13.10.11

House of Oslo og cupcake-bloggefest!

I går var det duket for et kjempefestivitas på House of Oslo. De feiret 5 års dag og åpningen av Habitat og R.O.O.M. Av en eller annen grunn hadde jeg sett for meg et slags bloggtreff der, men hei og hå! Det var mer enn som så! Det var smekkfullt av mennesker! Til og med masse, masse menn. Så det kunne absolutt ikke bare være for interiørbloggere, he he.
(Bortsett fra Dekoratøren og Himmelgutten da. Vi så etter dere der, altså!)

MEN jeg traff på mange fantastiske medbloggevenninner der også, innimellom folkemengden.
Og det å treffe disse jentene var virkelig høydepunktet på kvelden. Jeg handlet faktisk ingenting, bare skravlet og spiste cupcakes. For det var et skikkelig cupcake party!

(Bildene er så som så, for de ble tatt litt sånn i farta. Alle har fått ett litt sånn søtt rosa-slør over seg. Men det er ikke så viktig. Dere får iallefall et glimt av kvelden og jentene. ♥)Vakre Åshild og vår kjære Nib-Solveig, og meg selv, var raskt ute med å sikre oss hver vår sukkersøte kake. Solveig kan fortelle at det er slik en skikkelig trendy cupcake skal pyntes.
(Se under. Det er viktig å få med at dette IKKE er strø med de kjendelige fargene som vi vanligvis kjenner til, men det skal være blågrått, lakserosa, svart og syrlig gulfarge. Viktig.)Endelig fikk jeg møte Tone (Designhund). Og det var en ren bekreftelse på hva jeg har trodd før; hun er bare overmåte herlig, vakker og utrooolig hyggelig. Må treffes mer, Tone!Stylingen som dere ser på bildene her er det Nib-Solveig og Nib-Ann Helen som står for.
Det ble så flott! Stolt av dere, jenter!Og endelig, endelig fikk jeg treffe Mumsi-min! Det er noen mennesker man bare vet at man kjenner uten å ha møtt dem. Mumsi er ei slik ei. Sjelevenn. ♥Ser dere skoene på bildet under her? Det er jo Åshilds sine! Yay!
Og dere, sjekk den nydelige blusen Åshild har på seg og kjolen til Mumsi. De damene altså,
de kan klær! Og sko.Bildene under sier vel det meste. Vi ELSKER å ta bilder!
Prydelig, Designhund og Høytrykk.
(Så herlig å møte deg, Trine! Neste gang blir jeg også med ut og spiser middag, hurra!)Masse, masse lekkert å se på. Slike knotter ønsker jeg meg til baderommet mitt.
Når jeg engang skal pusse opp det også. Igjen.Det var en utrolig herlig kveld. Så godt å bare møte så fine jenter, se og oppleve.
Og som toppen av cupcake-kvelden, sørget Solveig får å dekorere betonggulvet i parkeringshuset. En pitteliten glipp, og toppingen gled pent ned på gulvet.
Det ble litt sånn surrealistisk vakkert allikevel.


Pin It!

19 kommentarer:

 1. Fotos geniales
  Yo disfruto mucho ver tu blog!!

  SvarSlett
 2. Ser ut som en underbar kveld ;) Jeg vil også møte åshild, tone, solveig og mumsi din ;) herlige damer. En annen gang kanskje :)
  Får smelle sammen med bloggetreff her en gang kanskje, når jeg blir ferdigbygd!
  suss og klemz

  SvarSlett
 3. fine jentene <3
  Høres ut som en UNDERBAR kveld :)

  SvarSlett
 4. Å, for et herlig bildekalas av fine damer og det ser jo ut til å ha vore ein strålande god kveld!

  Klem til deg

  SvarSlett
 5. Oh how wonderful and welcoming all!!!

  SvarSlett
 6. Det der såg veldig triveleg ut! Så kjekt å treffe så mange! Inspirasjon, inspirasjon! Takk!

  Klem

  SvarSlett
 7. Tusen takk for i går! Det var så utrolig koselig å møte deg!! Og klart du er med på neste middag!! :)

  Så fine bildene dine ble! Veldig kul den siste kollasjen, hihi. "Oops, sånn kan det gå". :)

  SvarSlett
 8. Ser ut som dere har hatt det kjempekoselig! Og morsomt:-) Vil tro det var kjekt å treffe så mange flotte medbloggere.
  Klem, Elin

  SvarSlett
 9. Så herlige bilder! :)

  SvarSlett
 10. Bent sier jeg ser ut som en tegneseriefigur...

  SvarSlett
 11. Ser ut som dere hadde en fin kveld!:)

  SvarSlett
 12. Ser altså ut som om dere alle har hatt det så knall, skulle så gjerne ha vært der!
  Og øyenstikkeren er en del av et sett postkort jeg bestilte fra Etsy. De er så fine at de havner nok ikke i noens postkasse, men heller på veggen min :)

  Ha en finfin torsdagskveld ♥
  Signe

  SvarSlett
 13. ser ut som en super kveld, kjekt å få se hvordan dere hadde det,
  håper å få treffe dere en gang:)
  Klem

  SvarSlett
 14. Så herlig innlegg du har laget fra det som var en fantastisk kveld!
  Jeg er så glad for at jeg fikk møte deg. Ble bare så altfor liten tid til å bli bedre kjent...
  Håper nye muligheter dukker opp ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 15. Ser jo ut som en superduper kveld, ja, ikke sant Mumsi er såååå søt, hun var på min bloggkafe for ca 1 år siden, hun er bare så god;) jeg har sendt deg mail ang skoleplansjene...jeg skal ut på tur i morgen ...

  SvarSlett
 16. Fine bilder! Og morsomt med toppingen som falt av.
  Det var hyggelig å treffe deg:-)

  SvarSlett
 17. Såg ut som ein flott kveld! Så heldig du er som har fått møte så fine damer! Og gjett om eg gler meg til å rusle rundt på Habitat i London om ikkje så lenge (men utan cupcakes då) :D

  SvarSlett
 18. Åh, det ser ut som alle koste seg masse!!! Gid jeg kunne treffe folket en dag;-) ser ut som noen fryktlig kjekke jenter alle sammen.

  Fin fine bilder- med rosa slør eller ei- fine var de!

  Stor klem

  SvarSlett
 19. For noen herlige bilder du har knipset! Nesten så jeg følte at jeg var der : ))

  Super helg ønskes deg og dine <3 Klem fra Silje.

  SvarSlett