5.11.12

Lag det selv: papirprisme av bok eller magasin

I går oppdaget jeg denne magasinprismen på Pinterest. Jeg fulgte linken og fant fram til en av mine favorittbloggere og hennes oppskrift på hvordan lage en lik. Jeg tenkte at jeg ville bruke en liten bok jeg hadde liggende. Det tok litt tid, men det ble så fint til slutt.Om man lager to stykker av samme type bok/magasin, så kan du lime ryggene sammen,
feste en tråd i den og henge den opp. Det vil jeg prøve neste gang. 
Oppskrift og forklaringer finner du på A merry Mishap sin blogg. 


Foto: An-Magritt Moen

Ha en strålende og kreativ mandag!

________________

I found this beautiful diy on Pinterest. Jennifer at A Merry Mishap blog
made a tutorial for this paper prism. So simple, so delicate.


Pin It!

4 kommentarer:

 1. Hei An-Magritt,
  kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt den kaninlampa jeg ser lenger ned, - og fungerer den bra? er på utkikk etter - er blitt bestemor - men på Cornelias hus i Trondheim sier de at det har vært noen problemer med noen av disse lampene, med adapter mon tro? derfor jeg spør deg.
  superfin hylle i metall forresten.
  GOD DAG TIL DEG
  klem
  TOVE

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Dronninghuset. Jeg kjøpte den lampa hos www.sprell.no Den har fungert helt fint hele tiden. Den lyser ikke sånn veldig opp, men fungerer fint som tilleggsbelysning i et rom. Jeg synes den er like fin avslått som på. :) Håper du finner en kanin til deg selv også.

   Slett
 2. Look really nice!
  have a lovely week!
  x

  SvarSlett
 3. Thanks for this idea! I like it and try to make. Easy but very nice result. I see many new and very beautiful pictures on your blog. I like your home. And I like it when people can make special pictures. I think you have got talent!! With love, Herma

  SvarSlett