29.4.11

Lilla sitteputer og hønseegg i hekken.

Tre slike metallstoler fant for noen år siden. De lå slengt i en skogkant, sammen med annet søppel. De tok jeg med hjem. ♥ Polkadotsitteputen er kjøpt på Åhlens.
Akkurat slike var jeg på jakt etter. Og så fant jeg de på salg. Slikt er fint.

I kveld, da jeg vannet blomstene ute, fant jeg en samling egg inni hekken, innved husmuren.
Det forklarer hvorfor rugekassene til hønene har vært tomme de siste dagene.
Å bære egg i favnen er også fint. ♥
Pin It!

13 kommentarer:

 1. Så herlige stoler!!
  Og bra at du fant eggene! Været har kanskje blitt så fint at hønene heller vil legge egg ute..?;)
  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. For noen utrolig vakre bilder! Gir skikkelig sommerfølelse! :) Og putene, stolene og fargen på bordet er jo bare helt hjertebank! :) Søte hønene, skjønner godt at de heller sitter i busken og legger egg nå som det er så herlig vær! ;)

  SvarSlett
 3. Så herlig å bare finne egg rundt forbi! <3 Jeg tror jeg også ville vært en liten luring hvis jeg var høne, hehe. Og jeg mener å huske en Emil i Lønneberget-historie der høna har lagt eggene skikkelig kronglete til? Og Ida knuser alle sammen for å sjekke om de er dårlige, hehehe. :) GOD HELG!

  SvarSlett
 4. Hei du!

  Så flotte stoler, skjønner godt du dro med de hjem - det hadde jeg også gjort! :)
  Så morsomt med hønene dine, de har det vel så godt og varmt.. og koser seg ute, så da legger de heller eggene der :)
  *herlig*

  NYT helgen, kjære deg!

  SvarSlett
 5. Hønseegg i hekken faktisk...
  Ubetalelig :o)

  Så du står på med maling for tida og da snuppa!
  Flinke du e.
  Glede meg te å sjå ferdige resultater.

  Ha det BEST i helga vennen!

  SvarSlett
 6. Fina stolar! Och jag gillar verkigen din nya header! Enkel men fin. :-)

  SvarSlett
 7. å så god stemning,
  tøfft gjenbruk, fine puter på salg.
  koselig med egg, er ikke alle forunt å ha det i hekken..
  så herlig!!!
  go' klem til deg fra meg

  SvarSlett
 8. Ahh......dåååån!
  Så nydelig!
  Ønsker meg høner....men det passer litt dårlig med hønsegård på byggefelt....

  Så ville jeg bare si tuuuusen takk for gode ord du la igjen hos meg....-det varmer vettu!

  fin lørdag ønskes! Kathrin.

  SvarSlett
 9. Ønsker meg slike stoler, utrolig gøy at du bare fant dem. Kan huske når jeg var liten at vi var å plukket egg hos naboen super spennende. Ingenting som å koke nyplukka egg til frokost:)

  Ha en super helg.

  Klem

  SvarSlett
 10. Så herlige høner som legger egg i hekken! Ekte frittgående de eggene der skjønner jeg :) Her er det litt grå dager for tiden, selv om sola skinner ute, så godt med slikt et fint innlegg, fikk meg til å smile :) *♥*

  SvarSlett
 11. Så vakkert, skulle gjerne ha funnet slike stoler jeg også...får lete litt.

  SvarSlett
 12. Så herlig!!! Putene var jo bare helt nydelige :) Og så smarte høner da! ;) ville ikke legge eggene i ruggekassen, he-he. Stikk innom bloggen min, for der har du fått en award ;)

  SvarSlett
 13. Visst är det härligt med höns! Mina hittar hela tiden nya kreativa ställen att gömma sina ägg på ny på våren, men sätter man sig på morgonen och iakttar dem en stund brukar man ofta lista ut deras gömställen. Snart får jag kycklingar, ännu ett underbart startskott på våren/sommaren.

  SvarSlett