10.11.11

Gjevekk hos Chili og KjærleikMin gode, gode venninne Tonje har en herlig gjevekk på sin blogg;
Chili og Kjærleik.

Ta turen innom denne flotte bloggen og bli med!


Gjevekken er:

"Best of Christmas ideas" - ei julebok (eg veit ikkje heilt kva det heiter på norsk - sånn mellomting mellom bok og blad? Bookazine på engelsk i alle fall!) med masse juleinspirasjon, både til dekor, blomepynt, snop, mat og lage-sjølv-prosjekt.
Ein deilig chili-pakke med sjokolade, chutney og chilipaste
Økologisk kanelte


Pin It!

3 kommentarer:

 1. Så fin gjevekk. Takk for tips, nå må jeg gå inn å prøve lykken ;)

  Og tusen takk gode gode du, for dine vakre ord her omdagen. De traff meg så. Jeg hadde prøvd å få til en tekst, lenge lenge, men fikk det ikke til. Og så vips, fikk bildene ut av deg akkuratt de ordene jeg trengt å høre og lese.
  Det er så fint!

  SvarSlett
 2. Takk for tips!!dette vil jeg være med på:)

  Nyt helgen med dine:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett