5.6.13

Det var en gang...

Smykkelaging og Sinnasnekkeren. Bursdager og BloggBLISS i Køben. 
Puh! 
Mai og juni har flydd!! Det er så vidt jeg har klart å holde med i svingene. 
Husket jeg å fortelle at hus og hjem, mann og fire unger og en katt
kommer på toppen av det hele? Jepp. Da ender det med at det skranter 
på både søvn og nye blogginnlegg. 

Så da jeg hadde litt alenetid, så ryddet jeg gangen og tok noen bilder. 
Nei, mange bilder. 
For det er slik det går når det er lenge siden sist. 
Kamera-abstinens kalles det visst. Så dette innlegget er bare til 
ære for litt alenetid, for gleden ved å knispe bilder og for den
O så utgåtte fargen på veggene der. Som jeg har tenkt å male om. 
Snart. Når jeg bare får tid...

Stålsett dere, for her kommer et bilderas. Av alt og ingenting. 
Bare fordi det er så lenge siden sist. ;) Foto: An-Magritt Moen

______________

Pictures from my hall.
I couldn't decide witch one to show or not, 
so I just had to show them all. 

Pin It!

10 kommentarer:

 1. Nydelig bilder av en vakre inngang ♥

  Klem,
  Vicky

  SvarSlett
 2. Den fargen på veggen der en nydelig. Og de skoene....Wow!!! Så stilige :-) fint å se/høre fra deg igjen. Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 3. Karen Marie6/6/13 08:52

  Tusen takk for det fiiiiiiiiine sølvsmykket jeg fikk overrakt idag, som du har laget! To skiver, to jentenavn på de aller fineste jentene jeg vet! Perfekt! Dette har jeg ønsket meg lenge! <3 Ha en fin dag - vit at du er utrolig flink!

  Klem Karen Marie

  SvarSlett
 4. Hei!

  Så herlig å se bilder fra en gang som virkelig er en gang (med sykkelhjelmer og alt!)!! Nå fikk jeg lyst til å ordne i gangen vår også! Og så fine tegninger av venninnen i innlegget under her. De er herved på ønskelisten til neste bursdag.
  Ha en riktig fin dag videre.
  Klem fra Sølvi :-)

  SvarSlett
 5. Så himla fint!
  Med eller uten lattefargen :)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 6. Bilderas er GØY!!
  Masse flotte bilder av fin fin gang:)
  Ha en flott dag!
  Hilsen Charlotte

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder. Jeg elsker den godt blandede stilen din <3 Klem Ellen

  SvarSlett
 8. Likte fargen i gangen! Nydelige bilder - bilderas er supert:)

  Elin

  SvarSlett
 9. Er det jeg som er helt borte vekk, eller har du nytt bilde over kommoden og nye skap i hjørnet ved trappa? Kjente plutselig ikke igjen noe, men innser at jeg antagelig kan ha vært lettere bortreist sist jeg så gangen din, hehe.

  Mange klemmer til deg - kjenner igjen følelsen av at mai og juni bare forsvant. Jobber 100% nå (i allefall tilnærmet) og da skrelles aktivitetene inn til beinet. Litt godt og litt dumt, men sånn er det.

  Mange, mange klemmer! Håper vi sees snart snart!

  SvarSlett
 10. Jeg tror jammen vi har lik kommode!

  SvarSlett