11.6.11

Iphonebilder og kamera

Hvor ofte er det man tar bilder av kameraet liksom?
Hehe, det er ikke det mest fancy kameraet jeg har altså. Men jeg har fått en del spørsmål om hvilket kamera jeg bruker. Det er et eldre Canon 400D. Den originale objektivet ga opp etter titusenvis av knips, så jeg måtte hente objektivet fra vår gamle ikke-digitale speilreflekskamera; 35-80mm. Og ja, nytt kamera står høyt på ønskelisten! Elsker å ta bilder, og gjør det hver dag.

Men i dag knipset jeg litt rundt med Iphonen. Og så kom det en søt liten linselus som også ville bli tatt bilde av. "Ta bilde av meg, mamma! Og få seee!" Noen som kjenner seg igjen?
Iallefall, måtte ta et bilde av den flotte termokoppen fra Kremmerhuset (den også). Den er jo bare så deilig å drikke av. Nå blir ikke kaffen min kald på en-to-tre.

Og når jeg først er inne på Iphonebilder og sånn, så må jeg vise dere en pakke jeg fikk i posten for et par dager siden. Det var en premie ifra Lidyll, en av mine favorittbloggere! En helt utrolig vakker bok, innbundet med nydelig stoff, bånd og navnet mitt på. ♥
TAKK vakreste Lidyll, du er bare herlig! Om du ikke har sett bloggen hennes før, så må du ta turen innom. I dag viser hun en masse nydelige "memory lane" -bilder på bloggen sin.Hvilket kamera er dere bruker? Er dere fornøyde?
Hadde vært gøy å høre, iom at jeg ønsker meg nytt.
Pin It!

6 kommentarer:

 1. Mornings! Det kan definitivt bli fine bilder med iphone også! :) Jeg er veldig fornøyd med iphone4 faktisk, synes den tar helt ålreite point-and-shoot-bilder. :) Og den er jo med overalt, det er den store fordelen! Ellers er jeg jo i gang med å leke med Nikon D700 - VELDIG kjekt! Mer om det inne på bloggen min, der er det en liten førsteinntrykk-minianmeldelse. :) Gleder meg veldig til å lære mer om kameraets muligheter.

  SvarSlett
 2. Hei søte!
  ...sitter her så utrolig glad etter dine flotte ord jeg!*smiler-fra-øre-til-øre*
  Søte, søte du!

  ..kjempe stas at boken kom trygt frem-og ikke minst, at du likte den!*smile* Det er egenhendig lidyll-produksjon...prøvde gjøre den litt "deg"..*hihi*

  ..kjenner meg så igjen i teksten din også ja! Jeg er jo litt "foto-gal" i grunn...jeg har et ganske så bra lite kompakt kamera som er med overallt i veska (tar fantastiske bilder til å være kompaktkamera!) og så bruker jeg for det meste min Canon550D her hjemme. Ganske fornøyd med det i grunn...prøver lære meg litt opp på funksjoner og greier nå*smile*

  Ønsker deg en super duper helg, søte du!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. hei hei!
  sitter å drikker av samme kopp nå!
  ja det er den nye favorittkoppen, god å drikke av.
  også er du sikkert sånn som meg, drar den med rundt overalt,
  da er det kjekt å ha lokk så det ikke kommer bøss eller fluer oppi.
  dessuten holder den litt lenger på varmen...
  små men store gleder!
  jeg har et 6 år gammelt canon 350D. Det er helt greit!
  kjøpte meg nytt objektiv for ikke så lenge siden.
  Fast canon 50 mm, den er jeg meget fornøyd med. Det var ikke så dyrt, husker ikke akkurat, men ikke mer en 2.500,-
  Når du kjøper fast, (uten zoom) er det bedre optikk, da er den bedre på å ta bilder i litt mørkere rom.
  klem

  SvarSlett
 4. Jeg har et canon ixus 4 mp kamera fra 2005 som er totalt elendig! Det var fancy når det ble kjøpt men 6 år i den digitale verden er leeeeeenge ;) Så ønsker meg veldig et nytt kamera, men det blir nok en stund til jeg kan ta meg råd til det. Kanskje til 40årsdagen min i slutten av september...hmmm... Jeg fikk mitt første kamera når jeg gikk i 4 klasse og har tatt bilder med ulike kamera stort sett hver eneste dag siden det. Kamera jeg har nå er vel det 7 i rekken tror jeg. Har et herlig speilreflekskamera som ikke er digitalt, det står og støver ned... *♥*

  SvarSlett
 5. Hei An-Margritt!
  Jeg har selv hatt et canon 400d, men etter 4 år med heftig knipsing sa det takk og farvell. Siden jul har jeg tjuvlånt kongen av danmark sin iphone og knipset med hipatamaticen hans. Og nå har jeg endelig fått kjøpt meg et canon 60 d og invistert i en fastlinse på 50 mm. Jeg er superfornøyd!
  Så om du tenker å bytte ut - så anbefaler jeg å ta skrittet ut til 60 d...
  ha en god pinsehelg!

  SvarSlett
 6. Åh det var koppen sin det, nesten så jeg skulle ønske jeg hadde behov for en termokopp, kanskje jeg må begynne å drikke kaffe eller te eller sånne voksne greier ;)

  Jeg har et Nikon d70, en dinosaur som neppe fås tak i lenger, og så fullt av støv at det sikkert vil være billigere å kjøpe et nytt enn å prøve å få det rensa i hver en krink og krok. Akk ja, det gjør nå jobben sin, selv om bildene slett ikke er så klare og fine som da det var nytt og støvfritt :)

  SvarSlett