4.9.11

Gevir og bøker og sånn.

En vakker Hansa-kasse fikk jeg av min bror.
Et reinsdyrgevir fikk jeg for 5 kr på loppemarked i helgen.
Og en serie med Johan Falkbergets bøker jeg ikke klarte å gå ifra.
-selv om jeg har hele serien fra før. *fnis.*
Jeg er jo tross alt oppkalt etter en av hans karakterer.

Jeg må bare også si, at jeg KOSER meg så
utrolig masse med kommentarene dere skriver under
min give-away. Takk for at dere deler og deltar!
Gjør meg så GLAD! ♥(Men en annen ting.... Har jeg falt ut av bloggrollen deres, venner?
Dere som vet at dere har meg på lista, kan dere ikke sjekke om jeg står der.
Tror jeg har detti litt ut, liksom. Eller ikke...?)

Pin It!

15 kommentarer:

 1. Elsker dine bambier!! :)

  SvarSlett
 2. Hei,
  ang bloggrollen så har jeg faktisk lagt merke til at innleggene dine bare plutselig dukker opp et par timer etter at det ser ut til at de er postet. For eksempel nå, så dukket du opp i følgerlisten min(hos Blogger) nå ca 23.40, mens i bloggrollen på selve bloggen min kommer du da ikke øverst, men innlegget (lille firkanten) blir plassert ned i listen passende til det tidspunketet du faktisk postet, som etter det som står her var kl 20.34.
  En eller annen forsinkelse i når innlegget ditt blir postet ut til alle oss med andre ord. Skjønte du det? Eller var det litt klønete forklart?
  Du er ihvertfall fortsatt på listen min, om enn noe forsinket:-)
  Klem Louise

  SvarSlett
 3. Du dukker opp i bloggrollen min nå, men jeg ser at det av og til går tregt før ting oppdateres, har sett det med mine innlegg i andres roll (eller så har jeg - som du også mistenker - blitt sparka ut... ja, ja... hehe)

  Jeg prøver å ignorere at loppis-sesongen er i gang igjen, har jo ikke plass, har jo ikke plass, har jo ikke plass... hehe. Men så har det fiiine smørblomstkruset fra figgjo fått en stygg sprekk, og det KAN jo hende jeg finner et nytt. Ikke sant?

  SvarSlett
 4. Gamle bøker er det vanskelig å gå fra. Når jeg er på loppemarked nå prøver jeg å olle se på bøker, har egentlig ikke plass til flere. Har bøker overalt, til og med i kasser i kjelleren og på loftet. Må nok levere en del på et loppemarked snart.
  Jeg ser på bilde av deg og har en følelse av at vi har møtt hverandre en gang. Kan sende deg en mail en dag.
  Ha ei herlig dag :)

  SvarSlett
 5. Fine funn, vakre bilder - god stemning, som alltid :) Jeg får heller ikke se oppdateringer fra deg og et par andre på lista før det er gått en stund... så det er noe i gjære i bloggland!

  SvarSlett
 6. Her får jeg oppdatering i bloggrollen. =)
  Herlige bilder og god stemning, som vanlig.
  Ha en flott dag! :)

  SvarSlett
 7. Nei da, du har ikke falt ut hos meg:-) Fine ting. Likte også veldig godt den benken! Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
 8. Hos meg ligger du trygt og godt på plass blandt mine 15 favoritter hvertfall :) Så kjekt med loppefunn, selv om horn er litt skummet, uhu! Bøker får man liksom aldri nok av :) *♥*

  SvarSlett
 9. du er i min bloggroll.. trodde du var detti ut for en tid siden, men nå er du her igjen ;)

  Nydelige stemningsfulle bilder!
  Vil se deg snaaart :)

  SvarSlett
 10. Nå er du i bloggrollen min, men for et par uker siden så dukka du ikke opp. Jeg hadde samme problemene selv, men nå har det vært stabilt en liten stund (*bank i bordet*) Håper det ordner seg:-)

  Og takk for nydelige bilder:-)

  SvarSlett
 11. Så nydelig fin den kassa er :) Hadde jeg forstått noen som helts av bloggrollen så hadde du vært på min :)

  SvarSlett
 12. du står på min! men har vært borte ei stund. ikke så stabilt dette bloggeriet, desverre..
  fin tapetlek!

  SvarSlett
 13. Du er i min. Opplever større problemer med chiliogkjerleik! =)

  SvarSlett
 14. Jeg har deg på bloglovin, og der dukker du opp hvertfall :) Nydelige loppis-skatter! Jeg ELSKER gamle bøker!

  SvarSlett