24.5.11

Det lille badet vårt

(Lampen er laget av en avrevet Ikea gulvlampe, og en NUD-lampe inni. De andre bildene er enten gaver eller print ifra gamle biologibøker
Sommerfuglbrosjen er fra David Andersen og er arv fra min mormor.)


Jeg synes det er bare såå vanskelig å ta bilder i et rom som er helt uten dagslys.
Vår lille toalett nede har ingen vinduer, men desto flere lyskilder der inne.
Men å ta gode bilder her er vanskelig.
Jeg har fått spørsmål om hvilket redigeringsprogram jeg bruker på bildene mine.
Men sannheten er at jeg vanligvis ikke redigerer bilder. Jeg tar bilder i dagslys, tar ca ørtenhundre bilder her gang, og så velger jeg ut de som blir skarpe og fine. Om jeg gjør noe med bildene, så er det kanskje å endre eksponeringen litt. Det gjør jeg i Flickr. Altså ingen fancy fotoshopprogram eller noe. (Men ønsker meg det. Hadde vært gøy å kunne!)

Men disse bildene måtte jeg endre litt; litt lyrere, litt skarpere.
Jeg har enda mye å lære når det gjelder å ta bilder, selvlært som jeg er.
Nytt kamera og nye linser står høyt på ønskelista mi.

Men enn så lenge så duger vel det jeg har. Og det er gøy å ville noe, ønske noe,
og ha noe å strekke seg mot. Lære mer, kunne mer, vite mer. Måtte det ønske aldri bli borte.

Håper dere får en fin dag og at dere alle føler at dere lærer noe nytt på denne dagen. ♥
Pin It!

21 kommentarer:

 1. Du bor bare utroligt personligt og hyggeligt.. :) Dejligt at kigge indenom.. Elsker de hjem hvor man kan se at der er liv og der bor mennesker.. :)

  SvarSlett
 2. Så koselig bad! :) Digger bad som er litt utypiske!

  SvarSlett
 3. Der vil man gerne sidde på toilet i laaaang tid..... så hyggeligt og personligt!

  SvarSlett
 4. Det er ikke kjedelig å sitte på den doen iallefall..Skikkelig morsomt :)

  SvarSlett
 5. åh, kule doen! me like
  du, så fine Twilightnavn vi har!!! hi hi..
  Vi satt å så den første sammen på Søndag,
  Emmet liker seg når han kan si " -der er jeg!!!"
  Men Edvard er jo virkeli' den store her da:-)))

  SvarSlett
 6. elsker badet ditt - ett av de koseligste jeg vet om ♥ Så fine bildene ble til tross for mangel på dagslys.

  SvarSlett
 7. Vakre bilder fra et vakkert bad:) Her kan man finne roen:) Fine ting på veggene:)
  Trine:)))

  SvarSlett
 8. kjempekoselig og personlig bad - og det liker jeg.
  det er detaljene som gjør rommet vet du.
  flott rom !
  ha en fin ettermiddag,

  klem Tove

  SvarSlett
 9. Skikkelig søtt og koselig :)
  En god plass å sitte i fred på ;))

  SvarSlett
 10. For et nydelig, koselig lite bad! Hvor er toalettrull-holderen fra undrer jeg? Og kurven? Jeg drømmer om en enebolig med et bad med slike vegger - inspirert! God dag til deg:)

  SvarSlett
 11. Synes du er kjempegod på å ta bilder! Alltid koselige, personlige bilder med fin komposisjon og spennende vinkler! :) Det morsomme med foto er som du sier at man alltid kan bli bedre og alltid kan finne nye måter å ta spennende bilder på! Kunne tenke meg å gå på fotokurs og lære litt mer selv! Rom uten dagslys er utrolig vanskelige å ta bilde av, men badet ditt var jo bare lekkert da! :D

  SvarSlett
 12. Heeeerlig, flinke du! For et utrolig hyggelig lite bad*smile*

  SvarSlett
 13. Hei på dæi!
  nydelig nydelig nydelig... Ikke anna å si om det badet!
  Vi har også¨et "lilledo" som æi har lyst til å gjøre fint. herlig med litt inspirasjon da:)
  fin kveld
  klæm

  SvarSlett
 14. For et fantastisk bad! Der kunne jeg mer en gjerne pusset tenner og lest blader på porselenet :)

  SvarSlett
 15. Så mye sjarme på den dassen da! :D

  SvarSlett
 16. Så fint du har det- trevligt att sitta där och njuta;) Kram johanna

  SvarSlett
 17. Hei!

  Jeg synes din blogg er så inspirerende at
  jeg har meldt meg på som følger!

  SvarSlett
 18. Åja, lære gjør jeg nesten hver dag. Om ikke annet, så noe nytt om meg selv. I dag har jeg vaskedag i sakte tempo. Siden det er fem uker til termin, tar jeg det med ro, men det var PÅKREVD med en ordentlig vask av leiligheten. Endrer litt på ting, rydder litt. Har lært at jeg er en samler. ;) Vanskelig å kvitte seg med ting, så jeg oppmuntrer meg selv med at alt får plass der vi kommer til å flytte neste år når vi trenger større plass til vår lille familie. Enn så lenge koser vi oss her - med hverandre og det lille livet som kommer til oss snart. Og så har vi det koselig rundt oss, selv om jeg prøver å lære å ikke dra inn nye ting uten å ta noe ut. ;) Må vel være enda mer streng med å holde meg unna bruktbutikkene...

  Håper du får en fin dag og uke videre!

  Hilsen Solrosa

  SvarSlett
 19. Skikkelig fint!! *misunnelig*

  SvarSlett
 20. For eit supersjarmerande bad!!! Love it! ♥

  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 21. Jenny og Jakob13/6/11 20:12

  du har så fine bilder mamma! mange klemmer fra J og J

  SvarSlett