7.4.11

Hvit sjenk med tapetDen hvite sjenken i stua måtte friskes litt opp.
Og hva er vel bedre enn litt vintage tapet? Denne flotte, grønnblomstrede tapeten
kjøpte jeg hos Gasellene. Jeg bare elsker den! Sjenken ble som ny, og endelig følte jeg at det
hjørtet i stua liksom falt på plass. Du vet, når du har noe interiør du liker, men liksom ikke helt finner roen over. Og så legger du til eller tar vekk noe, så blir det harmoni over stedet.

I dag tidlig var Edvard, Håkon og jeg på skolen hos Jenny og Jakob.
De hadde generalprøve på en oppsetning de skal vise i kveld. Alle som ikke kunne komme i kveld, fikk komme på prøven. Det var en stor oppsetning, hele barneskolen var med. Oppsetningen heter "Jakten på selvtilliten". Flere som har hørt om den kanskje?
Det er mange skoler som har vist denne. De var så flinke!

Sånn ellers er det torsdag, men jeg har fredagsfølelse i kroppen. Kanskje fordi jeg har tatt litt ekstra tak i ryddinga. Det er et fjell av klær som skal legges sammen...

Ha en fin dag, alle dere som leser! ♥
Pin It!

21 kommentarer:

 1. Herlig med barneforestillinger!

  Den sjenken ble jo bare helt perfekt. Nyyydelig tapet.
  Og der var den gule boksen igjen. Hihi...LOVE IT!


  Ha en fin torsdag! Klem!

  SvarSlett
 2. Så søt den vart, skjenken din! :)

  Nyt dagen!

  SvarSlett
 3. Den tapeten var fin! Og så fint du har arrangert det oppå skjenken!

  SvarSlett
 4. Så flott sjenken din ble!! Mange fine detaljer å studere her - likte veldig godt bildene som hang over sjenken :-)) Ha en fin dag videre.

  SvarSlett
 5. Det ble kjempefint! Er så imponert over alle de gode ideene dine, altså! Håper det snart blir en mulighet for besøk så jeg kan få se forandringene IRL :)

  Ha en deilig torsdag!

  SvarSlett
 6. Fin sjenk. Men jeg kommer ikke helt over den lampa di!!! :))

  SvarSlett
 7. Fin skænk!-og dejligt, at du nu er tilfreds:-)

  SvarSlett
 8. Hei! Jeg ble nysgjerrig og stakk en tur innom bloggen din via bloggrollen til Randi, og her vil jeg veldig gjerne komme tilbake flere ganger :). Liker stilen din veldig godt og formen på bloggen din - hverdag med barn og fiffige interiørtips. Jeg følger deg gjerne videre! Beste hilsen persilleAstrid (som forøvrig har August-serviset - til 4 pers og elsker det til hverdagsbruk og drikker daglig kaffe fra de gode koppene, men føler det blir litt too much i stort kvantum ;) )

  SvarSlett
 9. Så fin skjenken ble! Godt med litt fornyelse i heimen. :) *♥*

  SvarSlett
 10. skjenken ble skikkelig fin:) Liker tapeten rååågodt:) Og lampa di er bare helt topp,likner på Oslo-lampa;) Du er jammen kreativ:)
  Trine:)Klem

  SvarSlett
 11. Nydelig! Jeg ELSEKR den tapeten ♥ Jeg har også fredagsfølelse, satt og skrev fredags-og-snart-helg-blogg-innlegg da jeg plutselig kom på at det er torsdag i dag.


  Mange mange klememr! Savner deg SÅ!!!!

  SvarSlett
 12. Så fin skjenken ble! Nydelige farger i kroken der :)

  SvarSlett
 13. Ha en knall dag! Skjenken ble kjempe fin, men jeg ble mer nysgjerrig på lampen!! Herlighet så fin!! en sånn skulle jeg hatt

  SvarSlett
 14. Nå er det leeenge siden jeg har besøkt bloggen din, så jeg har brukt god tid her inne og sjekket alt det du har lagt ut i det siste! Ah! For en inspirasjon jeg får - herlige bilder. Elsker bloggen din! Håper du får en fin kveld!

  Klem fra Solrosa

  SvarSlett
 15. Hei! Her skal det samme fjellet bestiges. Nydelig tapet på skjenken din, helt i dine farger! jeg bare digger den stilige, runde lampa som henger over skjenken din!!!

  SvarSlett
 16. Ja, det er du som er Gudmoren til Kokkos, kan man vel nesten si! ;) Siden du døpte den og det var vel inne hos deg jeg så broren den gangen hvor jeg begynte å ønske meg den. Hvor er nå det innlegget hen? *lete i arkivet* *♥*

  SvarSlett
 17. Fant innlegget hos deg så nå har jeg fått med i innlegget mitt at du er gudmoren, og linket til innlegget om Kanel, broren. hihi! ;) *♥*

  SvarSlett
 18. Jeg liker deg også vennen ♥

  kommoden din ble nydelig!

  SvarSlett
 19. Helt klart frisket opp, ble rett og slett knalltøff og fiiiin! :)

  SvarSlett
 20. haha, tuller ikke nei, ønsker meg et egg, men ikke til 50 tusen. Hadde nok blitt en litt billigere en, men må nok spare en stund, selge unna litt bæretøy kanskje, hihi. Godt vi ikke er innflyttningsklare enda :) Du får komme å prøvesitte hos meg da i dette livet, så trenger du ikke vente til det neste ;) SMASK

  SvarSlett
 21. *elsk* Den er knallfin... og falt HELT for den nydelige tapeten!

  SvarSlett