24.9.12

Om å handle klær

Dette innlegget er sponset av KidsBrandStore.no, slik at jeg kan 
få dele mine gode erfaringer med dere! 

Jeg innrømmer det. 
Jeg er en soffashopper. Jepp. 
Å kunne sitte ned med en kaffekopp i hånden og titte i "butikkvinduer", det liker jeg. 
Med laptopen på fanget kan jeg gå ut og inn av butikker uten å få gnagsår.

Særlig gjelder det klesshopping til ungene. For å gå i butikken med 2-4 barn som trenger nytt tøy, så kreves det at jeg har sovet godt i forkant, at vi har alle stått opp med riktig bein og at ungene og jeg er mette og har stabilt blodsukker. Problemet er, at som regel stemmer ikke dette for oss alle.
Derfor er jeg en soffashopper.
Nå skal det sies at jeg elsker å arve tøy, kjøpe brukt tøy på loppis og i bruktbutikker. 
I tillegg har jeg faktisk sydd en del tøy selv til ungene. Helt sant. Men noen ganger er det jo kjekt med noe nytt, ikke sant? Og i den sammenhengen så har jeg den glede å kunne få presentere dere en utrolig fin nettbutikk. KidsBrandStore.no er en stor svensk nettbutikk
som fra i dag også retter seg mot norske kunder. 

KidsBrandStore.no har et stort utvalg av kvalitetsklær til barn i alderen 0-16 år, til både gutter og jenter. Det jeg liker spesielt godt er de unike søkemulighetene. Her kan du filtrere søkene dine etter gutt eller jente, etter alder eller merke. Til og med farger.
Det gjør at du lett finner akkurat det du er på jakt etter.

Hvordan er det med deg?
Liker du å handle klær på nett?
Ta turen innom denne supre nettbutikken.
Nå er det til og med 20% avslag på hele sortementet.Pin It!

4 kommentarer:

  1. Hehe jeg er som deg, liker godt å arve, finne fint brukt tøy her og der og kjøpe noen spesielle plass helt nye. Sofashoppe er morsomt og behagelig, men jeg er ikke fan av dyr porto og at jeg ikke får kjent på klærne.Like vel tyr jeg til det i blant og syntes det er helt villt at etter noen få taste trykk og vips så har du klær i postkassa.
    Nydelige bilder du viser nedover siden, eyecandy! Hihi, inspirerende!

    SvarSlett
  2. Heisann!
    Her er enda enn som setter pris på det å arve klær, tenk hvilen recykle!
    Takk for tips om denne flotte sveneke butikken som nå er kommet hit, Yippi!
    Da skal jeg ta turen innom og kose meg skikkelig!
    Klem Anna

    SvarSlett
  3. Setter pris på at du er ærlig med når du er sponset av ulike aktører! Kudos for nettetikette! Et eksempel til etterfølgelse..og fin blogg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk!

      Jeg har faktisk tenkt en del over dette ja, og har ingen problemer med å være ærlig mtp sponsing. Liker å være tydelig på dette. Takk for at du ga meg tilbakemelding.

      :)

      Slett