15.8.12

Små høsttegn

De små høsttegnene kommer, sakte men sikkert. Som når jeg får en bukett blomster, ispedd gule kornaks. Jeg liker høsten jeg. Liker at sommeren glir sakte over i litt kaldere dager. Den årstiden er liksom litt meg. Kanskje fordi jeg har rødt hår og høstfarger.
Kanskje fordi den minner meg om meg selv, på en måte. 

Buketten fikk jeg av min vakre datter. Hun og jeg. Vi ligner litt på hverandre.
Pin It!

12 kommentarer:

 1. Vakre bilder. Mange blir melankolske av høsten, men jeg må innrømme at jeg gleder meg litt.
  Klem

  SvarSlett
 2. Å som dette ga gjenklang! Føler nesten ikke at jeg kan si det, at det er som å banne i kirka, når jeg faktisk blir lettet over det kjølige draget i lufta, og nyter mørke kvelder med stearinlys... Høst er herlig! :-)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder! Jeg liker også høsten, kanskje spesielt når lufta er blitt skarpere fordi det er litt kaldere, men når sola fortsatt stråler og himmelen er knallblå mot de sprakende høstfargene. Også er det så koselig å kunne være inne med god samvittighet, hihi ;)

  SvarSlett
 4. Så vakre bilder! =)

  SvarSlett
 5. FLOTTE BILDER! hØSTEN NÆRMER SEG SAKTE.. JEG ER SÅ GLAD FOR AT VI HAR SKIFTENDE ÅRSTIDER, OG KAN FØLGE MED HVORDAN DE FORANDRER SEG. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk venn. Vi treffes på fredag?? :)

   Slett
 6. Vakkert <3 Høsten er en herlig årstid, og jeg må si jeg gleder meg til alle fargene, den krispe klare høstlufta, og mørke kvelder med innekos.

  Men nå; ha en strålende sommerdag! :)

  klem Nina
  PS! Ses vi på fredag og IKEA tro? Jeg kommer :)

  SvarSlett
 7. Nei, jeg rakk liksom ikke sommeren i år. Men prøver å si til meg selv at soldagene vi har nå er sommer. Høsten, nei den kan vente en uke til;o)

  SvarSlett
 8. Dere er så utrolig skjønne begge to - og blomstene også.
  Hils den nydelige jenta fra meg!


  Klem ♥

  SvarSlett
 9. Så vakre bildet,skjønne jente:)høsten er ei fin tid den og med alt den bringer med seg!
  Fin kveld til deg!
  Klemklem

  SvarSlett
 10. Nydelige høstbilder! Herlig bukett og blomst i håret.

  SvarSlett