8.7.12

Lykkekløver, lykketanker

I dag har jeg en sånn skikkelig vær-syk dag. En sånn dag hvor jeg egentlig skulle gjøre så mye praktisk, men liksom ikke får gjort noen ting. Det er tunge regnskyer over huset og ja, jeg blir visst litt påvirket jeg. Og ikke får jeg gjort så mye på kjøkkenet heller. For nå venter vi på at elektrikeren skal komme, og etter det kan vi panele veggene. Og så går det nok slag i slag. 

Men vi skal ha to uker med litt ferie først også. Jeg tror det kan bli fint. Litt avkobling fra oppussing og planlegging. Men sannheten er jo at jeg tenker kjøkkeninnredning-oppussing-dekorering-belysning-møblering-og sånn, så og si hele tiden. Det er utrolig gøy altså, det er ikke det. Men kanskje hjernen min har godt av en hvil, he he. 

I dag knipset jeg noen bilder av det som er på stuebordet mitt. En liten skål med et überkult, grafisk mønster. Den er fra Rörfrans og heter Tavnera. Elsker det designet. Og Lykkekløver-planten min står her på bordet og gjør alt den kan for å sende meg hell og lykke. Fint, synes jeg. 

Ha en fin søndag alle dere fine. Håper solen skinner på din veg der du er.
Pin It!

3 kommentarer:

 1. Spennende med nytt kjøkken, men også viktig å ta seg ferie! Håper dere får nyte den til det fulle, og du klarer å koble skikkelig av. Kjempestilig fat by the way! :)

  Ha en strålende ferie!

  SvarSlett
 2. Så kult mønster på den skålen. Love!! Gleder meg til å se det ferdige kjøkkenet. God sommer til deg:)

  SvarSlett
 3. Kjenner den værsyke følelsen....Er så kjedelig med regntunge dager når vi skal, og trenger sol og varme :)
  Ha en fin dag
  KLem

  SvarSlett