4.2.13

Do YOU like boring things? Give away here!
 Foto: An-Magritt Moen

Er du en av dem som er fasinert av Andy Warhols sine legendariske
pop-art kunstverk, og hans ekstentriske måte å lage kommersielle kunstverkt på,
så er dette en plakat du burde ha hjemme på veggen din.
Men om du ikke kjenner til denne kunstneren, 
men bare liker akkurat dette sitatet. 
Du har kanskje sette denne plakaten hos andre
bloggere?  Du liker denne litt spissfundige formuleringen?
Eller du rett og slett bare liker kjedelige ting?

Da er dette en give-away som DU bør bli med på!

Min mann var i Stockholm på jobbreise, og etter 
sirlige instrukser fra meg måtte han innom 
Moderna Museet på Skeppsholmen. 
Jeg ringte museet i forkant for å høre om de hadde 
akkurat denne plakaten inne. Og det hadde dem. 
Men kommunikasjonen mellom min mann og meg var litt
uklar, så han kom hjem med to stykker av denne plakaten. 
Flott! -tenkte jeg, da kan jeg jo gi vekk den ene. 

Her har du en mulighet til å vinne en helt ferskt
poster, direkte og nesten egenhåndig, kjøpt på 
Moderna Museet i Stockholm.

Så, dette er hva du kan gjøre: 

1. lodd: 
legg igjen en kommentar under her og fortell meg hvorfor akkurat DU
tror at denne plakaten ville passe fint hjemme hos deg.
Og skriv hvor mange lodd du velger å bidra med. 

2. lodd: 
Legg deg til som følger av min blogg. 

3. lodd. 
Lik min anmagritt-facebook-side

4. lodd
(Selvfølgelig veldig valgfritt)
Del dette på din Facebookside eller skriv om det på din blogg.

Trekning lørdag 8. februar kl. 21. 
Lykke til! 
Gleder meg til å lese hva dere skriver!


_____


This time I want to open my give-away to ALL of my readers.
Want to join?

Are you one of those who are fascinated by Andy Warhol's legendary
pop-art works, and his exentric way to create commercial art?
Then this is a poster you ought to have on your wall.
But if you do not know this artist, maybe you just like this particular quote,
or you simply just like boring things?
Then this is a
give-away that you should join!

My husband was in Stockholm some days ago, and after spesific instructions
from me
, he had to stop at Moderna Museet to buy this poster.
But the communication
between my husband and me was a little unclear,
so he came
home with two pieces of this poster. 
Perfect! - I thought, then I can give away the other one.

So, this is what you can do:

1 ticket:
Leave a comment
below, and tell me why YOU
think
that this poster would fit nicely in your home.
(And write how many tickets you choose to contribute)

2 tickets:
Add yourself
as follower to my blog.

3 tickets:
Like
my anmagritt-facebook-page

4 tickets:
(Optional)
Share this on your
Facebook Page or
write
about this on your blog.


I will draw a winner on Saturday the 8th February at. 9:00 p.m.

Good luck!
Looking forward to read your comments.
Pin It!

57 kommentarer:

 1. Så bra at mannen din kjøpte en ekstra he, he.
  Garantert en jublende leser etter trekningen...

  Jeg tror at plakaten vil passe hos meg fordi jeg liker svart/hvit, ord og plakater i interiøret.
  Og den viktigste grunnen er at min kjære morfar ofte sa: "Du har godt av å kjede deg". Jeg skjønte lite av det som liten, men skjønner nå at han hadde rett i den påstanden. Så plakaten vil minne meg om morfar og de viktige ordene.

  Prøver lykken med 3 lodd jeg :)

  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Jeg bare eeelsker disse plakatene...herlige sitat,har hatt LYST PÅ kjempelenge ;)
  Passer helt utmerket inn hos meg!

  Jeg hiver meg rundt og tar to lodd.
  tvi tvi
  Sigrun

  SvarSlett
 3. Oi, denne sjangsen er for god til å rote vekk ... 3 lodd på meg! Andy hadde jo blikk for det unike i det dagligdagse og trivielle. Det er jo flest hverdager, men hvis vi ser nøye etter, er hver og en av dem magiske.

  Klem og fin kveld til deg :)

  SvarSlett
 4. Oh jess! Den passer perfecto hos meg fordi jeg faktisk liker kjedelige ting! Som min venninne en gang sa; Lene, du kan fryktelig mye unyttig som bare du interesserer deg for. Jeg tar dure mies og krøsser fingra!

  SvarSlett
 5. 3 lodd på meg da :) Jeg trenger kule ting på veggene her i huset, har altfor mye ledig plass!

  SvarSlett
 6. I would love to win this poster - I really do love boring things as evidenced by my Instagram feed :)

  SvarSlett
 7. 3 lodd på meg, har flere vegger her hjemme som bare skriker etter denne plakaten...

  SvarSlett
 8. Jeg DIGGER kjedelige ting, ting som ingen andre vil ha som jeg kan få billig eller gratis og gjøre til mitt, kjedelige gjøremål som ingen andre liker å gjøre synes jeg er topp fordi de gir ro i sjelen.

  Jeg tar tre lodd og krysser fingrene!

  SvarSlett
 9. Plakaten vil passe veldig bra i vårt hus om er fra 50-tallet og som vi har pusset opp de siste fem årene i minimalistisk stil.
  Etter mitt regnestykke blir det 3 lodd på meg ;-) Jeg har lagt meg til som medlem hos deg, skriver om det på min blogg og kommentar.
  Gleder meg til å følge deg videre :-)
  Mvh Linda N

  SvarSlett
 10. HEI,
  jeg har en gang som er relativt nyoppusset og den skriiiker etter noe på veggene.
  de er nemlig tom tom tom...
  plakaten har passet supergodt på alle vis.... for jeg trenger jo noe på veggene. har bare ikke klart finne ut hva. da jeg så denne kule plakaten var saken avgjort og problemet løst. farger, stil, alt - helt supert!
  :-)

  2 GLADE LODD
  hilsen TOVE

  SvarSlett
 11. Denne hadde passet fiiint hjemme hos meg så jeg prøver lykken med 3 lodd!
  *fingers crossed*

  Fin ny uke til deg :)
  Signe

  SvarSlett
 12. Denne plakaten må jeg bare nødt til å vinne. Jeg har ønsket meg den lenge, og til min store fortvilelse selges den ikke på nett, bare på Moderna museet. Da er det tre lodd på meg og jeg krysser fingre og tær på at jeg må bli trukket denne gangen.

  SvarSlett
 13. Hi An Magritt, Lucky you with such a husband! I took a look in the webshop of Moderna Museet Stockholm but I can not find the Andy Warhol poster/print. Too sad! I would love to have some in my house. It will look nice in my living room.
  I will like and share on FB and will mention you on my blog tomorrow.
  Hope I will win ?!

  kind regards,

  Stephanie Koster
  http://www.interieur-coosje.blogspot.nl/

  SvarSlett
 14. Hei høpp!

  Trekker 3 lykkelodd...Kun av den enkle grunn at jeg elsker
  Andy (Er faktisk på fornavn)...

  Nyt uken!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 15. Hiver meg på! Trenger flere sort-hvitt-kontraster på veggen, og Andy er jo bare fantastisk. Kunne laget rom for ham anytime ;)

  3 lodd til meg - og krysser fingre!

  Ha en fin uke :)
  klem

  SvarSlett
 16. Hi I really love this poster from Andy Warhole!
  With my birthday coming up this will be the best present ever!
  Hope you're going to make my day 😀
  Have a nice day, Hilchien

  SvarSlett
 17. Jeg tar et lodd på vegne av min særoppgave om Warhole fra ungdomskolen (tema ble inspirert av min bror, Helge, som alltid har vært innovativ når det gjelder kunst, og ikke minst interiørtrender).

  Klem fra fru Lundø

  SvarSlett
 18. Hei.
  Jeg er stor fan av pop-art og Andy Warhole. Da jeg var 19 år(som er over et tiår siden) og studerte kunsthistorie "møte" jeg Andys kunst for første gang og syntes det var tøft at det fantes en så levende kunstner som tenkte langt utefor "boksen".Tenk å ta et bilde av et pissoar og få hele verden til å legge merke til deg! Andys kjedsomhet hadde passet perfekt inn i spisestuen min som ikke har noe på veggene annet en maling!

  Jeg tar 3 lodd

  tusen takk!

  SvarSlett
 19. Denne plakaten digger jeg, og jeg liker kjedelige ting...som å bare ligge å strirre i taket. Hehe
  Denne hadde passet perfekt hjemme hos meg, og jeg tror jeg vet hvor den skulle fått henge.

  Jeg kommentere, følger og liker på Facebook, så da blir det vel tre lodd, om jeg forstår det riktig. :)
  Ha en fiiin kveld! :)

  SvarSlett
 20. Jeg tar gjerne 1 lodd.
  Så heldig du er som kan sende mannen din til slike oppdrag;)
  Har ønsket meg plakat fra Warhole lenge, så håper nå at jeg har lykken med meg.
  Passer nok ikke noe bedre hjemme hos meg enn hos de andre, men jeg hadde blitt så grusomt glad om jeg vant!!! (men det hadde nok de andre blitt også;))

  Marie Elise
  Hvitlykke@gmail.com

  SvarSlett
 21. Hiver meg på med 2 stk lodd.

  Vi trenger "kunst" på veggene nå etter at vi kjøpte oss leilighet i november som er dobbel så stor som den vi hadde. Det kreves MASSE arbeid, tid og penger for å få vekk den "nakenfølelsen" på veggene. ;)
  Desuten; ny leilighet og ny plakat til veggen? Det må jo stå i stil! ;)

  SvarSlett
 22. I think this would fit nicely in my home because I'm boring.

  Emma.

  SvarSlett
 23. WOW!! fantastisk Give Away :) 4 Lodd, såklart :)
  Jeg ønsker sterkt å vinne da jeg bare elsker svart-hvit kontraster og fine ting. :)
  Er student, små barns mor til to og pusser opp hus... Dermed ikke mye man har råd til å unne seg selv :) Tilbringer mye tid hjemme med baby og da hadde det vært så stas med lekkert bilde å hvile øynene på som minner en på å nyte de "kjedelige" øyenblikkene i en hektisk tilværelse :)

  klem!

  Mari

  SvarSlett
 24. Hi An Magritt, what a nice giveaway ! When we were in the Moderna Museet ourselves, some months ago, my boyfriend convinced me not to buy it, for a reason I can't remember, and now we both regret it :) I would love to hang this lovely poster in our living room.
  I already followed your blog, and follow you on Facebook now as well.
  x Sarah

  SvarSlett
 25. Ja!!!! Vil ta lodd hos deg #krysserfingreogtær #denfølelsen !!

  SvarSlett
 26. Så fint det ble på veggen din!
  Jeg vet at den vil passe perfekt på veggen hos meg, fordi jeg jobber i barnehage (og har 2 barn selv), og sier ofte til barna: så bra at du kjeder deg! Jeg gleder meg til å se hva du vil finne på i kjedsomheten din! Og jeg blir alltid positivt overrasket, kjedsomhet avler fantastisk kreativitet hos alle, men noen ganger trenger jeg selv den påminnelsen ;)
  Jeg vil gjerne ha to lodd. Kommentar og fast følger :)

  SvarSlett
 27. Oioioi! For en snill mann!
  Og denne giveawayen vil jeg være med på!
  Fordi jeg:

  - Elsker lekenheten i Popart
  - Synes Andy Warhol var en interessant figur
  – Så, og falt for, en av plakatene i denne serien da jeg intervjuet en kar fra Yokoland om menneskers forhold til håndskrift
  - Kan like kjedelige ting. Veldig godt.
  - Trenger noe å henge på den ene veggen på stua, og denne hadde passet perfekt!

  Så jeg tar to lodd, jeg! :-D


  SvarSlett
 28. Så utrulig vakker plakat og den hadde jo passa supert inn hos meg altså,hihi elsker slike men har ikkje tatt meg råd til å kjøpe så hadde vært topp å vunnet:)
  Eg tar 3 lodd eg!
  Fineste dagen til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 29. Tar både 1, 2 og 3 lodd. Denne har stått på ønskelisten en stund, men en Stockholmtur er ennå et stykke unna (selv om eg hadde fortjent en husmorferie nå....).

  SvarSlett
 30. Tar gjerne to lodd !
  De som kjenner meg vil nok nikke hvis de ser en slik plakat hjemme hos meg, for jeg liker kjedelige ting (i følge dem) Min venninne pleier ofte å si "Elisabeth, du spør alltid så mange uvanlige spørsmål, for du interesserer deg for så mye rart (fin måte å si "kjedelige ting" på) "
  :) :)

  SvarSlett
 31. Wow, wow! Ja, jag har drömt om denna länge och sett den i både tidningar och bloggar. Nu när jag gått hemma på min föräldraledighet har det kliat i fingrarna att göra om här hemma men pengarna räcker inte riktigt till. Jag har ändå lyckats bra utan att köpa nya saker. Jag har gått på loppis, målat om och varit en riktig sakletare. Det mesta går nu i svart-vitt och en Andy Warhol affisch skulle vara pricken över i:t.

  Jag följer dig redan, kommenterar, gillar på FB och har även delat på Facebook (Elin Hammarström Bjelkmark)

  Håller tummarna!!

  SvarSlett
 32. I love your blog so much!!! And I love this poster:) see it everywere on blogs, instagram and pinterest but I can't find a stelling point in Amsterdam or the netherlands:( So I hope to win this because it would be great in our home!!!

  Like you on facebook and comment here:)

  marije_pasman@hotmail.com

  SvarSlett
 33. hei!
  eg vil gjerne være med i din fantastiske gi-bort :)
  eg er så heldig å få være heime i utvida barselpermisjon med vår nydelige datter. 13 av 15 måneder heime med skatten er unnagjort, som jo i seg sjøl er vemodig.. som et resultat av å være heime meir enn før, så har eg blitt nokså lei av veggene våre. de hadde så absolutt trengt litt fornying. har tråla nettet etter det perfekte trykk/poster, uten at det har blitt handel. hadde blitt SÅ glad om plakaten havna hos oss :)
  Nydelig tirsdag til deg!
  Klem fra Kristin
  (kristinblindheim (@) hotmail.com)

  SvarSlett
 34. Oj.. glømte å sei at eg tar 3 lodd :)
  Klem fra Kristin, fra posten over.

  SvarSlett
 35. KUL plakat!! Jeg tar 3 lodd..
  Den hadde passet perfekt inn hos oss, for vi er begge fan av popart og andy warhol her i huset. Nå har vi akkurat flyttet inn i nytt hus, og da hadde det vært stas med noe nytt på veggen også:)
  klem

  SvarSlett
 36. To lodd til meg!
  Krysser alt jeg har, for denne plakaten har jeg virkelig hatt lyst på sååå lenge! Hadde passet perfekt i stua:)

  SvarSlett
 37. Vet akkurat hvor jeg kunne hengt denne;) Den ble jo kjempelekker hos deg- snill mann du har må jeg si;) Kjedelige ting kan noen ganger være ganske beroligende synes jeg da;) Håper du har en fin dag. Prøver lykken med to lodd.

  SvarSlett
 38. Tre lodd til meg!:) Hadde passet perfekt hjemme hos meg:) Jeg er en person som elsker det hverdagslige og trivielle, og er ganske så "boring" til tider:D Liker Andy Warhol og kunsten hans. Ikke minst betydningen av kunsten hans i kunsthistorien. Dessuten er den fin å se på også, og det er jo et pluss;)

  SvarSlett
 39. Jeg tar tre lodd og krysser fingrene for vinnerlykke. Den plakaten hadde passet så godt inn her hjemme, og jeg vet akkurat hvor den skulle fått henge. På den grå veggen vår i stua som lengter etter et nytt bilde. :)

  SvarSlett
 40. 2 tickets, please! :)
  I would love this poster in my living room, as it is currently a bit boring, though I like it very much! The poster would justify the current "boringness" while adding some fun (plus, leaving it less boring!)
  I follow you with google reader.

  SvarSlett
 41. den plakaten passer hos meg fordi den passer hos deg!!;)))
  3 lodd!
  LOVE IT&U

  SvarSlett
 42. Mannen meiner den passar inn her, kanskje på det nye kjøkkenet? Fire lodd på meg!

  SvarSlett
 43. Kloke ord! Jeg liker mange kjedelige ting, men akkurat nå skal jeg motivere meg til å sortere to kasser med sokker, og med et slikt sitat på veggen så hadde det kanskje vært lettere....?
  2 lodd til meg i allefall..

  SvarSlett
 44. Hello! I would like 3 Tickets please. I love this poster, I live in Australia and I doubt I would ever be able to buy one here. Fingers and toes crossed!

  SvarSlett
 45. Detta citat gillar jag! Orden och designen och färgerna skulle passa min inredning perfekt! Jag är med på 2 lotter. Vilken fin vinst!

  SvarSlett
 46. Jag vill självklart vara med! Och jag följer redan din blogg, så 2 lotter till mig, tack!

  SvarSlett
 47. Denne hadde passet perfekt på min tomme stuevegg. Har hatt store planer om å bygge meg en fin hylle i over ett år nå, men du vet - skal bare; kjøpe skruer først, tenke litt til, tegne litt, får ikke sagen til å starte, det er for kaldt til å jobbe i garasjen... Og sånn går no dagan. Og ingen dekor på veggen min kommer opp! Men med denne fine posteren skal jeg love deg at det hadde blitt andre boller! For den er så fin, at den MÅ opp på veggen - pronto!

  SÅ- 4 lodd på meg og jeg krysser alt jeg har!

  Hilsen Kristine

  SvarSlett
 48. For en kul give away. Den er så fin! Og passer perfekt i vårt hjem.
  1 lodd.
  Ha en fin-fin dag!

  SvarSlett
 49. Å så flott give away. Denne står høyt på ønskelisten, bare så dumt at de ikke sender til Norge.
  Hvis jeg vant den har den skulle fått hedersplassen i hjemmet..) Har fulgt deg lenge på FB og med denne kommentaren blir det vel 2 lodd.
  Når man bor på landet i Nord Norge er man avhengig av nettbutikker, og er så glad for at de er begynt å ta inn fine plakater;))
  Takk for at du deler ditt koselige og tøffe hjem med oss, har fått masse inspirasjon av å følge bloggen din.
  Mvh malehilde@live.no

  SvarSlett
 50. Den passer perfekt ved siden av den andre plakaten som jeg har fra Moderna museet:)
  4 lodd.....
  Fin kveld!

  SvarSlett
 51. I never won any giveaway. I have to many empty walls in my apartment. And I am boring of all of that. Please make this mine.
  Regards from Croatia.

  SvarSlett
  Svar
  1. And I have 3 tickets.

   Slett
 52. Hei, denne har stått på ønskelisten min leeeenge. Med denne på veggen blir stuen vår perfekt:-D

  1 lodd på meg..

  Klem Ingrid
  ( Ingrid.pallesen@hotmail.com)

  SvarSlett
 53. Jeg prøver lykken med 3 lodd. Følger her, kommentar, likt på face.
  God helg ønskes deg fra meg :)
  Mona

  SvarSlett
 54. Heisann!
  Hvor mye koster disse plakatene i butikken?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg kjøpte denne plakaten i Sverige, på Moderna Museet. Husker ikke helt hva jeg betalte for den, men omtrent 200kr tror jeg. (Dette var en gi-vekk-konkurranse som jeg hadde på bloggen i februar. Jeg kommer ikke til å selge disse selv i min egen butikk, desverre.)

   Slett