21.9.11

Detaljer på en onsdag.Onsdagsbilder.
Ha en fin onsdag, venner!
Pin It!

16 kommentarer:

 1. deilige onsdagsbilder!!!!!

  Håper du får en fin dag i det nydelige høstværet!

  Masse klemmer

  SvarSlett
 2. så deilig stemning ;)
  skulle gjerne ha satt meg ned på det koselige kjøkkenet ditt, med en slik god kopp kaffe!
  fin onsdag til deg og!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder, med god stemning!
  Ein fiiin onsdag til deg!! :)

  Klem Helene

  SvarSlett
 4. Mmmm...den kaffien såg jammenmeg god ut! Fine onsdagsbilder. God onsdag til deg òg!

  Klem

  SvarSlett
 5. Ta turen innom bloggen min for å være med på blogglotteriet mitt!

  SvarSlett
 6. fiiine onsdagsbilder!
  nyt dagen i dag!
  klem m

  SvarSlett
 7. Alltid koselig å stikke innom deg.
  Kaffekos er et must om formiddagen:)

  Gleder meg til å se hvem vinneren er i morgen!
  Synes dere har så fine hjem alle sammen at jeg vet jammen meg ikke hvem som er min klare favoritt. Men jeg har stemt på to... Og en av de to er deg:)

  klemklem

  SvarSlett
 8. det var fine bilder på en Onsdag ja,
  nå fristet du meg til en kopp kaffe etter hundeturen:)
  ha en fin dag min venn!

  SvarSlett
 9. Nå har eg ein varm god kaffikopp her, og kosar meg med bloggen din. Men tenk å fått tatt ein kaffikopp med deg... :)Det er jo så lenge sidan eg har sett deg på skikkeleg. Takk for at du har så flott blogg!
  Bicleth

  SvarSlett
 10. Hei An-Magritt! Jeg leser bloggen din hver dag, og du inspirerer meg sånn - jeg blir så glad av å lese den. Du gir meg mange kreative ideer som ikke koster all verden - og du viser at et hus ikke er et hjem uten masse av hjerterom. Derfor får du min stemme i jakten på Norges vakreste hjem. Lykke til:) Ida

  SvarSlett
 11. Like nydelig på en onsdag som alltid ellers !! Og har du fått ny flott farge på heading teksten din, eller er det bare meg som ser den på en ny måte nå når du har bytta navn..? Uansett- lykke til i konkurransen- det nydelige hjemmet ditt vil være en verdig vinner:))

  SvarSlett
 12. Fine onsdagsbilder:), den kaffekoppen frista, nume num:).
  Fin kveld til deg
  Klem

  SvarSlett
 13. Bildene dine blir jo så fine, må øve meg litt jeg skjønner jeg...bare knipser i vei jeg vet du...ha en god helg som kommer snart

  SvarSlett
 14. Du er så flink til å finne motiv! Pretty pretty! Eg vil også ha kaffi i Mano-kopp!!

  SvarSlett
 15. Krysser fingrene for deg og håper det beste! Det hadde vært så utrolig moro om du vant ♥♥♥

  Lengter etter kaffe ved kjøkkenbordet ditt. Mange klemmer!

  SvarSlett
 16. Vakre detaljer på din onsdag!
  Håper dagen var fin:)

  SvarSlett