6.3.12

Fotokurs

I helga var jeg på fotokurs med Trine Thorsen.
Det var så utrolig inspirerende og lærerikt. For jeg har jo tatt et tonn med bilder før,
og er helt selvlært når det gjelder dybde og lys og sånn.
Men jeg har ikke visst hva jeg har gjort. Nå har jeg fått en innføring i
lukkertid, blenderåpninger og iso. Samt en lært litt om fotografering i RAW.

Jeg er bare så glad i å ta bilder, og elsker å lære noe nytt.
Tror ikke jeg noen gang kommer til å bli utlært.

____

This weekend I participated in a photography course with Trine Thorsen.
It was so educational and interesting.
Now I have learned more theory about shutter speed, aperture and iso.
I love learning more and more about photography.
I really think there always is something more to learn.
Pin It!

10 kommentarer:

 1. I'm a fan of your photographs and I would like to take more professional photos like you. It is realy difficult to find like this workshop in Turkey but I exert myself for doing the best I know it takes time.

  Have a nice day...

  SvarSlett
 2. Åh, så stas med fotokurs. Det er virkelig noe jeg og vil begi meg ut på. Har lyst til å gå litt inn i det. Et kurs som går over lengre tid. Men først må jeg kjøpe meg bedre utstyr. Hva slags kamera bruker du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har fram til nylig brukt et helt vanlig digitalt speilreflekskamera. Et Canon Eos 400D. Har vært utrolig fornøyd med det. Jeg har nå en Canon 7D. Det forplikter liksom å ha et så dyrt kamera, så jeg vil gjerne lære meg mer. ;)

   Men husk, det trenger ikke være kameraet som gjør deg til en god fotograf. Øv og øv på Manuell på det du har. På den måten lærer du masse. Og tips: les instruskjonsheftet. Masse lykke til, min venn. :)

   Slett
 3. Ja det er så gøy:)

  Jeg holder på med et 10 ukers nettbasert kurs hos Christina greve "Divas&Dreams"

  gøy men det er mye å få inn i hodet,men da blir vi vel litt flinkere:)

  ha en fin tirsdag!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. Så gøy:-) Jeg har selv gått på fotofagskole, og det var både gøy, lærerikt, og slitsomt:-) Du er flink med komposisjon, og høster jo alltid gode ord for de bildene dine:-) Gleder meg til å se hva du får til videre!

  Klemmer

  SvarSlett
 5. supergøy!
  man kan alltids lære noe nytt ja!
  om ikke, kan man inspireres til å gjøre ting på en annen måte!
  klem

  SvarSlett
 6. Knallkjekt! Alltid kjekt med påfyll!

  Klem

  SvarSlett
 7. Ååh.. Så gøy med fotokurs!
  Det har jeg også lyst til, men her ute i "ingenmannsland" er ikke tilbudet allverdens :)

  SvarSlett
 8. Yeiii.. det så gøy ut!! Jeg har planer om fotobok lesing i helga:) Det gleder jeg meg til.. klem fra Idyll

  SvarSlett
 9. I really love your photos. You are great! I've found by chance your blog and loved it! I'm Italian, quite far away from you but, in the magic world of bloggers we can be so close :o)

  SvarSlett