2.1.13

Et nytt år!Foto: An-Magritt Moen 

Takk mine
kjære lesere og følgere. 
Takk for 
alle de fine kommentarene og 
ordene dere har gitt meg
i året
som har gått. 
Det inspirerer og varmer, 
og gir meg lyst til å 
fortsette med å inspirere
og dele
ord og bilder. 

Jeg
gleder 
meg 
til 2013! 


Pin It!

8 kommentarer:

 1. Alltid så inspirerende og flott å titte innom deg:)
  Fine bilder du viser!

  Et godt nytt år til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Tak for din vakre blog!
  Hildur

  SvarSlett
 3. inspirerende:) fine å for en flott vegg bak:)

  SvarSlett
 4. Vilka härliga bilder! Och ett riktigt gott nytt 2013 till dig med!

  SvarSlett
 5. Fin blogg du har, första gången här och jag kommer allt tillbaka :)

  God fortsättning!

  SvarSlett
 6. Selv takk for all inspirasjon og glede du sprer om deg, An-Magritt! Er det ikke godt å vite at noen liker ens uttrykk og kreativitet så godt som vi leserne gjør med deg?! Du gjør meg så innmari glad og gira hver gang jeg besøker det vakre huset ditt! Takk igjen, kjære du! God klem fra Beate

  SvarSlett
 7. Godt nytt år!

  Nydelige bilder!

  Ha en flott start på 2013!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 8. Godt nyttår til deg! Og takk for inspirasjon! :) Har endelig fått på plass lampen jeg vant her inne hos deg i November, og har blogget om den i dag. Er sååå fornøyd med den!! Nok en gang, tusen takk!!! :))

  SvarSlett