17.1.12

Fint design til en fin pris.

Jeg lider av en geometrisk dille for tiden. Eller vel, jeg liiider vel ikke så mye da, heller koser meg skikkelig med heksagon, pentagon, triangler, kvadrulipper og ja, vet ikke hva alle de formene heter. Men fint er det allikevel. Både designhund og babyramen viser litt zikkzakk i dag. Elsker veldig, i mindre doser.

Men til dagens bilder. Jeg så et bilde inne på Pinterest (glemte å lagre bildet, selvfølgelig!) av en rund pute med triangler på. Og så viste det seg at kilden til bildet var jo Jysk. Så neste dag hev jeg meg i bilen og kjørte ens ærend til Jysk for å se etter denne puta. Og der vettu, der var dem. Til en deilig pris. To stk. for 269kr eller no. (Nå ser jeg at puta er på tilbud også. Til 75kr pr. stk!)

Jeg blir så glad når ting kan være vakkert, vakkert men ikke koster skjorta.
Fint design trenger ikke være dyrt. Det beviser disse putene, som jeg nå offesielt, er forelsket i.
Så vet dere det. (Nå er jeg ganske putegal da, så jeg har stadige nye forelskelser på gang. Helt lovlig og faktisk godtatt av min kjære ektemann. Heldigvis, he he.)

Ha fortsatt en FIN dag, alle mine kjære lesere.

_______

Love these round pillows with black and white triangles, from Jysk.
And I love the fact that they weren't expensive either. Aprox $46 for both together.
Nice dont have to be costly.
Pin It!

15 kommentarer:

 1. Yes! Indeed they're beauties!!
  Grafic forms :))
  With love, Herma

  SvarSlett
 2. Herlige bilder av flotte ting.Helt enig billig design kan vi like;)

  Jeg kjøpte en rååå lekker gul vase hos søstrene grene i dag til den nette sum av 19,44 kroner,genialt!!!
  Og den ser ganske så eksklusiv ut;)

  Nyt morgen dagen;)

  Klem Linda;)

  SvarSlett
 3. Ja, så fint!
  Geometri kan være gøy :)

  SvarSlett
 4. hei An-Magritt!
  tji..jeg har sendt de laaange blikk når jeg har vært på Jysk jeg også,
  men jeg har klart å la vær. Ikke at det er noe å skryte av,
  siden jeg gjerne skulle hatt dem. Men har en deal med med selv,
  litt sånn: trenger jeg virkelig dette osv. Men jeg kjøpte noe der jeg også da.
  Men det var noe jeg dro dit for å kjøpe. Tweenie sengesett på salg med harleqin ruter i sort og lys rosa.
  Ikke den beste bomullskvaliteten på disse men, billig, grafisk moro.
  jeg skal ha sommerdyne inni og sy det til vatteppe.
  (å nei da, har ikke startet på hekleteppet..)
  Mulig det blir dagens innelegg (?), vattepet altså, så har vi gjort vårt for Jysk for en stund!
  Ha en fin & god dag denne kalde Onsdagen. Tror jeg holder meg inne i dag etter mange dager på farten..
  KLEM

  SvarSlett
 5. Så utrolig kule de var! Hadde aldri i mitt liv gjettet at de var fra jysk... Så ut som ordentlig designputer det der :) Fantes de i flere farger eller?

  SvarSlett
 6. Jysk sa du? Hmmm, fristende :) Litt av en kupp må jeg si...

  Det er ikke greit å ha pute dilla. Så fort jeg får en ny pute i hus, ser jeg noe annet jeg har lyst på. Hvor skal dette ende? Luksusfellen neste? hehe

  Ha en god dag, søte du.
  klem Nina

  SvarSlett
 7. Så fine de var! Bra med fine ting som er billige, det liker vi!

  SvarSlett
 8. De var fiine! skrible bak øret for jeg har totalt sort/hvitt dille om dagen!

  SvarSlett
 9. Putene dine var fine! Men, det var noe annet som fanget oppmrksomheten min mer, og det var den fantastisk skjønne planten du hadde i vinduet. Vet du hva den heter? Hvor har du kjøpt den? Klatrer den, eller har du bare hengt den opp?
  - Og sist, men ikke minst, må den vannes ofte? - Har nemlig en tendens til å glemme plantene mine...

  SvarSlett
 10. Hei An-Magritt!

  Nydelige puter.
  Har ikke vært på Jysk på en stund, men de
  har noen småting de også som er fint.
  De putene passet jo perfekt inn hos deg.
  Svart er fint å bryte med. Herlig!

  Nydelige bilder som vanlig! :)

  Mange klemmer og kos deg ikveld!
  :)

  SvarSlett
 11. Kule puter!
  Det er så herlig å se hvordan huset ditt stadig er i bevegelse! Jeg har fulgt med siden starten og ser at hodet ditt fyller seg med utallige fine kreasjoner som blomstrer mer og mer med tiden. Del gjerne mer praktisk ala vaskerommet! :)

  SvarSlett
 12. Hihi, har lagt merke til geometri-dilla di ja :D Stilig er det - og litt classy, liksom. Passer fint hos deg.

  Og du - grattis med finaleplass i asia-konkurransen, så gøy!


  Mange klemmer!

  SvarSlett
 13. De putene var skikkelg fine! Jeg kjøpte stoooore putetrekk på Ikea nylig, som skal brukes på barnas lekerom i Hemnes dagsengen, også i sort og hvitt. Kanskje jeg må komplettere med noen av de runde fine fra Jysk ;) De har noen geniale ting innimellom der altså, dessverre ingen Jysk i nærheten av meg, trøblete å komme seg dit når man ikke har bil :/ *♥*

  SvarSlett
 14. Flotte puter! Og så likar eg vinterlyset i desse bileta! :)

  God torsdag!

  SvarSlett
 15. hellO An-Magritt ! can you please give me the link of your nice garland light ?
  i'm looking for it since a loooong time.
  besOs from France

  SvarSlett