8.9.11

Tekniske småproblemer

Bare en liten post for å poste et spørsmål.
Er det flere enn meg som ikke får opp bloggen sin på blogglisten på siden her?
Jeg ser at det tar mange timer, før bloggen min kommer opp etter at jeg har skrevet et nytt innlegg. Om den i det hel tatt gjør det...

Noen som har lagt merke til det?
Hva kan jeg gjøre med det?
Pin It!

8 kommentarer:

 1. Hm, den siste på bloggrullen min var 'gangen nede' og der står det 11 timer siden. Dette innlegget er ikke kommet opp enda.

  Strange... Men vet desverre ikke noe om hva som gjør det og hvordan det kan fikses på. Kanskje sende en mail til blogger support, om noe slikt engang finnes?

  Klemklem,
  Signe

  SvarSlett
 2. Jeg kan se at du har samme problem som mig, mine indlæg bliver vist på bloggen med det sammen jeg poster det, men kommer først på blog roll dagen efter. Jeg bliver virkelig ærgerlig over det, når jeg har lagt et indlæg ud og fortsætter rundt på andre blogs resten af aftenen og der kommer det ene nye indlæg ud efter det andet men min forbliver usynlig. Hvis du finder en løsning på problemet må du meget gerne lade mig vide det.

  SvarSlett
 3. Hej, jeg har oplevet det samme tit, poster om aftenen ved 20tiden og så plopper den først op næste morgen...
  Jeg var inde på "blogger-hjælpen", hvor der står at det er helt normalt - jeg synes dog ikke altid at det har været så ekstremt som i øjeblikket.

  kh christina, ny her hos dig :)
  www.dejligheder.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Samme problem hos meg. Snakket med nib-jentene om det, men fikk ingen god forklaring egentlig..kunne laste ned et program som skulle hjelpe, men forstod meg ikke på det. Har også problem å kommentere som: Fru Krabbeklo, altso kommentere fra bloggen min til andre, må derfor gjøre det som anonym hos enkelte blogger:) www.krabbekrabbeklo.blogspot.com ;)

  SvarSlett
 5. Dette tror jeg dessverre ikke har med små problemer å gjøre, det har med store problemer å gjøre. Jeg har skrevet flere innlegg om bloggrollenes funksjon for ikke lenge siden. I tillegg har jeg registrert at enkelte blogger ligger mye, mye, og da snakker vi om flere timer, lengre enn andre blogger på sine roller. Da jeg meldte meg inn i NIB i våres, ble jeg gjort oppmerksom på, at jeg ville bli "lagt nederst i rollen og derfor aldri ville komme oppunder skyen i rollen". Det ble et alvorlig tankekors for meg. Samtidig ble det sagt, at de eldste bloggene ville ligge øverst i sine respektive roller. Jeg har også lagt merke til, for å ta enda et eksempel, at spesielt noen få blogger skiller seg ut når det gjelder tid og plassering på bloggrollene på NIBs side. Alt dette forteller at rollene kan styres akkurat som det måtte ønskes. Hvem som styrer dette vet jeg ikke, men på grunn av denne forskjellsbehandlingen meldte jeg meg ut av NIB. Etter at jeg skreve om dette har det blitt forandring og mer tid på helt ukjente blogger, noe som er flott og sånn som det skal være. Men fortsatt er det altså noen få som får mer "liggetid" enn andre. Du får følge med på dette.

  SvarSlett
 6. TIN TIN. Det at du ble fortalt at du ble lagt nederst i bloggrollen, tror jeg er en liten misforståelse. Det ble sikkert sagt at du ble lagt i DEN nedesrte bloggrollen. (Landliv? Hverdag?) Fordi det er flere seperate bloggroller for de ulike kategoriene.

  Jeg tror IKKE det er noen som sitter og styrer hvem som får ligge i rollene, og hvor lenge de får ligge der. Jeg har søkt innen Blogger support, og det er flere (utenlandske) blogger som har samme problemet. Dette er helt sikkert kun tekniske problemer og hickups.

  Det er iallfall min teori. Tror ikke det sitter en konspiratorisk "sjef" bak der og styrer oss. ;)

  SvarSlett
 7. Hei An Magritt
  Nei, dessverre det er ikke sånn. Jeg fikk det i en mail fra Nib der det sto at "vi har lagt deg nederst i Hverdagsrollen og du vil derfor aldri komme oppunder skyen. Og det sto også at de eldste bloggene ble lagt øverst i rollen. Akkurat sånn sto det. Etterpå ble det skrevet en ny mail, der det sto at de hadde uttalt seg "litt feil" i den første. Hvem som har ansvar for driften og plassering av blogger vet jeg ikke. Men det er helt sikkert at noen lå i to roller, og det er jo bare dumt. Bloggen jeg tenker på nå, har for ikke mange uker siden hatt to forskjellige plasseringer også på blogglisten.no, altså dobbelt opp. Selv om denne bloggen ligger mye i toppen nærmest skyen, har den doble registreringen nå forsvunnet, etter at jeg skrev om det. Det er både uklokt og dumt å registrere seg to ganger.
  Nå er jeg uavhengig, etter at jeg meldte meg ut av NIB.
  Du har en fantastisk koselig blogg, som jeg håper når høyt opp i konkurransen! Så deilig å se et gammelt hus, innredet for en familie med fire barn - et levende hjem!

  SvarSlett
 8. Hei An Magritt :) Eg har også opplevd at innlegga mine "heng" før dei kjem opp på bloggrollen, dette gjeld ikkje berre inne hos NIB. For å testa ut når mine nye innlegg faktisk kjem ut så har eg meg sjølv på min blogroll og ser at det kan ta nokre timar frå eg har laga innlegget og til det legg seg ut (sjølv om det ligg på bloggen min). Når eg tenker meg om så fekk vel eg samme beskjed som TINTIN frå NIB, men det er greit nok, det er berre å scrolla nedover hos NIB så dukker eg opp til slutt.

  Ha ein herlig søndag!

  Klem Eli

  SvarSlett