31.10.12

Stille morgen

God morgen!

Onsdag og midt i uken. Klokka er 07.35 og de to eldste er sendt på skolen, de to yngste sover fortsatt. Det er stille i huset. Jeg hører kun tørketrommelen som surrer og knitringen fra ovnen i stua.
Jeg sitter ved kjøkkenbordet med en kaffekopp og føler meg overraskende våken. Kanskje fordi jeg tok til vett i går kveld og la meg i vettug tid, istedenfor å surfe inn i de sene nattetimene. Noe jeg liker veldig godt faktisk, for jeg er et skikkelig B-menneske. Men jammenmeien var det ikke godt å få sovne tidlig og våkne uthvilt og. Hmm. Må kanskje gjentas.


Jeg visst i en godt stream for tiden, for i går bestemte jeg meg for å male gulvene i den ene stua. Ja, for jeg har liksom to stuer, de er adskilt med en åpning der det i gamledager var dører. Så alle møblene ble stablet inn i den andre stua, og så var det å gå på med støvsuging og gulvvask. Heldigvis fikk jeg hjelp av min kjære mamma, som er akkurat like spontan som meg. Jepp, vi bare kastet oss over det, uten mer tankearbeid eller planlegging. Og nå ligger gulvet der nymalt og hvitt med Trestjerners gulvmaling. Ulempen med så nymalte og hvite gulv er jo at nå fremstår de hvite veggene mine som ikke sååå hvite lengre, og jeg hadde liksom ikke tenkt å ta vegger og tak i samme slengen. Ja ja.


Det var ikke det gulvet dere ser over her som ble malt altså. Det står som neste post på lista mi. Bildet over her ble tatt i forgårs med mobilen. Syntes det var så koselig med Diva Tuti som nyter varmen foran ovnen. Bildet over her ble også tatt for noen dager siden.


Det var heller ikke kaffekoppen jeg ville vise dere her,
men det teppet dere skimter i bakgrunnen der. Teppet med stor T. Min nye forelskelse.
Dette er bare en sniktitt, jeg skal ta flere bilder av det i dag når det blir skikkelig lyst.

Nå hører jeg små føtter tusle ned trappen, og jeg skimter en liten gutt i pysjamas, bustete hår og med smokken min munnen. Så nå får jeg gå til dagens plikter. Som å kosemoseoverdose denne lille gutten.
Vi snakkes!
Pin It!

5 kommentarer:

 1. Åh, kos deg med guttene. Føler nesten at jeg sitter i stua di nå. Jeg har ei lita tulle som er hjemme i dag, vi skal på besøk til ei "olde-tante" sammen med mormor. Sånn etterhvert. Men først skal vi kose oss litt hjemme.

  Mange klemmer, fine venn! ♥♥♥

  SvarSlett
 2. Ein fin fin dag til deg:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Koselig innlegg. Jeg sikler så på det teppet! Fra hvilken nettbutikk kjøpte du det? Jeg tror det er noe som kunne passet særdeles godt på ønskelista mi til jul i år.

  Kos deg med kosemoseoverdosen!

  SvarSlett
 4. wow..I love the piano with the black eames..

  SvarSlett