14.11.11

Pin It!

9 kommentarer:

 1. nydelige lille damen..!
  min favoritt er snu, ikke snu ;)
  *sukk* enn å hatt en slik stemme!

  SvarSlett
 2. Nydelig stemme på Frøken Nilsen! Det er jo kanskje ikke så rart med de genene :)

  Ha en fin dag!
  Klemmer, Fransa

  SvarSlett
 3. Nyeste cd'n hennes er vakker. Nettopp postet et innlegg om henne selv :) Love It!

  SvarSlett
 4. Så koselig innlegg.
  Du er jo på min faste bloggrunde, og da ble jeg så glad da jeg så tegning av Siri. Broren min spiller med henne, så jeg har fulgt henne en stund. Ta meg med er også enda en vakker sang på den nye cd'en hennes. Legger til en videolenke av "Ta meg med" med Siri og min bror, så kan du slette dette innlegget eller la det stå om du vil. Klem fra Anemarte
  http://vimeo.com/31965838

  SvarSlett
 5. ååå
  ::GÅSEHUD::
  tusen takk:)))

  SvarSlett
 6. Nydelig stemme og sang:)

  klem

  SvarSlett
 7. Fine novemberbilder! Her oppe i nord har vi årets første snø i dag og langt mer vinterstemning :)

  Klem og en finfin ny uke til deg!
  Signe

  SvarSlett
 8. å.. dette var nydelig! Det blir en ny itunes spilleliste skjønner jeg.

  SvarSlett