1.12.12

Fotoshoot; behind the scenes. Og to vinnere!


  

 Foto: An-Magritt Moen

I dag hadde vi fotoshoot til julekortene. Puh! Det var litt av en seanse....
Fire unger som skal i det minste være såpass nære hverandre at jeg kan se de i kameralinsa. 
Når det  i tillegg er ganske så tidlig på morningen og kaldt, så er det ikke alltid så lett å være glad. 

Men jeg fikk tatt masse bilder og jeg gleder meg til å velge ut noen til julekort. Er jeg heldig
så får jeg kanskje sendt de ut slik at de når fram til julaften i år. Det er ikke hvert år jeg rekker det...
Her på bloggen viser jeg noen av de som ikke kommer til å bli brukt på kortet. De viser bare
litt av virkeligheten bak bildene mine. ;) (På det siste bilde hadde Håkon bare fått nok!)

Og så må dere fortelle meg, sender dere julekort nå i desember? Tar dere bilder?
Bare av barna eller av hele familien? Eller lager dere kortene selv?
Hadde vært gøy å høre.

___________

Vinnere

Og så har jeg trukket ut to heldige vinnere som mottar to såper hver fra Badaboom.no
Jeg brukte som vanlig random.org og lot den trekke to ulike tall fra 1 til 33. 
Tallene jeg fikk opp var 6 og 14. De som hadde disse kommentarene var:

Ardis Margrethe og Stine Aspengren Becker (mail)

Gratulerer så masse!! 
Send meg en mail med adressene deres, så skal jeg videreformidleinformasjonen til Badaboom.

___________

Today we had a little fotoshoot for our christmas cards. 
And it was not easy to make all my four kids particitape at the same time. 
Yes, you know the drill... ;)Pin It!

12 kommentarer:

 1. Jg har tatt, men er ikke 100% fornøyd.
  Har bare tatt av barna.
  Settingen din ser bra ut!
  Ha en superfin advent du skjønne <3

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke tatt - og du minner meg på at jeg faktisk må få tatt. Skynde meg ut kanskje, mens det fortsatt er snø-fritt, men kaldt og pent ute? Hm....

  Jeg tar bilder selv, men bruker gjerne maler fra Optimalprint, de kan jeg jo forandre masse på selv, så det blir like "personlig" som om jeg skulle brukt Photoshop. Liker de store kvadratiske kortene, uten glansing.

  Lager alltid tosidige kort.

  Tidligere har jeg klipt og limt, og scannet inn for å få framkalt. Eller laget STORE avlange kort fra Optimalprint, og skrevet adressene rett på kortet på den ene siden.

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder av nydelige under, forresten!

  SvarSlett
 4. For en herlig gjeng!! Jeg sender julekort i desember. Tok bilder av ungene tidligere i høst, hver for seg med tullebriller, som blir julemotiv i år. Hadde hele familien i fjor, så vi varierer litt. :) Bestilte mine fra Cardstore -veldig fornøyd med de.

  SvarSlett
 5. Blir bilder av hele familien i år. Har som regel bare vært av barna, men kanskje greit for andre å se oss voksne også, for de som bare ser oss gjennom julekort :)
  Fine bilder du har tatt, kan jo bruke de også som en serie hvis det er vanskelig å samle alle sammen til ett ;)
  Flott bilder som alltid :)
  Ha en fin og deilig førjulstid.
  Klem

  SvarSlett
 6. Så herlige bilder av ein flott gjeng:)eg hadde min utfordring med mine 3 men er storfornøyd med julekortet sjølv om ikkje den eldste var fornøyd av å måtte vere med,hihi men kort blei det:)

  Ein fine søndag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Julekort er min beste form for juleforberedelser. Starter tidlig i november (kanskje oktober hvis jeg er inspirert og har god tid...) og lager alle for hånd. Det er fint papir, stempel og pynt. 60 stk som er ganske like og ikke alt for tidkrevende. Men lager også en del med "mye stæsj" til de nærmeste. Jeg har som regel med et enkelt bilde (printet ut selv..på fotopapir) enten av våre "voksne" barn, hele fam. eller bare oss to. Det ble guttene og svigerdatter i år.
  Nå er alle lagt i konvolutt - og sendes om en ukes tid, antar jeg. Koooooser meg med dette!!!
  Hilsen "tanta" i Rakkestad

  SvarSlett
 8. Jeg har også knipset banra og ja det er ikke lett å få til begge på en gang- men vi fikk en god serie med blinkskudd og snart dumper pakken med kortene ned i postkassa mi :) Ha en fin advent- synes nå at behind the scenes bildene også var veldig fine :)
  Veronika

  SvarSlett
 9. NOe helt annet: Datteren din har noen helt herlige sko på? Hvor er de fra?

  SvarSlett
 10. Så ikke dette før nå, ups! Typisk surrete meg, regner med at det er for sent nå :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ardis Margrethe. Vet du, ja desverre, det er nok for sent nå. Den såpa lå er og ventet på deg i nesten et år. Og etter det ga jeg den videre til ei venninne. Men den kan nok bestilles på Badaboom.no om du ønsker å prøve den.

   Slett
  2. Går helt fint, ser de har halv pris på alt bambus-undertøy der nå, og det har jeg ønsket meg kjempelenge :)

   Slett