4.11.12

En hylle på flyttefotDenne seksjonen min stod en stund i den delen av stua med peisen,
så en stund på låven og så inn i den andre stua med tvn igjen.
Det er skjebnen til denne fine teak-seksjonen min. Den har visst blitt flyttet litt rundt på. 

I den nymalte tv-stua mi så stod nemlig dette skapet nå helt inntil nylig.
Men det ble for hvitt og for stort for meg rett og slett. Jeg har nok behov for det naturlige,
litt retroiske og det med litt mer farge. 
Så teakhyllene fikk komme inn å ta det hvite skapets plass.

(Det hvite, store skapet har jeg nå solgt på Finn og kjøpt en ny/brukt sofa fra samme sted. 
Flere bilder av nymalt gulv og ny/brukt sofa kommer senere. Ser dere godt etter,
så kan dere se på det første bildet, at det er en stor forskjell på hvilket gulv som
er nymalt og hvilket som absolutt ikke er det... )

________

My old, but beautiful teak bookshelf has been moved around lately. 
It has been stored in our barn for some months now, 
but now it has come into the warmth in our livingroom again. 


Pin It!

8 kommentarer:

 1. Å An-Margrit!
  Jeg elsker å komme hit til å kikke litt gjennom nøkkelhullen inn i huset ditt!
  Du har evnen til å lage så fine, stemningsfulle bilder. Utmerket!!!!
  (Du skjønner, jeg er helt begeistret :-)!)

  Hilsen
  Suse

  SvarSlett
 2. God morgen i stua,
  Herlige bilder på en søndagsmorgen, og alltid like koselig å titte inn til deg. Og ikke minst, for en fantastisk ny header.Du spinner en rød tråd gjennom bloggen som får alt til å stemme :)
  Klem og en fin dag til deg

  SvarSlett
 3. Virkelig en fin reol. Det eneste jeg tænker på er, at den skal sættes fast på væggen med en del skruer, så den må efterlade en masse huller, når den bliver taget ned og flyttet ;-)) Men den er flot, der hvor den står nu. Rigtig flot. Og jo man kan godt se forskel på de to gulve, når du gør opmærksom på det.
  God søndag.
  Kate

  SvarSlett
 4. Hej An- Magrittt
  Fick du mitt brev för en vecka sedan? Vore roligt att få kontakt!
  Pernilla (B&M 1996-97)

  SvarSlett
 5. Så utrolig stilig det var.
  Har og en tendens til å flytte rundt omkring på enkelte ting....Forandring fryder heter det, og jeg er helt enig :))
  Ha en fin søndag
  KLem

  SvarSlett
 6. Du er så innmari flink til å sette sammen ting! Jeg blir så inspirert! <3 Likte særlig godt hvordan du har brukt planter i reolen. Jeg tror jeg må bli flinkere til å sette planter andre steder enn i vinduene... Noen av dem må jo tåle det? :) Håper du har en kjempefin søndagskveld! Klem fra meg :)

  SvarSlett
 7. den seksjonen er nydelig-1 liker spess godt de sorte skuffene :)

  SvarSlett
 8. Enig med deg, - holder en knapp på teak-hylla. Den er bare så nydelig, varm og fin i fargen! :-) Har en lignende stående umontert i kjelleren selv. Tiden vil vise hvor den havner til slutt... Den hvite hylla di var jo fin så lenge den varte, hehe. Lenge leve dynamikken og gode endringsprosesser sier jeg bare! ;-)

  SvarSlett