4.6.11

Dagens moodboard
Dagens moodboard:

Gammel Budalstol.
Medisinflaske med Hundekjeks.
Liten karaffel med Smørblomst.
Kähler fløtemugge, kjøpt på Ting. Fikk snakket med vakre Julie. ♥
Gammel ramme fra bruktbutikk, med
bilde av markblomster. (Bildet er hentet fra en florabok som allerede
var delvis oppspist av minstemann...)
Blekkhus med rester av gammelt blekk.
Metall-øyenstikker kjøpt i Danmark for mange år siden.
Bilde revet ut av en interiørbok jeg kjøpte på loppemarked.
Maskeringsteip.
Dymoteip.

Dette er hva jeg liker i dag. ♥
Pin It!

14 kommentarer:

 1. Kjempekul øyenstikker og jeg bare elsker smørblomster! Du lager til så mye fint ♥ Takk for alt du deler med oss. Jeg var på Fretex i dag og gledet meg selv med noen små funn der. Deilig! I morgen blir det markedsdag hvor jeg er en av over 50 selgere, det skal bli spennende. Håper vi får sol fra blå himmel som i dag. God helg til søte deg. *♥*

  SvarSlett
 2. For noen nydelige bilder! Til å drømme seg inn og bort i.

  SvarSlett
 3. Fant bloggen din nå, og er utrolig imponert av dine vakre foto. Så herlig tablå du har laget her. Fantastiske sammensetninger.

  Likte også veldig godt bildene fra uteplassen deres under her. Så lekkert. Og så mange fine vinklinger du har tatt bildene fra.

  Linker til deg, så kommer jeg tilbake. :) -Husfruas Memoarer-

  SvarSlett
 4. Håper du likte deg hos meg, da. :))

  SvarSlett
 5. Åhh...deilig visuell nytelse for øye og sjel er det her inne hos deg Ann Margit! SÅ nydelig det ble med bildet av markblomstene i den nostalgiske gamle rammen...OG budalstolen har bare flyttet rett inn i hjertet mitt ;)

  Vet du, i natt drømte jeg om at jeg fant en ny stooor bruktbutikk som få hadde vært før meg og som prisene var lave. Himmelriket! Ville ikke våkne. Deiligste drømmen på lenge! Ikke mye som skal til for å glede meg...men så våknet jeg hardt og bruktalt opp til virkeligheten med Sigurd på 6 år som jeg måtte dra med ned til legevakten. Heldigvis bare ørebetennelse, men det river i hjertet når ungene får sterke smerter i nakken. Jeg blir så redd...

  Nå har jeg fått tilbake mannen min fra en uken jobb i junaiten. Deilig med to igjen å dele ansvaret på og gleden med ;) Godt å savne hverandre litt å da, for da kjenner man jo på hva man har...Nei, nå får jeg stoppe...kan sitte å "skravle" hele kvelden jeg...hi..hi..

  Go lørdagsklæmæ te dæ fra mæ! :) ReVinyl

  SvarSlett
 6. fantastiske bilder!
  Fortsatt god helg
  klem

  SvarSlett
 7. Fine fine bilder!
  Blir i godt humør:)
  Ha en deilig kveld!
  Klem

  SvarSlett
 8. nyyydelige bilder. drømme-seg-bort-bilder.

  SvarSlett
 9. Fantastisk! Stemningsfullt og romantisk.

  Ha en super dag kjære du!

  Klem!

  SvarSlett
 10. Kjempefine stemningsbilder! Skikkeleg sommarleg med blomstene, plansjane og gammal, flott patina! Likar!! Og forresten ein heilt fantastisk uteplass! Satsar på at de får bruka den masse i sommar - dvs at me får sommarver, rett og slett:-)

  Ha ein fin søndag!
  Klem

  SvarSlett
 11. Så vakre bilder! Disse kan jeg stirre på lenge<3

  SvarSlett
 12. Harrusett, det fineste moodboardet!!

  SvarSlett
 13. Utrolig fine bilder! Du er helt rå på fine bilder du! Og for en koselig uteplass dere har. forstår godt at dere liker dere der!

  SvarSlett