25.4.12

Litt hagebilder og litt kjøkkentankerDet er ikke så mye med disse bildene som vitner om kjøkkentanker. 
Men det er iallefall mange kjøkkentanker i hodet mitt for tiden. 
Fronter, vask, platetopp, komfyr, fliser, benkeplate, hyller....?
Hva skal jeg velge og hvordan skal det se ut?

Jeg tråler blogger, interiørblader og Pinterest etter inspirasjon. 
Og jeg finner mye fin inspirasjon! Så mange lekre kjøkken der ute. 

Det kjøkkenet jeg har nå er fra steinalderen, he he,
(beklager svigers, mente ikke å si at dere er fra steinalderen altså, 
selv om det var dere som satte det inn i dette huset i sin tid.)
;) -og det trengs sårt å bli skiftet ut. 
(Kjøkkenet altså, ikke svigers.)

Her gjelder det å ha tunga i rett munn og
balansere ønsker og krav mot priser og budsjett. 
Men altså, jeg liker prosessen og gleder meg
til å ta fatt på arbeidet. 

______

These pictures don't tell you, that I am thining a lot about kitchens these days. 
We are going to do a big renovating, and change the kitchen totally. 
I this prosess, searching for the right components for my new kitchen.
Pin It!

5 kommentarer:

 1. Så spennende med kjøkkenplaner da! Nå er jo nesten den gøyeste fasen, når du bare kan drømme deg bort;) Blir spennende å følge med på prosessen fremover da! Og flotte vårbilder fra hagen :) Ha en velsigna fin dag!

  SvarSlett
 2. Mine to stalltips når det gjelder kjøkken er å utnytte plassen helt opp til taket og å unngå hjørneskap. Og om jeg selv skulle laget kjøkken så ville jeg gjerne hatt sånne "magiske" lister nederst som støvsuger bort smuler fra gulvet :D Gleder meg til å se hvordan drømmekjøkkenet ditt ser ut :) *♥*

  SvarSlett
 3. hello,

  un petit bonjour sur ton blog où c'est toujours un plaisir de découvrir tes "mises en scène"

  SvarSlett
 4. Ah, kjøkken, ja. Det føler jeg at jeg kan en del om nå! Er så å si ferdig med oppussinga her, og det gjenstår kun småfiks. Følelsen av nytt og fresht kjøkken er rett og slett ubetalelig!

  SvarSlett
 5. Akk, kjøkkenplaner er vanskelig! Det er så stort og omfattende og liksom så... endelig! Så da må det være HELT perfekt, ikke for trendy og ikke for traust, ikke ditt og ikke datt og så... ja... vanskelige greier!

  Håper du får en kjempefin uke, fine du!

  SvarSlett