planlegge oppshining:) Vårt soverom blir ikke behandlet pent, her i huset:) Det må vel få seg en ansiktsløftning det også:)Det er det minste soverommet, så det byr på utfordringer å gjøre så mye:) Men rydde kan man saktens få gjort;)
  Blir spennende å se, lover godt utifra bildene ihvertfall:)

  Tirsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Nydelig inspirasjon! Det passer ganske fint faktisk, for vi trenger å gjøre noe med soverommet vårt vi også. Syndes det er deilig å få servert inspirasjon på et fat på denne måten. Jeg er så dårlig til å se for meg ting og finne ting. Bare kjenner at jeg ikke synes det er noe trivelig nå...:) Siw

  SvarSlett
 6. Alltid kjekt med litt forandring - på soverommet også:) Vårt er ganske kjedeleg i fargane, men det er fort gjort å friske opp litt...
  Spent på å sjå kva du har tenkt å gjere ut frå bilda her:)
  Håpar formen er betre og at veka blir riktig flott!

  SvarSlett
 7. Virkelig herlige bilder! Nå ble jeg også inspirert :) Har gått for en helt annen look på soverommet her og fikk plutselig lyst på noe litt mykere... hmmm.... jeg skal jo male om straks, kanskje jeg skal gjøre mer når jeg først er igang ;)

  Må også takke for den fine kommentaren på innlegget mitt om morskjærlighet og stress. Godt å høre vi er flere som opplever hverdag i all lykken! :)

  SvarSlett
 8. Hei på dæi!
  mange fine bilder og masse god inspirasjon til soverommet her!
  glede mæi masse til å se kordan soverommet blir når dåke rhar pussa det opp:)
  Ser for mæi at det blir veldig fint!
  Ha en fin dag.
  klæm fra mæi

  SvarSlett
 9. Masse digg inspirasjon!Jeg har også lyst til å pusse opp soverommet, men det er nok ikke på prioriteringslista akkurat nå...Heldige du som kan sitte og designe et nytt soverom!Blir spennnende å se hvordan det blir!

  SvarSlett
 10. For en stilig strikkelampe, den fikk jeg også lyst på. Det blir spennende og se hvor du ender med soverommet, det er alltid godt å få ting gjort og fornyet innimellom. Det er så hyggelig å lese bloggen din, når jeg er litt lei av det jeg driver med på jobb, så kan jeg bare titte innom deg for litt frisk inspirasjon, herlig. Vi har også lik smak på mye, kan jeg se:)
  Ha en fortsatt kreativ dag, jeg må sy videre!

  SvarSlett
 11. Åh, eg gler meg til vårt soverom skal få eit løft! Elska DREAM-bokstavane som heng ned - lekkert!

  SvarSlett