7.9.11

KjøkkeninnredningenI dag er kjøkkenet blitt ryddet og vasket. Og hos oss er det slik at når kjøkkenet først er ryddig, ja da må jeg skynde meg å forevige det. ;)

Jeg tenkte jeg skulle vise dere en side av kjøkkenet jeg ikke har vist så mye.
Ikke helt sikker på hvorfor, men det har kanskje noe med at kjøkkenet er av eldre dato,
slitt og ikke det peneste jeg vet om... Eller joda, det er jo pent på sin måte.
Men jeg skal innrømme at jeg drømmer nytt kjøkken. (Og nytt gulv.)

Jeg har lyst til å ta vekk overskap, lage bedre oppbevaringssystemer og heller ha en kjøkkenøy midt i rommet. Og så ønsker jeg meg "bloggevask" og skikkelig kraftig blandebatteri med spyledusj. Og ny komfyr da, som hjelper meg å alltid lykkes med maten.
Det hadde vært noe det! He he.

Altså, jeg er glad i kjøkkenet mitt. Men etter å ha "arvet" innredningen,
så har et ønske og et behov for andre løsninger dukket opp sånn med tiden.

Uansett er det godt å ha drømmer og framtidige prosjekter.

Pin It!

14 kommentarer:

 1. ...skal du ikke se bort ifra at du vinner et nytt kjøkken da SØTA! *ler*

  ..Synes kjøkkenet ditt er skjønt jeg!

  SvarSlett
 2. Flott kjøkken synes jeg, men alltid godt med drømmer. Jeg har også store kjøkkendrømmer - vi har arvet en kjøkkeninnredning som er gulaktig i fargen, noe jeg liker dårlig! Dessuten mørkeblått panel og mørkeblå fliser når vi flyttet inn. Jeg mener.. Hæ..? Malte panelet hvitt med det samme, men resten har fått stått som det er og jeg GLEDER meg til den dagen vi har anledning til å gi kjøkkenet den overhalingen det trenger!

  SvarSlett
 3. Jeg drømmer også om nytt kjøkken! Herlighet som jeg drømmer! :) Jeg syns kjøkkenet ditt var kjempefint, og koselig ikke minst! Det er viktig å drømme, det er noe av det som driver oss fremover tror jeg! ;)
  Klem,
  Sandra

  SvarSlett
 4. Synes det var riktig så koselig på kjøkkenet ditt jeg da. Og den gule stekepanna fra Cathrineholm vet du hva jeg synes om allerede *smil*

  Ha en toppers onsdagskveld!
  Signe

  SvarSlett
 5. hei vennen!
  et nytt kjøkken er da lov å ønske seg:)
  var ikke det en av premiene på norges vakreste hjem?
  ja? da er jo saken grei...he he!
  Onsdsagsklem

  SvarSlett
 6. Ta det med ro! Du får snart nytt kjøkken;) Håper jeg ihvertfall!! :)
  Jeg har noen kjøkkendrømmer selv, heldigvis i mindre skala. Har ønsket meg hjelp til å flislegge over kjøkkenbenken i bursdagsgave, og håper på at det er akkurat det pappan min kunne tenke seg å gi;) Nå er det lekre plater med imiterte fliser over benken - nesten svart er den også, og jeg er nærmest allergisk mot svart...! Sånn interiørmessig mener jeg...

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 7. Jeg har helt likt kjøkken hvis det er noen trøst? Men mitt er i furu:-( mitt spørsmål er: har du malt frontene eller bare byttet knottene? Drømmen er nytt kjøkken, men det er så utrolig mye annet som skal prioriteres først! Syns kjøkkenet ditt er kjempefint jeg! Fiiiiin cathrineholm panne :-)

  SvarSlett
 8. Oooh, you have a lovely, spacious kitchen!! I like it! And you've got nice things in your kitchen and that makes it nice too!!! But dreams may be come true :))) Greetsss! Herma

  SvarSlett
 9. Først vil jeg gratulere og ønske deg lykke til i konkurransen. Du har et veldig sjarmerende hjem! Og så synes jeg det er ganske vakkert når du legger inn små ord fra Bibelen på siden din. :)

  KLEM Tintin :)

  SvarSlett
 10. som å se vårt kjøkken! :)
  jeg drømmer også om nytt
  men skal det først være gammelt, så er da dette ikke det verste man kunne tenke seg :)
  vi har byttet ut skuffeknottene med stålhåndtak.
  og sparer til både nytt hus og nytt kjøkken! :)

  :)

  SvarSlett
 11. Synes kjøkkenet ditt er koseligt jeg! Men alltid godt med fornyelser :) får håpe du vinner da :) men hva i alle dager er en bloggevask? porselensvask eller?

  Jeg er akkurat ferdig med kjøkkentengninger, å gleder meg til å invitere på lunsj i nytt kjøkken!!
  Suss og klemz!

  SvarSlett
 12. Så må jeg legge til at jeg elsker kjøkken-knottene dine!!! skulle hatt et eget innlegg bare til dem :)

  SvarSlett
 13. Beundringsverdig hvordan du har det hjemme. Blir inspirert av inredning din. Den sittebenken i gangen var jo knall, selv tenker jeg åg gjløre litt mere med min, jeg vil ha den til å se litt mere gammel ut, har en sort med stråkurver oppi, men den kunne jeg tenkte meg å fikse på ja. Jeg kunne absolutt hatt mye av det du har i hus selv. Det er lekkert :D Selv om jeg er mere nøytral på farger og ikke har mye farger.

  SvarSlett
 14. Skulle egentlig kommentere der du hadde bilder av gnagen, haha, Shitt au :)

  SvarSlett