21.2.11

En takk
Jeg vet jeg har mange med meg, når jeg sier at Theas blogg er bare utrolig lekker.
Det kommer av at hun har et helt fantastisk hus, utrolig god smak og herlig interiørsans.

Jeg elsker bildene, måten hun har brukt farger og møbler. Helheten i hjemmet er
så gjennomført!

Jeg satt og leste på KK sine interiørbloggesider, og leste artikkelen om Thea's Mania.
Og nederst på siden så ser jeg at hun har satt navnet på min blogg som en favoritt!
Jeg fikk helt hjertebank! Så utrolig overraskende og gledelig!

Takk Therese! Det er en ære å få være en av dine favoritter.
Og det gleder meg mer enn du aner, at du nevner meg.

Pin It!

6 kommentarer:

 1. Åååå jeg hadde helt glemt og skrive det til deg. ( at jeg hadde nevnt din blogg) Så fint at du fant det ut selv:) Jeg har funnet så mange nye flotte blogger i det siste, men din må jeg titte innom stadig da den traff hjerte mitt. Jeg skulle bare blitt så mye flinkere til å kommenter inne på bloggene. Skal ta meg sammen!
  Og så fin TAKK du har laget inne på bloggen din til meg. Kjempe gledelig- skal sveve på en sky i kveld!

  Takk for at du inspirerer og gleder så mange av oss bloggere!!

  Klem

  SvarSlett
 2. Theas Mania har blitt en av mine blogg favviser også. Ble så glad da jeg fant bloggen og fant ut at HUN blogget ;) Jeg leste en reportasje i mamma for leenge siden om Theas Mania og forelsket meg i huset!

  Og jeg tror at din blogg kjære An magritt er og kommer til å bli manges favoritt med tiden! Du skriver og reflekterer så flott, utrolig flink med bilder og sammensettninger har du alltid vært. Og bare at du er du er grunn nok til å ELSKE bloggen din ;)

  Kiss kiss!

  SvarSlett
 3. Så gøy! Vel fortjent :)

  SvarSlett
 4. Så kjekt, veldig forståelig at hun liker bloggen din så godt:).
  Dere er utrolig kreative begge to:).
  Klem Hilde

  SvarSlett
 5. Så moro!

  Velfortjent!
  :)

  SvarSlett