13.9.11

Om å ville tenke de gode tankene.

Noen dager er slik,
at jeg våkner opp og føler meg utslitt.
Som om jeg har løpt hele natta, og egentlig er klar for enda en natt med en gang.
Og jeg må ta et skikkelig grep om min egen vilje, og grave dypt for å finne energi
til de daglige gjøremålene.

Det er slike dager at det nytter å ville tenke de gode tankene. Ville ha det godt. Og gjøre det jeg kan for å være positiv. Det har vært dager og uker i mitt liv da dette var helt umulig. Men i dag klarer jeg det. Og blir så uendelig takknemlig.
Det er som om min "tenkepositivmuskel" har blitt sterkere. Ikke supersterk. Men litt sterkere.
Regnvær og sliten kropp til tross; dette blir en god dag!
Ikke sant!?Jeg sliter fortsatt med at bloggen min oppdateres så uendelig sent hos dere som har meg i blogglisten. Jeg vet rett og slett ikke hva som skjer. Jeg legger ut ett innlegg tidlig, men det vises ikke i bloggrollen før mange, mange timer senere. Jeg vet om flere som har problemet, men ikke årsaken. Det er litt frustrerende... Noen som vet om en Blogger-sjef-teknisk-bloggekyndig som kanskje vet noe om dette problemet?


Hmm... merkelig...
Pin It!

11 kommentarer:

 1. Da er vi to som har en slik dag i dag! Hadde gitt mye for å bare kunne legge meg under dyna igjen.. Ikke lett, men det blir færre og færre av de dagene :) Glad i deg, tanta mi! <3

  SvarSlett
 2. veldig vittig...her er det en over meg som har kommentert- sammen navn som meg...så jeg måtte se 2 ganger for å se om jeg har kommentert allerede! guri:)

  Men kan love deg at du ikke er alene! Sånne dager kan være skikkelig tunge, for man må mobelisere alle kreftene enn har for å tenke positivt! Ikke alltid like lett, men desto mer tilfredstillende når man klarer det:)

  Stor klem til deg og ønsker deg en velsigna god dag.
  Klem fra Mirjam

  SvarSlett
 3. Hei. Vet ikke om jeg har kommentert på bloggen din før,men leser den hver dag-har blitt en av mine favoritter. Kjenner meg så igjen i det du skriver.Fint på en måte å vite at en ikke er alene om å ha det sånn,men skulle ønske gode dager for oss alle... Og de er jo det-også. Livet får kanskje større perspektiv når vi har tunge dager,de gode blir så ekstra gode. Og takk for inspirasjon og mot du gir.
  Klem Hildegunn Ø

  SvarSlett
 4. jo, med troen kommer en god dag-det stemmer jeg for!*smile*

  ...og du, du er jo så flink på å lage vakre stilleben og utstillinger i hjemmet, kanskje du har lyst til å henge deg på "stilleben"-utfordringen min?*smile* Veeeet det er mange lekre stilleben hos deg*hihi*

  Håper dagen er og fortsetter å være flott!
  Stor varm klem

  SvarSlett
 5. Ikke bare å ha slike dager, var på et seminar for noen år tilbake, foreleseren snakket mye om å snu ting til å være positive. F.eks du legger deg kl 04 og skal opp kl 06. Da kan man tenke slik at det bare er 4 halv timer til du skal opp. Litt enkel forklaring, men det hjelper meg innimellom:)
  Ser at bloggen din blir sent oppdatert hos meg til tross for at du har lagt det ut tidligere. Merkelige greier...

  SvarSlett
 6. Et herlig innlegg fra deg! Vet hvordan det er, og det er en kunst å tenke positivt. Jeg synes du har en god innstilling. Håper dagen din blir fiiin! ♥

  SvarSlett
 7. Så sant så sant..Vi er bare mennesker.., men lærer gjør vi vel hele tiden for hvordan vi best kan løfte oss selv opp:)
  Jeg måtte ha en "bare meg" dag i dag, på med regntøy, ut i stormen..herlig! Klarner hodet litt:)
  Klem

  SvarSlett
 8. Hei..håper dagen din ble superfin..det har min vært..
  Ja det er så viktig å tenke positivt..å tenke på alle de 1000 grunnene vi har for å være glade..dessverre er det jo ikke så enkelt alltid..
  ..Og jeg elsker den grønne tolixen din altså...
  En god klem fra meg:)

  SvarSlett
 9. Ja, god dag ble det. Selv om det pissregnet og den ellers ble tilbragt med å sitte å glo i sofaen *atsjoh*

  Mange klemmer!

  SvarSlett
 10. Vet så altfor godt hvordan den følelsen er. Jeg pleier å begynne med å takke for at jeg i det minste har en dag å ta fatt på ;) Det hjelper nok til å sette ene foten frem, og så kan man ta neste steg. Tror man blir flinkere hver gang man klatrer opp fra klippekanten, selv om man blir dyttet ned igjen gang på gang. Litt sterkere hver gang man kommer seg opp! *♥*

  SvarSlett
 11. Hei, håper dagen din har vært fin,
  posetive og gode tanker er viktig.
  setter pris på dine fine innlegg.
  Klem( natti)

  SvarSlett