29.3.12

All Abroad BabyDet er med stolthet jeg i dag kan fortelle,
at jeg representerer Norge på
nettstedet som heter "All Abroad Baby".
Her forteller jeg litt om min hverdag
og mitt liv med barna i Norge.

____

Today I proudly present the "All Abroad Baby" site.
I am featuring here with some pictures and stories
from our daily life here in Norway.
Pin It!

8 kommentarer:

 1. stolt av deg, flotte an- magritt!!!

  SvarSlett
 2. Herlig!!

  Så flink du er! :)

  SvarSlett
 3. Flott artikkel - hurra for deg!! Klem

  SvarSlett
 4. Fin artikkel! Ps: I miss u.

  SvarSlett
 5. Veldig fin artikkel! Så vakker det er det bildet av deg i sidebaren:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Fin artikkel! Kjempespennende da :) Og lekre bilder - som alltid :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 7. Kjempefine bilder og en kjempefin artikkel! Jeg flyttet fra Skottland til Norge i 2008 for å studere i ett år - da flyttet jeg rundt litt og nå er jeg tilbake i Storbrittania og lengter etter å flytte tilbake til Norge! Din artikkel (og blogg!) minner meg på hvorfor jeg hadde det så fint da jeg bodde der og hvorfor jeg vil tilbake.

  SvarSlett