9.11.12

Tv-stua og veggen der.

I innlegget under her, som jeg la ut litt tidligere i dag, så lovet jeg dere bilder av ryddig
sofa og stue. Jeg ryddet jeg, og tok bilder. Men tror dere det er like fint og ryddig fremdeles...? Vel, jeg sier bare 4 unger, ostepop og fredagspizza. He he.

Men bildene ja. Jeg ville dele en liten idé med dere. For noen uker siden så fikk jeg en 
eske i posten med fremkalte Instagrambilder. (Det finnes flere steder dere kan laste opp og 
få Instagrambildene framkalt. Jeg brukte printstagr.am)Etter at jeg fikk meg digitale kameraer, så har det vært lenge mellom hver gang jeg har fremkalt bilder. Men etter at jeg fikk disse papirbildene i posten,
så har jeg hengt de opp både her og der.
(Og ja, det er putebonanza i sofaen. Jeg elsker puter!)


Nå henger bildene på en stram strikk med klyper på.
Denne kjøpte jeg på Granit for en tid tilbake. 
Her henger sommerminner og fine hverdagsøyeblikk på rekke og rad.


Det å ta bilder, arrangere, style og dille på er noe av det beste jeg vet! 
Slik holdt jeg på i dag også. Helt til de to eldste kom hjem fra skolen og dumpet ned i sofaen. 
Da var det bare for meg å pakke sammen kamera og stativ og rydde
meg selv vekk og lage litt mat til disse to, mine kjære.Resten av kvelden skal vi tilbringe sammen i denne sofaen foran Gullrekka,
med pizza, ostepop, smuler og rot. Akkurat slik det skal være. :)
______

I ordered my Instagram pictures from prinstagr.am, and now they are hanging on thick
knit with metal clips
. I love the idea that we constantly can change the pictures and enjoy the memories that they are showing us.
I was totally in my own when I took these pictures today. Then the whole thing ended when my two eldest came home from school, tired and dumped down in this sofa. Then I just had to stop what I was doing and make some food to these two my beloved.

The rest of this evening I will spend time in this sofa with my family. Bliss.
Pin It!

22 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, som alltid :)
  Takk for tipset om fremkalling av instagrambilder.
  Ha en god kveld mellom ostepopen, barna og gullrekka :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Herlige Bilder, og snora med klypene på...vil ha! Irriterende at granit ikke har netthandel i Norge.
  Jeg har også ryddet og støvsuget idag, men med film og popcorn...ja jeg kan vel si at den jobben ble gjort forgjeves...hehe

  SvarSlett
 3. Takk for tipset....gøy å få bildene live og ikke bare på en datamaskin..
  Puter formen aldri nok av, he-he!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 4. Så koselig! Der kunne jeg sett mang en film!! ;)

  SvarSlett
 5. Koselige bilder :)
  Skal være litt rot, ostepoppgris, og slikt når man skal kose seg i helgene :))
  Ha en fin kveld
  KLem

  SvarSlett
 6. så koselig innelgg;)
  -kunne style, dille og dalle en hel dag jeg også!
  det er den beste feelingen det.
  fredagsklem fra meg

  SvarSlett
 7. Hei an-magritt!
  Er ofte inne på bloggen din, titter og koser meg i din fine bloggverden. Inspirerende, herlig blogg du har. Ikke så flink til å kommentere...ingen bloggdame selv, men ville bare fortelle deg at jeg liker deg godt! Ha en super helg med dine :-) Klem fra Anette
  Ps...moro å se ar de leggvarmerne lever enda...lurer på om de en gang for lenge siden tok turen fra Hadeland...?? ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anette! Takk for fine ord, kjære du. Og ja, de leggvarmerene kom fra deg vet du! :)) Og de er så absolutt i bruk enda. Både min datter og jeg bruker de masse. Takk igjen!!

   Ha en fin helg, Anette!

   Slett
 8. Hei An-Magritt. Kom ikke fram på Pinstagr.am Er det skrevet rett?
  Ellers takk for tips ;)))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Minnelita. Takk for at du sa ifra. Nå skal linken fungere. :)

   Slett
 9. Ja, ikke sant det er gøy! Det blir jo så fint også. Du tar jo de nydeligste bilder også da...sukk.

  God helg :)
  Klem Nina

  SvarSlett
 10. Å som jeg koser meg når jeg er her inne hos deg :) Herlige bilder til å bli glad av! Og takk for tips, fikk lyst til å få mine instagrambilder ut i papirform jeg også nå ;)
  Nyt helgen fine deg!
  Klem Camilla

  SvarSlett
 11. Hei på deg:)! TUSEN TAKK for et supert tips! Leste dette blogginnlegget og bestilte på sekundet fra http://printstagr.am/ Har ikke hørt om dette før nå og må si at jeg nok ikke hadde turt å bestille fra de hadde det ikke vært for at du viser at dette tydeligvis er en trygg og grei måte å bestille fra de på:) SÅ da gleder jeg meg til å motta bilder og nå inspirerte du meg jammen til å finne meg en eller annen snor og noen klyper til å henge de opp på når de kommer;)Kjempe kul idè kreative du! God helg fra neri kunst:)!

  SvarSlett
 12. Hei igjen Ann-Margritt:)! Tusen takk for tilbakemeldingen inne på bloggen min. Jeg er temmelig fersk som blogger så veit ikke om du ser hvis jeg svarer deg inne på min egen blogg så derfor legger jeg igjen samme svaret her;)Takk for at du forbereder meg på at det vil ta litt tid å få bildene, ellers hadde jeg vel begynt å lure litt på hvor bildene ble av;)! Idag er feberen på besøk så da er det ikke annet å gjøre enn å ligge under teppet og lese andres blogg*ler*! Og midt i det hele så utbryter jeg til mannen min her: "Jeg har fått en kommentar på bloggen min fra ei som var med i norges vakreste hjem!!! haha! Men ble litt stolt her nå så det får du ta som et komplimang:)! Du er en inspirasjon! Ha en god helg videre ! Klem fra Iren:)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, så søt du er. Jeg er da bare meg. Sliten 4 barns mamma med et hus som stort sett er rotete og absolutt ikke bloggbart. Det er mest hverdager her i huset også. Noen grå og noen lyse. Som hos alle andre. Derfor er det jo så deilig å kunne ha bloggen til å få ut litt kreativitet og kunne vise bilder av huset i de sekundene det faktisk er ryddig her.

   Ta vare på deg selv, plei deg selv og bli fort frisk. :)

   Klemmeklem

   Slett
  2. tusen takk kjære deg:)! Og takk for ærligheten som du allerede viser gjennom bloggen din:) Det er jo det som er så deilig med å ta bilder og få vist de frem slik at man får utløp for det kreative mitt oppi alle støvdotter og annet kaos;)! Selv er jeg helt i startfasen med bloggen min med et ELENDIG(!!) kamera som ikke vil gi meg de bildene jeg vil ha *ler* (men målet er å gå over til et bedre kamera, har snakket liiitt med julenissen om det her men vi får se;) Og når jeg nå humper meg frem i denne nye bloggverdenen for å fange noen blinkskudd så er det mest ryddingen som tar tiden. Det er bare en motivasjon på veien å høre at man trenger ikke ha et stylet hus hele tiden for å våge seg ut i bloggverdenen:)! Klem tilbake og ha en god dag!

   Slett
 13. Så fint det er det - og du har gitt meg lyst på grå sofa. Hihi. Ektorpen står for fall (den er rett og slett utslitt, heldigvis) og skal UT UT UT UT når vi får orden på det mytiske påbygget vårt.

  Vakreste jenta di - hils henne og si at hun er så fin, så fin <3

  Jeg har også bestilt bilder fra printstagram (tror jeg - eller noen andre? Husker ikke helt), men ble så utålmodig at jeg har printet ut en haug på litt tykt, litt blankt papir jeg har liggende. Det ble overraskende bra - til og med opp til A4-størrelse! (men regner med at de som kommer i posten tross alt er littegranne bedre kvalitet enn på min middels gode skriver...)

  Elsker putehaugen forresten! Sukk.

  Ble mye bla, bla, bla nå, hehe. Lørdagsklem fra meg <3

  SvarSlett
 14. En kjempegod ide! Skal bestille jeg også ;) Kjempeflott stue, elsker puter jeg også!!
  Ha en fin søndag ;) Ane

  SvarSlett
 15. Vakkert, alt ihop!!

  God søndagskveld til deg...

  SvarSlett
 16. Hittade just hit. Vilken underbar blogg!!!

  SvarSlett
 17. Hei An - Margritt :)

  Nå har jeg blogget om prinstagram bildene våre som jeg ble tipset om fra deg. Så jeg har lagt ved link til bloggen din og dette innlegget når jeg skrev om dette i dag:). Håper du synes det er ok:)? Tusen takk for tipset:)! KLem fra Iren:)

  SvarSlett
 18. Hei igjen:)! Tror jeg glemte å legge ved linken til blogginnlegget hvor jeg har linket til din blogg. Her er den i såfall:) -> http://nerikunst.blogspot.no/2013/01/bilder-fra-instagram-pa-ei-snor.html

  SvarSlett