14.9.12

Oljeflasker og bordskånere

Når mannen kommer hjem fra butikken med oljeflasker som ikke har noe kult design, (ja for det er *dåååån* superviktig, om de skal stå framme på benken. Ikke sant?;)) da tømmer man bare oljen over i noen andre flasker med fin kork på. Sånn. 


I påvente på at jeg finner en plante, en stor plante, jeg kan ha i vinduet mitt på kjøkkenet, 
så fungerer denne eikekvisten med de fine bladene på. 
Synes den er like vakker som hvilkensomhelst potteplante. 
Enn så lenge. 

Skjærefjøldilla? Jepp. 

Kløverplanten min har kommet med en liten lilla blomst. 
Det betyr kanskje at den trives litt her hos meg...?

I går var jeg innom fire ulike flis-butikker. Og da fikk jeg med meg hjem noen sekskantede flis. Prøveeksemplar. Synes de er så fine! Nå ligger de på kjøkkenbordet mitt og bare er til pynt og dekor.
Jeg har festet møbelknotter under dem, så nå kan de brukes som
gryteunderlag og som kubbelysunderlag. Tenkte jeg.
Foto: An-Magritt Moen

GOD HELG
til alle mine fine lesere!


Pin It!

7 kommentarer:

 1. Hei. Fine flasker. Har du den kløverblomsten inne? Min mor har sånne i hagen, og de sprer seg noe helt vilt. Kanskje jeg skal stjele meg noen å ha i potter. Har ikke tenkt på det før. God helg. D

  SvarSlett
 2. God helg til deg også! Klem klem!

  SvarSlett
 3. vakre bilder:) og for en kul ide med flisene!
  Ha en fin helg
  klem Cathrine

  SvarSlett
 4. det nye kjøkkenet ser flott ut :)

  liker så godt det teakbretttet du har flaskene på, og nå sist jeg var p gjenbruk så fant jeg to slike jeg og!! jippi! tenk av å bli så glad for noe så lite :)
  ønsker deg og den fine familien din ei god helg :)

  SvarSlett
 5. Kjempefine fliser! Og hurra - no veit eg kva teakbrettet som vart med heim frå gjenbruksbutikken skal brukast til (i alle fall når vi også får nytt kjøkken, sånn eingong i 2013...)

  Saknar deg massemasse! KLEM

  SvarSlett
 6. Enig i det med flaskene.. Må få meg noen sånne fine selv, rapsoljeflaske fra Eldorado er ikke noe vakkert syn, haha! :)

  SvarSlett
 7. hei! "snublet innom" her via Kikkis Planet...har ikke fått kikket så mye, men KJEMPEfint det jeg har fått sett! så jo ganske idyllisk ut å bo på låven, men å pusse opp kjøkken er ikke akkurat bare stas! ;) vi er der nå....! og om jeg får spørre - hvor fant du de flisene?! ... skal du ha de på veggen på kjøkkenet?.... vi pusser opp kjøkken i nyinnkjøpt hus, og jeg klarer ikke bestemme meg for hva jeg skal ha mellom overskap og benk... mannen vil ha fliser... (jeg har tenkt på lakket tapet, tapet med glass foran.. og alt mulig igrunnen!)..... men HVILKE fliser?! har ikke sett slike før,... hadde vært stas om du ville tipset meg om hvor de kan kjøpes - og gjerne om du har andre ideer!;) .... mvh Liv Torunn - leavetee@hotmail.com :D

  SvarSlett