26.4.13

To Vinnere!


Tusen takk for ALLE dere som ville delta på min gi-vekk.
Jeg har brukt random.org for å trekke to tall mellom 1 og 74.

Og de to heldige vinnerene, som jeg skal få laget et personlig smykke til, er:

MEsy som skrev:
"wonderful! I love little letters on the copper, I could make it very personal. Love your work. Will share on facebook on my page and profile:"
OG

Live som skrev
"For en give-away! :D Jeg er helt forelsket i "three layers - with a heart" :) Jeg ble mamma for første gang for en måned siden, og har siden det levd på en rosa sky med de to beste guttene i hele verden. Hadde jeg vunnet et kjede hos deg, skulle navnene til den fantastiske mannen min, og supersøte sønn prydet smykket:) Smykket hadde blitt brukt hver eneste dag! Tenk å kunne vise kjærligheten for disse to, så tydelig til enhver tid<3 hadde gledet et ferskt mammahjerte:)
Jeg deler butikken din mer enn gjerne på instagram :D"

Gratulerer begge to!
Send meg en mail med hva dere ønsker.

_____

The winners of my give-away is:

MEsy 
and
Live.

Congratulation! 
Send me an email and tell me what you would like to have. 

Thank you everybody, for your participation! Pin It!

7 kommentarer:

 1. Ah, så fint!
  Må ha meg ett slikt smykke etterhvert.
  Kjempe fint.
  Så liker jeg at smykket blir så symbolsk.

  Mari

  SvarSlett
 2. Du lager de flotteste smykker med de viktigste budskap. Budskapet om kjærlighet, familie og om å holde sammen, som i en lenke. Ha en god helg, hilsen Ellen.

  SvarSlett
 3. Gratulerer til vinnerene! Jeg turde ikke være med denne gangen, hehe, hatt så vinnerflaks i det siste. Og som om ikke det var nok så fikk jeg jo et av dine flotteste smykker i gave i dag <3

  SvarSlett
 4. Må sende deg en bestilling i iløpet av helga. Har du lang leveringstid? Vurderer å få laget et smykke til en konfirmant.

  SvarSlett
 5. Må sende deg en bestilling i iløpet av helga. Har du lang leveringstid? Vurderer å få laget et smykke til en konfirmant.

  SvarSlett
 6. Så lekre smykker. Kikket på nettbutikken din nå, har lyst på både kjeder og armbånd, så fine. Venter til lille mann kommer ut, så blir det bestilling :-)

  SvarSlett
 7. So lovely thank you so much!

  SvarSlett