26.2.12

To stuer i BoligPluss. Og Westerdals-uke.

Har dere sett det siste BoligPluss?
Der er det bilde av to flotte stuer. Og denne reportasjen var jeg også med på.
Ojojoj aså gøy det er å jobbe som stylistassistent! Elsker det!

Stue 1: Studentbohem:
Stue 2: Naturlige elementer


Fotograf: Sveinung Bråten. Styling: Steen&Aiesh. Stylingassistent: meg

Jeg stod for pakking opp og ned produkter. Jeg malte bakveggene i forkant av stylistene.
Og i uka i forkant lagde jeg denne uroen og tegnet på disse steinene. Kanna og bøkene fant jeg på Fretex og de fikk seg noen strøk med maling, det samme med kleshengerene i fra Ikea.
Fotograf er den så utrolig dyktige Sveinung Bråten, han er virkelig en fest å jobbe med!

I morgen skal jeg tidlig opp og dra inn til Oslo. Aina skal for 5. år på rad undervise på Westerdals
og jeg skal delta. Jeg har hele denne uka jobbet med den nye presentasjonen som vi skal bruke der. Jeg gleder meg til å være en uke på Westerdals med studentene som går på Eksponeringsdesign-linja der. Studentene skal få egne oppgaver som de skal løse i dagene som kommer. Jeg kommer til å ta bilder av det de skal lage og presentere, og vise dere her på bloggen etterhvert. Dette blir gøy!!

Fortsett gjerne å svare i innlegget under her.
Jeg er fortsett nysgjerring på hvorfor og hvordan du blogger. :)

_____
Pin It!

16 kommentarer:

 1. Så gøy, er så glad på dine vegne, som får lov til å jobbe med noe du virkelig brenner for! :D Digger lysene bak sofaen, noe lignende tror jeg sannelig jeg skal prøve å finne meg til sofaveggen vår! Er desperat etter å fylle hvite, kjedelige vegger med ETT ELLER ANNA, men perfeksjonist som jeg er så kommer det ikke opp noe før jeg vet nøyaktig hva det skal være. Satser på at det skjer noe i løpet av 2012 ;)

  SvarSlett
 2. Så morsomt! Veldig stas, og ikke vanskelig å kjenne igjen noen AM'ske former og farger over der :)

  Kos deg på Westerdahls, det hørtes veldig gøy ut!

  SvarSlett
 3. Har tenkt helt siden jeg satt med det kjekke bladet i hendene, at jeg skulle skrive en kommentar til deg...
  Koste meg med de inspirerende bildene!
  Og så at du hadde vært der ja ;)
  Flinke, flinke du... og virkelig en drømmejobb ja!
  Nå skal jeg skrive en kommentar i innlegget under her...
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Så spennende! Ah du må kose deg ;) Gleder meg til kommende innlegg. Flott styling i bolig pluss, har kost meg med det i kveld ;D

  Sender deg gode tanker, smil fra Mumsi

  SvarSlett
 5. Så spennende!! :) Nydelige bilder, farger og alt! :)

  Fin uke til deg!

  Mari

  SvarSlett
 6. Festlig! Det første eg tenkte då eg las bladet og såg dei papirgeometriske figurane (om det er eit ord?) var om du hadde hatt ein finger med i det heile, eller om det var fleire som las bloggen din! Eg hugsar nemleg at eg las om noko slikt her inne..!

  Kjekt å følge deg!

  SvarSlett
 7. Flink er du! Så gøy å få vært med på slike oppdrag å se hvor mye arbeid det virkelig er bak hvert bilde!
  You go girl ;)

  SvarSlett
 8. Å, så flott! Kjente igjen bildene, ja!
  Elsker den plansjen av øyenstikkeren! Vi får straks vår egen versjon i butikken! De er utsolgt for øyeblikket!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 9. Fy søren - for en hverdag du plutselig har! Sånn jobb vil jeg også ha, hehe! (Men innser at jeg er i feil del av landet sånn sett, og jeg tror min kreative åre forsvant ut med forstervannet til ungene... ;) )

  Mange klemmer til deg - stolt av deg!

  SvarSlett
 10. JEG LA GODT MERKE TIL DE STUENE, FLOTTE BEGGE 2!!

  SvarSlett
 11. Hei søta:)

  Håper det er greit at jeg låner et bilde av geoballene dine til et innlegg i morgen:)

  Solveig

  SvarSlett
  Svar
  1. Klabbert, klabbert! Lån i vei! :)

   Slett
 12. Men An-Magritt! Er du på skolen? Er du der i morgen torsdag? Da kommer jeg ned og leter etter deg i den gule kjelleren, for jeg regner med det er der du sniker deg rundt? :) :) :)

  SvarSlett
 13. Så repotasjen,knall tøft! Du ispirerte meg til å lage geoballer og uro. Det ble så fint over senga til frøkna mi. Takk, ha en fin dag! :)

  SvarSlett