6.10.11

HverdagsøyeblikkKaffe! Et must for å få start på dagen!
DivaPus venter tålmodig på mat, ved tomme skåler.
(I blikket hennes leser jeg; "åh, bli ferdig med den knipsinga og bare finn mat til meg!")
Mitt vakrelinselus-tanntroll. (Han mista den ene fortanna nå i høstferien. Falt ned trappa på hytta. Ja, det var uendelig vondt for mammahjerte mitt. Men han er i full fart igjen nå, og smiler tappert med et karius-smil!)

Note to self: må snart rydde opp inne i tegneskapet...
Sola skinner ute på vårt bladløse tuntre!
Og jeg får hjelp av en pysjamaskledd gutt til å lage frokost.


Glansbilder og strikker. Skatter for en gutt på 1,5 år.
En hjemmelaget elefant med litt krøllete snabel.
Skattkista til ungene. Her har jeg samlet alt gull som glimrer. Funn fra loppemarkeder og bruktbutikker. Gamle smykker og "sølvfat" blir spennende skatter for ungene. Denne kista er med i pynte-seg-som-pene-damer-lek og sjørøverlek.Hverdag i høstferien.
Det er litt kaos og masse kos. Akkurat slik jeg liker det.
Ekte hverdager med selve livet. Minner meg på å nyte hvert minutt. Her og nå.

Nyt dagen du også. Der du er. Akkurat der du er.
Dagen du har i dag blir minnene du tar med deg videre.(Ps; grunnen til at lille lykketrollet har på seg en ull-hals,
er at han våknet opp med kink i nakken i går. Og det er tydelig at han trives med å ha det litt lunt og varmt rundt nakken.
Min lille ulykkesfugl. Stiv nakke og tannmangel går heldigvis ikke ut over humøret hans.)


Pin It!

23 kommentarer:

 1. Ahh så deilige bilder du viser idag!
  er ikke bare et skap som skulle vært rydda her i hus, skjønner ikke hvor alt det rotet kommer fra jeg, hihi..
  Men rotet får vente; sitter her med febersyk lita jente som helst vil ha pupp hele dagen lang, og slettes ikke sove! phu...

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. For et flott innlegg! Og det var vakre øyeblikk du delte :) Stakkars godgutten som slo ut tanna si - jeg får vondt inni meg selv. Da min niese slo seg i munnen for et par år tilbake mistet jeg rett og slett matlysten resten av dagen på grunn av alle følelsene involvert. Hvordan dette skal ende når jeg selv får barn aner jeg ikke!

  Innlegget ditt ga meg lyst til å styre og stelle og gjøre det trivelig rundt meg i dag, så da tror jeg jaggu at jeg begynner!
  Ha en flott torsdag - helgen er nær!
  Klemmer, Fransen

  SvarSlett
 3. Vakkert!!!!!! Min eldste sønn hadde en periode i rundt 1-2 års alderen, hvor alt gikk galt. Sømmer måtte syes, tenner knakk og andre ble grå. Han kom seg igjennom den tiden også!!!!! Selv om det til tider var tøft både for han og oss. Ha en flott høst-dag!!! Klemz grehe,

  SvarSlett
 4. Herlig hverdagsinnlegg. Jeg måtte smile da jeg så tegneskapet - det er akkurat så rotete vårt også er. ;.) Søt liten tass du har.

  SvarSlett
 5. Søteste lille tannlause da..*klemme på* fine hverdagsøyeblikk er virkelig gull verdt! :) *♥*

  SvarSlett
 6. Søte lille tannløse mannen, det hørtes ikke så godt ut å falle slik, men så god han er da;) elefanten i vinduet er jo også bare så sjarmerende...

  SvarSlett
 7. Så herlige bilder!
  Ønsker deg en fortsatt fin ferie og kveld!

  SvarSlett
 8. Herlige, herlige hverdagsbilder! Holde orden i tegnesaker er ikke lett, for barna drar jo ting ut og inn mange ganger om dagen! Jeg prøver å finne en god løsning på det, og det var litt deilig å se at flere enn oss har rot i skapet;)

  Stakars lillegutt, da! Godt han er i humør, og at han får en ny tann med tid og stunder:)

  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 9. Det er så deilig å lese om din hverdag, som er så fylt av hverdags øyeblikk og kjærlighet. Skulle ønske flere så viktigheten av dette, det enkle, det hverdagslige, som er det mest verdifulle av alt.

  Klem fra Unn :)

  SvarSlett
 10. Ååå, eg likar meg her i bloggen din! ♥

  SvarSlett
 11. Herlig hverdagsinnlegg...
  Nyter å se bildene og lese dine ord.
  De gode fine hverdagene!
  Klem Carina

  SvarSlett
 12. Du koser deg også med kameraet ditt ser jeg...kjempefine, morsomme og koselige bilder:-)

  SvarSlett
 13. SÅ herlige levende hverdagsbilder og flotte ord, som alltid An-Magritt! Glad for at å lese bloggen din gjør et av mine hverdagsøyeblikk, som jeg setter sånn pris på.

  God torsdagskveld og klem til deg,

  Maria.

  SvarSlett
 14. Så UTROLIG vakre hverdagsbilder! ♥♥ Takk for god hilsen i dag! I morgen stikker vi i retning Marokko. HURRA!!!!

  SvarSlett
 15. Mange mange mange klemmer til deg forresten ♥♥♥

  SvarSlett

 16. ønsker deg like deilige
  helgeøyeblikk!
  *smil&klem

  SvarSlett
 17. ;) blev så glad av dina fina bilder! Trevlig helg. Kram Johanna

  SvarSlett
 18. Dakar liten venn..men sjarmoffensiv til tusen!
  Deilige bilder på en fredagskveld:)

  SvarSlett
 19. Gode hverdagsøyeblikk, godt fanget av fine du.

  Takk for at du deler :) Dette var godt å se/lese nå. Takk.

  SvarSlett
 20. Hilsen Mumsi - som ikke får til å legge igjen kommentarer med min google-acount. Frustrerende..

  Klem

  SvarSlett
 21. Så godt å se at det ikke bare er i mine skap det råder kaos! Får ofte inntrykk av at hele blogglandia består av perfekte hjem uten et støvkorn... selv er jeg flink til å ta bilder med rotet utenfor viewfinderen - håper det er flere som gjør det samme ;)

  SvarSlett
 22. Du tar så flotte bilder! Det er inspirerende og koselig å lese bloggen din. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 23. Ja! -kor godt det er at du finnes også her inne!

  I kveld, oppdaga eg din blogg,
  og det var veldig fint.

  Elisabeth

  SvarSlett