29.8.11

Trøtt mandagOg Primadonna Tuti er visst like søvnig som meg.Sleepy kitty.
Pin It!

8 kommentarer:

 1. Det er lov å være trøtt, særlig når man får servert sovevær på en mandag...Kos deg med katta. Jeg har vært ute i regnet og planta stauder fra Kviteseid. Havesyke er uhelbredelig zzzzzzzzzzzzz TantO

  SvarSlett
 2. så koselig pusekatt.
  vi har også en nydelig pus; Sheeba.
  stikk gjerne innom min blogg og møt henne.

  klem TOVE

  SvarSlett
 3. Gjeesp.. lat-mandag.. deilig :) God uke!

  SvarSlett
 4. Herlige bilder av en skjønn katt, elsker katter. Vår hannkatt, Boots ligger inne hele dagen og sover...
  D er lov å være trøtt på mandager!

  Klem Bodil

  SvarSlett
 5. Så søt og søvnig pus!:O))klem kathrin

  SvarSlett
 6. Knallskjønn hun er!!! Mine to rabbagaster ligger stort sett å drar seg hele dagen (og natten), men i natt trodde jeg det var innbrudd i heimen(!). Våknet av masse leven, men da var det kattene som hadde røket i tottene på hverandre + en sprettball de hadde fått gang på! Heldigvis varte det ikke så lenge før de begge sneik seg oppi sengen når min bedre halvdel gikk i dusjen... ;)

  SvarSlett
 7. Skjønne pusen sin.. Dyr skaper rooo.

  :)

  SvarSlett