31.3.11

Bladkurv og plastteppe


Jeg er så heldig som har en mamma og to fine tanter som jobber som friville på ulike bruktbutikker. Og for noen dager siden så kom en av mine kjære tanter med retroskatter til meg. ♥ Hun hadde med vakre, vakre stoffer og en alldeles überkul bladkurv. Gul, rød og hvite plastbelakte metallstenger. En skikkelig retroklassiker og perfekt til noen av mine interiørmagasiner. Den skal få stå på kjøkkenet, slik at jeg bare kan rekke ut en hånd om jeg trenger litt inspirasjon i bladform.

Plastteppene på gulvet fant jeg i en bruktbutikk for en tid tilbake. Egentlig ønsker jeg meg et stort teppe fra Pappelina, men har ikke tatt meg råd til det ennå. Enn så lenge kan disse to få pryde gulvet mitt. De var hele, pene og rene. Jeg liker kontrasten med de svarte stripene i teppene. De tar opp litt svart som ellers er på kjøkkenet.

Sånn ellers så har jeg to smågutter hjemme hos meg i dag. Så det blir mer enn nok aktivitet.
Jeg må male litt mer i den ene stua. (Om det lar seg kombinere med nyskjerrige gutter, hehe.)
Ute snør det igjen. Dette været skifter jammen meg utrolig fort. Men vi har fyr på peisen og jeg har god kaffe, så dette skal bli en fin dag.

Deilig torsdag til dere, alle mine herlige lesere!

A few days ago, one of my dear aunts with retro treasures to me. She brought me beautiful fabrics and a vintage magazine holder. Yellow, red and white plastic covered metal rods. A real retro classic, and perfect for some of my interior design magazines. It will be in my kitchen so I can just reach out a hand if I need some more inspiration.
Plastic carpet on the floor. I found them in a thrift store some time ago. Actually, I want me a big blanket from Pappelina,but so far these two will
decorate my floor. I like the contrast with the black stripes in the carpet. They take up little black elements in the rest of the kitchen.
I have two little boys home with me today. So it will be much activity.
Have to paint a little more in the one living room.
Outside it is snowing again. This weather sure is changing incredibly fast.
But
we have
heat on the the fireplace and I have good coffee, so this will be a nice day.

Delightful Thursday to you, all my lovely readers!Pin It!

18 kommentarer:

 1. For en fantastisk kul bladkurv! Slik ønsker jeg også meg :) God Torsdag til deg. Siv

  SvarSlett
 2. Ahh, kul bladkurv!

  Kos deg med maling, kaffe og innekos. Torsdagsklem til deg! :)

  SvarSlett
 3. Ej, hvor er den bladholder da bare for fin! Jeg vil også have sådan en tante ;) Min ene moster er pædagog og den anden er apoteker.. Det er begrænset, hvad det kan bruges til! ;)

  Knus

  SvarSlett
 4. Wow, stilig bladkurv!! Passet jo perfekt på kjøkkenet :)
  Og så heldig du er som har både morog tanter som jobber i bruktbutikker.. Kan forstå at du kommer hjem med mange herlige skatter da :)

  Ha en fin dag hjemme med guttene! :)
  Kos dere.. Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Den bladkurv er jeg dybt misundelig på:-)

  SvarSlett
 6. Drittstilig aviskurv!! Den kunne jeg også tenkt meg.....
  Lykke til med malinga! Kan hende du får mer hjelp enn du strengt tatt trenger.... ;)

  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 7. Gud så fint! Jag vet inte var du bor men i och med att du var med i lokalavisen här så antar jag att du bor i "mina trakter". Det finns ett ställe här i Mysen (uppe vid Höytorp Fort) där de finns massa ting för liten peng. Så bra sted och har öppet på onsdagar. Har du tid borde du åka upp dit :-)!

  SvarSlett
 8. Lucky you! ♥ aviskurven var helt FANTASTISK!
  Tror jeg må hente noen kubber selv å fyre i peisen, for det hørtes deiligt ut!

  Løw yah, håper dagen din blir strålende selv om ikke sola skinner!

  SvarSlett
 9. slike tanter og mamma skulle jeg gjerne også hatt, dvs er fornøyd med mine, men de kunne gjerne ha jobbet i bruktbutikker og hatt øynene åpne for meg:) Kjempestilig bladkurv, og stilig med skikkelige plastfilleryer!
  Kos deg med barn og maling i dag ( høres ikke ut som en "vellykket kombinasjon, hihi)
  klem

  SvarSlett
 10. Holy crap, den bladkurva var kul! Jeg har faktisk ei bladkurv jeg skal vise frem her snart jeg også som er dritkul, if I must say so myself! ;)

  SvarSlett
 11. Åi, for en fantastisk skjønn bladkurv! Heldiggrisen som har tilgang til så mye moro. :) Og takk for kjempekoselig kommentar hos meg - og takk det samme, det går ikke an å ikke bli glad i deg, An-Magritt! <3 Takk for inspirerende blogg :D

  SvarSlett
 12. Kos deg med guttene, og gi dem en smask fra meg ♥

  SvarSlett
 13. Wauw et dejligt køkken. Hvor er den fine lampe fra? Har set dem før men ved ik hvem der har lavet dem...

  SvarSlett
 14. Her har vinterbluesen kommet på besøk. Snø var IKKE med i dagens planer. Flink er du som ser positivt på det:-)
  Hm, det hadde kanskje jeg også gjort med en sånn bladkurv? Den var helt fantastisk kul!
  Klem:-)

  SvarSlett
 15. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 16. Kan du ikke leie ut din kjære mamma og tantene dine? Bladkurv er supersøt! Klem, PiPa

  SvarSlett
 17. For en fantastisk kul bladkurv!:)Det er så godt og finne sånne små skatter!Takk for hilsen på bloggen min;\:)Det setter jeg veldig stor pris på:o))Klem

  SvarSlett
 18. så fint, så fint! :-)

  SvarSlett