1.11.12

Rotehjørner?

Er det flere enn meg som har noen rotehjørner i huset...
Dette er en av mine. Og ja jeg innrømmer det, jeg rydda litt før jeg tok bildene.
Dere ser ikke hva jeg har flytta over på kjøkkenbordet.....  ;)


På kjøkkenet har vi en kontorkrok med plass til datan, papirer, blyanter, teiper, ting og tang.
Og av en eller annen grunn så ender det en del papir, post og konvolutter her. Pluss ladere, batterier, småleker og smårot. Jeg har esker og sorteringssystemer for alle disse tingene, så alle disse tingene må sorteres i ny og ned og legges på rett sted.


Systemer gjør meg glad. Det er som om det å ha orden og systemer i tingene gjør meg roligere i hodet også. Så i den sammenheng så passer teksten på tavla fint her også. Jeg må minne meg selv på at rydding og sortering faktisk gjør meg glad, sånn til sist.


Ungene har en tralle fra Ikea hvor de har alle tegnesakene sine. Her oppbevares ark, malesaker og fargeblyanter. Det er så greit å ha alt dette på ett sted, og at tralla kan flyttes hit og dit. For noen ganger vi de sitte ved bordet å tegne. Andre ganger ligger de på magen på gulvet.
Da er det fint at blyanter og ark følger etter.

Foto:An-Magritt Moen

Hvordan er det med deg? 
Oppstår det noen slike hjørner hos deg? Og hva gjør du med alle småtingene?
Jeg synes det er spennende å hør hvordan andre løser akkurat dette, 
for jeg tror det finnes papirer, småleker ting og tang i alle hjem, 
og at det til tider flyter litt her og der.


Pin It!

15 kommentarer:

 1. SYns du har det veldig koselig!!
  Er jo fint å ha litt rot også ;)
  Jeg har roteskuffer..... Ikke så lurt, men veldig greit å ha noen plasser å stue ting. Har et tema for skuffen, men der stopper det ;)

  SvarSlett
 2. Jeg har et helt roterom! Og jeg rydder og rydder og rydder, men på merkverdig vis blir det like rotete igjen!

  Forøvrig synes jeg ditt rotehjørne var ekstremt ryddig, hi hi

  SvarSlett
 3. Liker "missoni" mønsteret.. Måtte le litt, kommer snart et innlegg med likt mønster! Herlige bilder forresten.

  SvarSlett
 4. Vi bare må ha plasser hvor vi kan rote litt, det trenger man, syns ditt rotehjørne var fint :)

  Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 5. Rotehjørnet ditt var ganske så ryddig og fint synes nå jeg:)

  Jovisst har jeg det, og "hjørnene" strekker seg litt hist og her i leiligheten. Prøve stadig å finne gode løsninger til ting og tang som har en tendens til å henge og slenge selv. Orden i kaoset er alltids en utfordring.
  Likte godt de hengende hvite koppene dine. Herlig og lun fasong :)

  SvarSlett
 6. Så fint hjørnet du har, jeg digger sånne små kreative plasser rundt i huset! Kjempelurt med den tralla til ungene også. Her i huset har ungene fått det ene kjøkkenskapet til tegnesakene sine. I tillegg har vi jo leker i kurver og baljer overalt synes jeg ;-) Post og papirer har vi i en gammel treeske på kjøkkenøya, her må det ryddes ofte fordi ungene legger fra seg alt mulig her. Fortsatt fin kveld til deg :-)

  SvarSlett
 7. Ikke noe rotehjørnet her i huset. Her snakker vi roteROM. Masse benkeplass på kontoret er et yndet sted å "slenge" ting man ikke har tid/ork til å plassere på sin egentlige plass. Esker fra Søstrene Grene har fått fine etiketter og her bor det stort og smått....egentlig. Men det jeg liker aller best med "rotesystemet" er at jeg kan lukke døren så er det HELT borte...sånn midlertidig ihvertfall. :o)

  SvarSlett
 8. Ja rotehjørner og slike småe rotplasser hører med. Her i huset er det skuffene i kjøkkenøya som blir brukt til smårot.
  En til tegneblyanter, tusjer og slikt,
  + en til som er til tegnesaker og litt annet småtterier jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av.
  En skuff til hver av ungenes skolebøker,
  og en til stearinlys, servietter, dekorting.
  Den siste skuffen er til matbokser og drikkeflasker :)
  Slik er mitt rotsystem :))))
  Ha en fin kveld
  KLem

  SvarSlett
 9. JEg føler hvert hjørne er et rotehjørne her for tiden. Det værste er at all post og regninger og nøkler blir lagt på kjøkkenbenken når man kommer inn. Så det er det hauger og lass. Irriterer vettet av meg, men klarer ikke holde benken fri, samme hva jeg prøver på. Har lagt bokser fra søstrene grene der, men ting blir lagt ved siden av. Vurderer å sy noe til å henge opp med lommer som vi kan putte rotet oppi, men tviler på det blir lagt oppi der....får grå hår av dette her jeg...
  og det pleddet ønsker jeg meg til jul...hvor kjøpte du ditt? Story north?

  JEg trodde det var ull jeg....men bomull altså...søren klype da kunne det vært litt billigere....hehe.

  SvarSlett
 10. Dette var et trivelig hjørne!! Jeg trenger også litt orden og system rundt meg for å bevare roen i hodet...blir stressa hvis det er for mye rot rundt meg. Ha en super fredags kveld =))

  SvarSlett
 11. For en herlig kontorkrok! den ble jeg misunnelig på! veldig dekorativ men også funksjonell :-) l i k e r !
  god fredag og nyt helgen :-)

  SvarSlett
 12. Jeg blir sprø av alle de "tingene" som havner spesielt på kjøkkenbordet/benken.
  Har funnet ut nå at jeg skal kjøpe meg en liten korg å ha stående og lempe det nedi den hver gang jeg ser noe på benken.
  På kvelden når min rotekopp er lagt skal jeg gå rundt med korgen min og plassere alt der det hører hjemme ;)
  Tenker at dette er noe som må gjøres hver dag, for så mye greier finnes det hos oss ;)
  Alt som ikke har en plass eller gjør nytte for seg går i søppelet!
  Du har hvertfall veldig ryddig rotehjørne, he he!
  Håper du får en flott helg :)
  Klem Anette ♥

  SvarSlett
 13. What a beautiful place. Nice home!! Xx

  SvarSlett
 14. Gurimalla jag tar mig att scrolla scrolla scrolla medans jag säger wow, oh, mmmmmmmm
  Du har så massa UNDERBARA bilder & inspiration här på bloggen att jag blir sprö. Deiligt sprø alltså :)))

  Jag skulle bara vart så mycket flinkere & kommenterat :(

  Jag älskar din kontor krok & jo jag har en själv. Som jag delar med maken..... då blir det inte mitt rote preg för han är så himla nöje :P

  Goda Klemmer & Glad helg

  SvarSlett
 15. Jeg sier bare: JA JA JA!!! Jeg har mange sånne rote-steder. Det er systemer for å holde orden på saker og ting her også altså, men med lite plass er der grenser for hvor mange systemer man får plass til (tross alt) så det er alltid en del stabler og ting som flyter her.

  Akkurat nå holder jeg på å om-organisere og rydde vekk skrot på kjøkkenet. Tror det blir bra, koser meg i allefall med å putte ting i bokser og esker, samt å KASTE en del. Kasting er godt for sjelen, det er jeg sikker på!


  Klem :)

  SvarSlett